Analitik kibernetske varnosti (m/ž)

15.3.2023
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestomSPLOŠNO O PODJETJU

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev na področju medicinske tehnologije. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za bolnišnice, klinike in laboratorije. Podjetje Belimed d.o.o. v Grosupljem je del mednarodne skupine Belimed, ki obsega 9 lokacij na treh kontinentih. Da bi lahko vrhunsko poskrbeli za vse naše kupce, potrebujemo odlične in strokovno usposobljene sodelavce, saj povpraševanje po naših visokotehnoloških in visoko kakovostnih strojih neprestano raste.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Belimed je specializirano podjetje, ki se posveča razvoju, proizvodnji, prodaji in servisu pomivalnih naprav in sterilizatorjev za medicino. Odlikuje nas podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave in lasten razvoj inovativnih rešitev po meri kupca.

VIZIJA IN CILJI

Smo inženirji zaupanja - naš cilj in poslanstvo je zagotoviti inovativne rešitve, ki kupcem prinašajo dodano vrednost in popolno zaupanje v kakovost sterilnega procesiranja.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Delo s smislom v izvrstni ekipi.

Naša kultura temelji na naših vrednotah: odgovornost, odličnost, sodelovanje, inovativnost, spoštovanje in razumevanje strank. Glavna značilnost našega podjetja, po mnenju zaposlenih, je kvaliteta delovnega okolja, vključno s sodelavci, ki so odprti in pripravljeni priskočiti na pomoč. 

Ponosni smo, da z našimi proizvodi ščitimo ljudi, ko so najšibkejši in preprečujemo širjenje bolnišničnih okužb. Rešujemo življenja, čeprav nas ne vidite.

BELIMED d.o.o.
Taborska cesta 38E
1290 Grosuplje
http://www.belimed.com/

Dejavnost:
Medicinska in laboratorijska oprema; Kovinski izdelki in oprema


Belimed je vodilni proizvajalec vrhunske tehnologije v svetu pomivalne in termodezinfecijske tehnike na podrocju medicine in laboratorijev. Smo sistemski ponudnik visokotehnoloških rešitev in za naše kupce razvijamo in proizvajamo napredne in inovativne produkte.
Število zaposlenih:
200 do 249 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

PROIZVODNJA 10
STROJNIŠTVO, METALURGIJA, RUDARSTVO 5
TRANSPORT, NABAVA, LOGISTIKA 3

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V našem podjetju nudimo raznolika delovna mesta in vedno z veseljem sprejmemo predstavitve kandidatov, ki želijo graditi kariero v mednarodnem proizvodnem podjetju. K sodelovanju vabimo predvsem razvojne inženirje različnih smeri (strojništvo, elektrotehnika, mehatronika), proizvodne delavce (TIG varilci, brusilci, elektromonterji, planerji, tehnologi) ter serviserje in monterje na terenu. Veseli smo tudi prijav za različna delovna mesta v podpornih službah, npr. v računovodstvu ter nabavi. 

Pri izboru so nam pomembne predvsem strokovne kompetence, prednost pa predstavljajo izkušnje v proizvodnih podjetjih. Posebej smo ponosni, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj in tudi prve zaposlitve mladim, dijakom in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja po pridobivanju znanja v industriji medicinske tehnike, radovednost, spoznavanje novih kultur in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ponujamo zaposlitev v mednarodnem podjetju, stimulativno plačilo, razgibano delo v urejenem in prijetnem okolju z veliko priložnostmi za druženje s sodelavci (smučanje, maratoni, obiski fitnesa, obdaritev otrok ob koncu leta…) in okolje, kjer ima zaposleni ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja. Novim sodelavcem zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti, kar omogočamo z izobraževanji v Sloveniji in tujini. Pri tem sodelujemo s strokovnjaki z različnih področij ter uporabljamo najnovejše metode in tehnike za pridobivanja znanja in kompetenc, z različnimi projekti pa podpiramo tudi inovativnost naših zaposlenih.

Vsako leto z zaposlenimi postavljamo cilje in s tem ponudimo možnosti za osebni in karierni razvoj ter dodatno izobraževanje. Ob izpolnitvi letnih ciljev so zaposleni tudi finančno nagrajeni.

Svojim zaposlenim želimo predvsem ponuditi okolje, kjer lahko dosežejo najboljše rezultate in uresničijo svoj potencial.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V podjetju Belimed načrtujemo in proizvajamo vrhunske, tehnološko dovršene pomivalne, dezinfekcijske in sterilizacijske naprave. Nabor proizvodov pokriva potrebe tako manjših klinik in laboratorijev, kot največjih bolnišnic in farmacevtskih podjetij. Več informacij lahko najdete na naši spletni strani http://www.belimed.com/en/.

