Asistent svetovalca za mala in srednja podjetja (Vzhodna regija - Maribor/Celje)

5.6.2024
Banka Intesa Sanpaolo d. d.
Vzhodna regija - Maribor/Celje
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 O NAS

Sodimo med največje banke na slovenskem trgu, na katerem že desetletja orjemo ledino v razvoju inovativnih, tehnološko naprednih in uporabniku prijaznih bančnih rešitev. Smo del mednarodne bančne skupine Intesa Sanpaolo, ki posluje v 40 državah po vsem svetu.  V krogu najboljših domačih in mednarodnih strokovnjakov si izmenjujemo znanje, izkušnje in dobre prakse, pa naj gre za posel ali družbeno odgovorna dejanja.

Naš upravno-administrativni center domuje v poslovni stavbi Rotonda v Ljubljani.

RAZVOJNI IN TRŽNI DOSEŽKI ZADNJIH TREH LET

 • Kot prva banka v Sloveniji smo uvedli plačilno storitev Google Pay in tako že tretjič zapored, po vpeljanih rešitvah Wave2Pay in Apple Pay, ponovno upravičili vlogo inovatorja na področju mobilnih plačil.
 • Na trgu spletnega in mobilnega bančništva ter uporabniške izkušnje sodimo med digitalne liderje (e-Laborat: Analiza digitalnega bančništva v Sloveniji 2022, 2021, 2020). 
 • V Ljubljani smo odprli najsodobnejšo poslovalnico doslej. Odraža jo stimulativno, dinamično okolje za nove priložnosti, poslovne ideje in srečanja tako podjetnikov, ki udejanjajo nove poslovne priložnosti, kot tudi družin, različnih strokovnjakov in mladih, ki se odločajo za študijsko in poklicno pot.
 • Kot  prva banka v državi smo svojim strankam omogoči domača in čezmejna takojšnja plačila (TARGET Instant Payment Settlement ali TIPS). 
 • Ponosni smo, da je naša matična banka Intesa Sanpaolo že tretje leto zapored prejela naziv Banka leta v Italiji, ki jo podeljuje The Banker, vodilna publikacija skupine Financial Times za bančništvo.

 KLJUČNE DEJAVNOSTI NA TRGU

Naša tržna prodornost sega od kartičnega poslovanja in digitalnega bančništva do mobilnega plačevanja in najsodobnejših plačilnih storitev, ki jih pozna in sprejema ves svet. 

Pri ponudbi za posameznike, družine in podjetja dajemo velik poudarek kombinaciji bančnih in zavarovalnih produktov, kar prispeva k ustvarjanju večje finančne stabilnosti. Vse bolj smo dejavni na področju finančnega svetovanja, predvsem ko gre za bančno zavarovalništvo in naložbe v naše večkrat nagrajene sklade, katerih obseg širimo v smeri trajnostnih skladov

Z razpršeno mrežo bankomatov in številnimi poslovalnicami v večjih slovenskih krajih smo svojim strankam vedno blizu. 

 ORGANIZACIJSKA KULTURA

Pri našem poslovanju in vsakodnevnem ravnanju sledimo ESG-merilom –  okoljevarstvenim, družbenim in korporativnim merilom ter sodobnim kadrovskim politikam, ki podpirajo našo organizacijsko kulturo (Etični kodeks, Načela raznolikosti in vključenosti …), in svojim internim vrednotam.

»Ohranjam fokus«, »Prispevam rešitve«, »Srčnost nas povezuje« in »Rastemo skupaj« so štiri ključne vrednote, ki nas vodijo pri našem delu.

 1. Rastemo skupaj: Spoštujemo sodelavce in upoštevamo njihova mnenja ter se zavzemamo za enakopravnost in vključenost na vseh ravneh našega delovanja. 
 2. Srčnost: S pozitivnim odnosom do dela spodbujamo sodelavce, da naredimo več in bolje, kot se od nas pričakuje. 
 3. Rešitve: Z inovativnimi, preprostimi in hitro izvedljivimi predlogi izboljšujemo poslovanje – pri sebi in v timu, ki mu pripadamo.
 4. Fokus: Osredotočamo se na stvari, s katerimi rastemo, namesto na podrobnosti brez večje dodane vrednosti. 


Svojo družbeno odgovorno usmerjenost se trudimo izkazovati na različne načine:
 • svojim deležnikom smo na voljo prek večkanalnega poslovanja, da jim prisluhnemo in poiščemo najboljše možne rešitve zanje,
 • z brezpapirnim poslovanjem zmanjšujemo svoj vpliv na okolje,
 • odzivamo se na potrebe lokalnega okolja, predvsem s humanitarnimi in okoljevarstvenimi akcijami,
 • z izobraževanjem skrbimo za finančno in digitalno pismenost strank, še posebej pa mladih,
 • skrbimo, da vsi skupaj delujemo skladno s cilji in vrednotami.

 POGLED NAPREJ

S pogledom naprej dosegamo pomembne mejnike v smeri preobrazbe in tehnološke prenove banke. Nova poslovna strategija 2022 - 2025 bo naša dosedanja prizadevanja samo še nadgradila in okrepila.

Do leta 2025 bomo intenzivno iskali odgovore na vprašanje, kako smo lahko še boljši in krepili tehnološke rešitve za boljšo odzivnost banke na izzive, ki jih prinašajo spremenjene navade strank in drugi opazni trendi na trgu.

Naša prizadevanja bodo usmerjena k različnim strankam, za katere bomo pripravili nove produkte in storitve, nekatere med njimi tudi v sodelovanju z zunanjimi partnerji. Osredotočali se bomo na celovito finančno svetovanje v poslovalnicah in na daljavo.

V okviru kombiniranega načina dela na daljavo in v pisarni bomo iskali nove učinkovite načine medsebojnega sodelovanja, ki bo po drugi strani zaposlenim omogočal več svobode pri upravljanju časa in aktivnosti.

Oglejte si NAŠ SVET, kjer najdete veliko informacij o Intesi Sanpaolo Bank, bančni skupini Intesa Sanapolo, njenih projektih in uporabne finančne nasvete.


Banka Intesa Sanpaolo d.d.
Pristaniška ulica 14
6000 Koper - Capodistria
http://www.intesasanpaolobank.si/

Dejavnost:
Banka
Število zaposlenih:
Ni podatka o zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 STROKOVNI RAZVOJ IN KARIERA PRI INTESI SANPAOLO BANK

Čeprav se svet čedalje bolj digitalizira, kar velja tudi za bančno panogo, ostaja človek s svojimi raznolikimi potenciali ključni dejavnik vsega razvoja. Pri tem nam naše skupne vrednote služijo kot neomajno vodilo pri vsakodnevnem sprejemanju odločitev, krepitvi medsebojnih odnosov in uresničevanju istih ciljev. Skupni cilji in vrednote nas namreč združujejo v dobro uigrano in močno ekipo, zato od novih sodelavcev pričakujemo, da bodo skupaj z nami soustvarjali okolje, ki sledi našim internim vrednotam.

Izbor novih sodelavcev torej temelji na skupnih vrednotah ter na oceni ključnih kompetenc za dotično delovno mesto. Ključne kompetence posameznika so pomembne, saj se le tako lahko posameznikov potencial v celoti izrazi na delovnem mestu, za katerega je bil izbran. 

V izbirnem postopku se uporabljajo različne metode za čimbolj objektivno in zanesljivo oceno. Odvisno od delovnega mesta lahko izbirni postopek dodatno vključuje testiranje, preizkus znanja dela v MS Excelu, pripravo strokovnih predstavitev oz. dodatni izbirni razgovor. Po zaključku izbirnega postopka vsak kandidat, ki je bil vključen v enega od izbirnih krogov, prejme povratne informacije. 

Novi sodelavci so deležni celovitega onboarding-programa, ki je sestavljen iz:
 • uvodnega spoznavanja značilnosti in poslovanja banke, 
 • kadrovske podpore in mentorstva pri uvajanju v delo ter
 • spoznavanja z ostalimi sodelavci prek različnih internih iniciativ in programov. 

 KAJ PRIČAKUJEMO OD SVOJIH ZAPOSLENIH?

Verjamemo, da je vsak sodelavec najbolj prepoznaven, poleg rezultatov svojega dela, prav po svojih osebnostnih in strokovnih kompetencah. Vsekakor pa si želimo sodelavcev, ki imajo nekaj izrazitih osebnostnih kompetenc, povezanih z našimi štirimi ključnimi internimi vrednotami – »Ohranjam fokus«, »Prispevam rešitve«, »Srčnost nas povezuje« in »Rastemo skupaj«, ki nas vodijo pri našem delu.
 • Sposobnost osredotočanja na prioritete
 • Samozavest in samostojnost
 • Radovednost in inovativnost
 • Empatija in sodelovanje
 • Vztrajnost, fleksibilnost in želja po novih znanjih
 • Dobra volja in optimizem

 KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM?

Kot banka in ekipa smo dovolj majhni, da najdemo čas za vsakega sodelavca, in hkrati dovolj veliki za ambiciozne in daljnosežne projekte. Na naši banki se boste dobro počutili, pa naj bo to v pisarni ali pri delu na daljavo. Na voljo boste imeli prijetne delovne prostore, najsodobnejšo tehnologijo, lahko boste sodelovali v domačih in mednarodnih projektih, se izobraževali pri domačih in mednarodnih strokovnjakih, sodelovali na športnih in družabnih dogodkih, bili deležni raznovrstne skrbi za zdravje in se izkusili kot ambasadorji na mnogih področjih, ki skrbijo za dobrobit naših zaposlenih. Vedeli boste, da ste za nas pomembni.

Več v zavihku Bonitete.

V Intesi Sanpaolo Bank radi presenečamo z izbranimi rešitvami za hitro in preprosto bančno poslovanje, pa naj gre za osebne, družinske ali poslovne potrebe. 

Večkanalni pristop do naših produktov in storitev strankam omogoča, da vsakič znova izkusijo drugačno pot do svojih opravkov, prilagojeno trenutnim potrebam. Sega od spletnega in mobilnega bančništva ter mobilnih plačil do udobno opremljenih poslovalnic, v katerih se naše stranke počutijo kot doma.

Izpostavljamo:

V banki z veseljem ustvarjamo pobude in programe za dobrobit naših zaposlenih. Gre za najrazličnejše ugodnosti in priložnosti, namenjene prav njim.

DELO IN DOSEŽKI
 • Letno nagrajevanje delovne uspešnosti 
 • Možnost hibridnega načina dela od doma in v pisarni
 • Premični delovni čas za zaposlene v zaledju
 • Prijazen delovni čas za zaposlene v poslovalnicah
 • Fleksibilno upravljanje s časom v primeru zasebnih opravkov

PRIDOBIVANJE ZNANJ IN VEŠČIN
 • Strokovna izobraževanja v okviru banke in Skupine
 • Zaposlitvene priložnosti v drugih državah Skupine 

FINANČNE NALOŽBE V PRIHODNOST
 • Prostovoljno pokojninsko zavarovanje v Krovnem pokojninskem skladu Moj steber

SKRB ZA ZDRAVJE IN REKREACIJO
 • Program Zdravje na delovnem mestu
 • Tedenska rekreacija in treningi pred športnimi tekmovanji
 • Mednarodni program zdravstvenega varstva
 • Zaposleni so vključeni v nezgodno zavarovanje

VKLJUČUJOČE IN RAZNOLIKO DELOVNO OKOLJE
 • Natečaji in iniciative za ambasadorje banke
 • Udeležba na domačih in mednarodnih športnih dogodkih
 • Organizirani izleti in potovanja v okviru bančne branže

ZABAVA IN DRUŽENJE
 • Praznični program za zaposlene in njihove otroke ob koncu leta

ČAS ZA REGRES IN POČITEK
 • Reden regres
 • Planiranje dopusta
 • Najem počitniških apartmajev v okviru Skupine

Razvijalec programske opreme na Java in Microsoft platformi

Banka Intesa Sanpaolo d.d. zaposluje

Intesa Sanpaolo Bank je banka z nacionalnim tržnim dosegom, široko prepoznavnostjo med deležniki in sodobnim modelom servisiranja strank. Komitentom zagotavlja vrhunske rešitve za digitalno poslovanje, kakovostno ponudbo in odlično uporabniško izkušnjo.
Deluje na podlagi vitkega in odzivnega modela poslovanja, ki ga uresničujejo strokovno usposobljeni in motivirani zaposleni.
Z namenom, da tovrstna prizadevanja v prihodnosti še bolj učinkovito interno podpremo in pospešimo, vabimo k sodelovanju osebo, ki uživa v timskem delu, s prijazno in nasmejano ekipo, ki je kos vsem izzivom.

Asistent svetovalca za mala in srednja podjetja (Vzhodna regija - Maribor/Celje)


Za zasedbo delovnega mesta pričakujemo:

 • izobrazbo ekonomske smeri – VI. stopnja ali več,
 • najmanj eno leto delovnih izkušenj (lahko tudi pripravnik) na področju skrbništva za portfelj komitentov,
 • znanje angleškega jezika,
 • organiziranost,
 • delo v skupini,
 • odgovornost za spoštovanje rokov za izvedbo nalog,
 • natančnost.

Od novega sodelavca se pričakuje, da:

 • pripravlja analize in je podpora za svetovalca za podjetja,
 • sodeluje pri pripravi kreditnih predlogov in predlogov za klasifikacijo komitentov,
 • vnaša podatke v tehnološko podporo banke, pripravlja pogodbe in izvaja druge operativne naloge na podlagi sklenjenih poslov,
 • komunicira s komitenti, rešuje prijave in vprašanja komitentov, sodeluje pri izvajanju operativnih nalog izterjave,
 • skrbi za celovitost in urejenost dokumentacije in podatkov o komitentih in poslih,
 • opravlja druge strokovne naloge svojega vsebinskega področja.

Ponujamo vam:


 • možnost dela od doma,
 • možnost stalnega izobraževanja in osebnega razvoja na strokovnih področjih, ki jih delovno mesto zahteva,
 • sodelovanje na mednarodnih projektih bančne skupine Intesa Sanpaolo,
 • delo v tehnološko napredni banki, ki je del uspešne  mednarodne skupine,
 • izobraževanja za krepitev strokovnih kompetenc,
 • možnost napredovanja,
 • urejene delovne pogoje,
 • vključitev v nezgodno zavarovanje, prostovoljno pokojninsko zavarovanje,
 • mednarodni program zdravstvenega varstva,
 • različne dogodke, kot so športne igre za zaposlene, dogodek za novo zaposlene, obdarovanje otrok zaposlenih.

Preverite še več razlogov, zakaj izbrati zaposlitev pri naši banki.

Delovno mesto je namenjeno postopni strokovni rasti na področju poslovanja z malimi in srednimi podjetji z interesom, da posameznik po osvojitvi potrebnih znanj in kompetenc napreduje v samostojnega svetovalca za podjetja.

Če v opisanih delih vidite izziv in izpolnjujete zahtevane pogoje, vas vabimo, da nam pošljete pisno ponudbo in življenjepis. K prijavi vas vabimo tudi, če morda ne izpolnjujete popolnoma vseh kriterijev, a bi vas veselilo delo na tem področju. Z veseljem jo bomo pregledali in se vam oglasili.

Z izbranimi kandidati bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Ponudbe pričakujemo do vključno 23. 6. 2024 prek spodnjega obrazca.

Ne odlašaj!
Še 7 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Intesa Sanpaolo Bank je banka z nacionalnim tržnim dosegom, široko prepoznavnostjo med deležniki in sodobnim modelom servisiranja strank. Komitentom zagotavlja vrhunske rešitve za digitalno poslovanje, kakovostno ponudbo in odlično uporabniško izkušnjo.
Deluje na podlagi vitkega in odzivnega modela poslovanja, ki ga uresničujejo strokovno usposobljeni in motivirani zaposleni.
Z namenom, da tovrstna prizadevanja v prihodnosti še bolj učinkovito interno podpremo in pospešimo, vabimo k sodelovanju osebo, ki uživa v timskem delu, s prijazno in nasmejano ekipo, ki je kos vsem izzivom.

Od novega sodelavca se pričakuje, da:
pripravlja analize in je podpora za svetovalca za podjetja,
sodeluje pri pripravi kreditnih predlogov in predlogov za klasifikacijo komitentov,
vnaša podatke v tehnološko podporo banke, pripravlja pogodbe in izvaja druge operativne naloge na podlagi sklenjenih poslov,
komunicira s komitenti, rešuje prijave in vprašanja komitentov, sodeluje pri izvajanju operativnih nalog izterjave,
skrbi za celovitost in urejenost dokumentacije in podatkov o komitentih in poslih,
opravlja druge strokovne naloge svojega vsebinskega področja.

Kaj pričakujemo

Za zasedbo delovnega mesta pričakujemo:
izobrazbo ekonomske smeri – VI. stopnja ali več,
najmanj eno leto delovnih izkušenj (lahko tudi pripravnik) na področju skrbništva za portfelj komitentov,
znanje angleškega jezika,
organiziranost,
delo v skupini,
odgovornost za spoštovanje rokov za izvedbo nalog,
natančnost.

Kaj nudimo

Ponujamo vam:
možnost dela od doma,
možnost stalnega izobraževanja in osebnega razvoja na strokovnih področjih, ki jih delovno mesto zahteva,
sodelovanje na mednarodnih projektih bančne skupine Intesa Sanpaolo,
delo v tehnološko napredni banki, ki je del uspešne mednarodne skupine,
izobraževanja za krepitev strokovnih kompetenc,
možnost napredovanja,
urejene delovne pogoje,
vključitev v nezgodno zavarovanje, prostovoljno pokojninsko zavarovanje,
mednarodni program zdravstvenega varstva,
različne dogodke, kot so športne igre za zaposlene, dogodek za novo zaposlene, obdarovanje otrok zaposlenih.
Preverite še več razlogov, zakaj izbrati zaposlitev pri naši banki.

Delovno mesto je namenjeno postopni strokovni rasti na področju poslovanja z malimi in srednimi podjetji z interesom, da posameznik po osvojitvi potrebnih znanj in kompetenc napreduje v samostojnega svetovalca za podjetja.

Če v opisanih delih vidite izziv in izpolnjujete zahtevane pogoje, vas vabimo, da nam pošljete pisno ponudbo in življenjepis. K prijavi vas vabimo tudi, če morda ne izpolnjujete popolnoma vseh kriterijev, a bi vas veselilo delo na tem področju. Z veseljem jo bomo pregledali in se vam oglasili.

Z izbranimi kandidati bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Ponudbe pričakujemo do vključno 23. 6. 2024 prek spodnjega obrazca.

Banka Intesa Sanpaolo d.d.
Pristaniška ulica 14
6000 Koper - Capodistria
http://www.intesasanpaolobank.si/

Dejavnost:
Banka
Število zaposlenih:
Ni podatka o zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela