Mobilna aplikacija MojeDelo.comZ mobilno aplikacijo MojeDelo.com je upravljanje s kariero lažje. 


Uredite svoj karierni profil in aplikacija vam bo ponudila delovna mesta, ki ustrezajo vašim izkušnjam ter željam. Pregledujte in iščite po največji bazi prostih delovnih mest v Sloveniji. Shranite tista zanimiva in se nanje prijavite kar prek mobilnega telefona. Delite delovna mesta s prijatelji in znanci. V kariernem profilu uredite svoj življenjepis in bodite vidni iskalcem kadrov. Nastavite e-opomnik, ki bo prosta delovna mesta po vaših kriterijih dnevno dostavil na vaš e-naslov. 

Naložite si aplikacijo: 


             


Nasveti za uporabo

           

Sedaj lahko s kariero upravljate na svojem mobilnem telefonu. Poiščite primerna prosta delovna mesta v največji bazi delovnih mest v Sloveniji in si shranite tista najbolj ustrezna. Prijavo na delovno mesto lahko opravite preprosto s klikom na gumb "Prijavite se". 

Na seznamu delovnih mest lahko uporabite funkcijo drsanja (swipe) - podrsajte levo zato, da delovno mesto shranite, in desno za prijavo na delovno mesto. Zanimiva delovna mesta lahko enostavno delite s prijatelji in znanci. 


          

Uredite karierni profil, zato da vam bo aplikacija lahko predlagala delovna mesta, ki ustrezajo vašim željam in izkušnjam. Ne pozabite nastaviti e-opomnika oz. obveščanja po e-pošti, ki bo prosta delovna mesta vsak dan dostavil na vaš e-naslov.

Naj tudi kariera postane del vaše mobilne izkušnje!

Izberi področje dela