Izkušen TIG varilec (m/ž)

Analitik kibernetske varnosti (m/ž)

Belimed je slovensko podjetje v švicarski lasti, ki razvija in izdeluje pomivalne sisteme, sterilizatorje in dezinfekcijske stroje vrhunske kvalitete. Stroji, izdelani v našem podjetju, ščitijo življenja pacientov in bolnišničnega osebja v bolnišnicah po vsem svetu. Odlikuje nas lasten razvoj in proizvodnja inovativnih rešitev po meri kupca ter podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave. Podjetje Belimed d.o.o. v Grosupljem je del mednarodne skupine Belimed, ki obsega 9 lokacij na treh kontinentih.

Bi želeli postati eden izmed naših strokovnjakov? V naš IT oddelek v Grosupljem, ki skrbi za nemoteno delovanje IT infrastrukture in izvaja pomoč uporabnikom v mednarodni skupini Belimed, vabimo novega sodelavca.

Vaše naloge


Novi sodelavec/-ka bo deloval/-a v globalnem in lokalnem okolju, delovne naloge pa bodo obsegale predvsem:

 • spremljanje sistemov za primer vdorov, napadov ter nepooblaščenih in nezakonitih dejavnosti, 
 • vzpostavitev in upravljanje sistemov za varnost in odkrivanje groženj, odziv na grožnje in ranljivosti, usklajevanje postopkov odzivanja,
 • uporaba naprednih analitičnih orodij za odkrivanje vzorcev groženj in ranljivosti,
 • sodelovanje pri simuliranju varnostnih testov, vdorov in podobnem,
 • ozaveščanje in usposabljanje uporabnikov na področju kibernetske varnosti, vzdrževanje dokumentacije.

Kaj potrebujete


Iščemo kandidata/-ko, ki bo izpolnjeval/-a naslednje pogoje:

 • zaželena vsaj VI. stopnja izobrazbe smer računalništvo in informatika, dodatna izobraževanja ali certifikati iz področja varnosti predstavljajo prednost,
 • vsaj tri leta izkušenj in znanje s področja IT in procesov, poznavanje računalniških omrežij, operacijskih sistemov, programske in strojne opreme,
 • poznavanje oblačnih in on premise storitev Microsoft (Azure, Microsoft 365, M365 Defender, Server, AD, SQL Server, … ), 
 • dobro poznavanje različnih varnostnih tehnologij, kot so omrežni in aplikacijski požarni zidovi, preprečevanje vdorov v gostitelje, protivirusne rešitve in rešitve SIEM,
 • dobre komunikacijske in analitične spretnosti, natančnost in zmožnost zbranega reševanja težav še posebno v primerih napadov,
 • tekoče znanje angleškega jezika.

Kaj nudimo


Odprto delovno mesto je odlična priložnost za širitev izkušenj v mednarodnem okolju - imeli boste možnost dela z različnimi IT tehnologijami in strokovnjaki v povezani ekipi. Gre za novo delovno mesto v IT kompetenčnem centru v Grosupljem, delo je razgibano in nudi veliko možnosti za strokovni napredek in občasna službena potovanja.  
Novemu sodelavcu/-ki nudimo delo v hitro rastočem podjetju z močnimi vrednotami in jasnim poslanstvom – ščititi življenja pacientov in medicinskega osebja po celem svetu. V vaši vlogi pomagate ohranjati varnost znotraj skupine Belimed.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom.

Vas mika? Življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku z veseljem pričakujemo preko spodnje povezave do nedelje 9.4.2023.

Postanite del naše ekipe in naredite naslednji korak v svoji karieri.

>>> PRIJAVA NA DELOVNO MESTO <<<


Belimed pomivalni sistemi d.o.o. obdeluje osebne podatke v skladu z Izjavo o varovanju osebnih podatkov dostopno na: http://www.belimed.com/Privacy-Statement.

Belimed Grosuplje
Kadrovska služba
Taborska 38 E
1290 GrosupljeSo zaposleni v podjetju Belimed d.o.o. srečni in motivirani?Kakšen vtis je na vas pustil trenutni delodajalec? Bi ga priporočili svojim prijateljem?

Izpolnite vprašalnik in pomagajte številnim iskalcem zaposlitve, ki trenutno preverjajo potencialne delodajalce in se odločajo o prijavi na delovno mesto!

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Analitik kibernetske varnosti (m/ž)
Belimed je slovensko podjetje v švicarski lasti, ki razvija in izdeluje pomivalne sisteme, sterilizatorje in dezinfekcijske stroje vrhunske kvalitete. Stroji, izdelani v našem podjetju, ščitijo življenja pacientov in bolnišničnega osebja v bolnišnicah po vsem svetu. Odlikuje nas lasten razvoj in proizvodnja inovativnih rešitev po meri kupca ter podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave. Podjetje Belimed d.o.o. v Grosupljem je del mednarodne skupine Belimed, ki obsega 9 lokacij na treh kontinentih.

Bi želeli postati eden izmed naših strokovnjakov? V naš IT oddelek v Grosupljem, ki skrbi za nemoteno delovanje IT infrastrukture in izvaja pomoč uporabnikom v mednarodni skupini Belimed, vabimo novega sodelavca.
Vaše naloge

Novi sodelavec/-ka bo deloval/-a v globalnem in lokalnem okolju, delovne naloge pa bodo obsegale predvsem:
spremljanje sistemov za primer vdorov, napadov ter nepooblaščenih in nezakonitih dejavnosti,
vzpostavitev in upravljanje sistemov za varnost in odkrivanje groženj, odziv na grožnje in ranljivosti, usklajevanje postopkov odzivanja,
uporaba naprednih analitičnih orodij za odkrivanje vzorcev groženj in ranljivosti,
sodelovanje pri simuliranju varnostnih testov, vdorov in podobnem,
ozaveščanje in usposabljanje uporabnikov na področju kibernetske varnosti, vzdrževanje dokumentacije.

Kaj pričakujemo

Iščemo kandidata/-ko, ki bo izpolnjeval/-a naslednje pogoje:
zaželena vsaj VI. stopnja izobrazbe smer računalništvo in informatika, dodatna izobraževanja ali certifikati iz področja varnosti predstavljajo prednost,
vsaj tri leta izkušenj in znanje s področja IT in procesov, poznavanje računalniških omrežij, operacijskih sistemov, programske in strojne opreme,
poznavanje oblačnih in on premise storitev Microsoft (Azure, Microsoft 365, M365 Defender, Server, AD, SQL Server, … ),
dobro poznavanje različnih varnostnih tehnologij, kot so omrežni in aplikacijski požarni zidovi, preprečevanje vdorov v gostitelje, protivirusne rešitve in rešitve SIEM,
dobre komunikacijske in analitične spretnosti, natančnost in zmožnost zbranega reševanja težav še posebno v primerih napadov,
tekoče znanje angleškega jezika.

Kaj nudimo

Odprto delovno mesto je odlična priložnost za širitev izkušenj v mednarodnem okolju - imeli boste možnost dela z različnimi IT tehnologijami in strokovnjaki v povezani ekipi. Gre za novo delovno mesto v IT kompetenčnem centru v Grosupljem, delo je razgibano in nudi veliko možnosti za strokovni napredek in občasna službena potovanja.
Novemu sodelavcu/-ki nudimo delo v hitro rastočem podjetju z močnimi vrednotami in jasnim poslanstvom – ščititi življenja pacientov in medicinskega osebja po celem svetu. V vaši vlogi pomagate ohranjati varnost znotraj skupine Belimed.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom.

Vas mika? Življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku z veseljem pričakujemo preko spodnje povezave do nedelje 9.4.2023.
Postanite del naše ekipe in naredite naslednji korak v svoji karieri.

>>> PRIJAVA NA DELOVNO MESTO <<<
Belimed pomivalni sistemi d.o.o. obdeluje osebne podatke v skladu z Izjavo o varovanju osebnih podatkov dostopno na: http://www.belimed.com/Privacy-Statement.
Belimed Grosuplje
Kadrovska služba
Taborska 38 E
1290 Grosuplje

BELIMED d.o.o.
Taborska cesta 38E
1290 Grosuplje
http://www.belimed.com/

Dejavnost:
Medicinska in laboratorijska oprema; Kovinski izdelki in oprema


Belimed je vodilni proizvajalec vrhunske tehnologije v svetu pomivalne in termodezinfecijske tehnike na podrocju medicine in laboratorijev. Smo sistemski ponudnik visokotehnoloških rešitev in za naše kupce razvijamo in proizvajamo napredne in inovativne produkte.
Število zaposlenih:
200 do 249 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela