Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Avtoklepar

29.3.2018
Avto Koletnik d.o.o.
Maribor
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

Avtoličar

Podjetje Avto Koletnik d.o.o. je pooblaščen koncesionar za prodajo ter servisiranje blagovnih znamk RENAULT, NISSAN, SUBARU, DACIA. V sklopu popolnih storitev zagotavljamo tudi prodajo rabljenih vozil, zamenjavo staro za novo, financiranje nakupa ter seveda svetovanje.

Za vozila zagotavljamo celovit avtoservis, saj v lastnih prostorih nudimo vse mehanske storitve, storitve karoserije, vulkanizacijo, prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme, ročno avtopralnico ter lastno avtovleko.

Za delo na področju karoserijske dejavnosti iščemo samostojnega sposobnega

Avtokleparja m/ž za delo v podjetju Avto Koletnik

Opis delovnega mesta

Podjetje AVTO KOLETNIK d.o.o. z svojo lastno ličarsko in kleparsko delavnico zaposli samostojnega Avtokleparja, ki je sposoben delati v teamu. Delo poteka v Mariboru - na lokaciji Melje, v poslovnih prostorih podjetja.

Zaželeno je dobro poznavanje avtokleparskih postopkov.

Kaj pričakujemo

  • znanje avtokleparstva,
  • sposobnost samostojneaga dela na področju karoserijskih popravil vozil.

Naš novi sodelavec se mora zavedati odgovornosti in jo je pripravljen prevzeti ter za opravljeno delo odgovarjati. Delo je primernejše za moškega, ki mora imeti urejeno življenje in nima kazenske kartoteke.

Kaj nudimo

Samostojno delo v ličarski delavnici, z dobrimi pogoji dela in delovnim časom, ki je razporejen od 6:50 do 17:00 v okviru 40 urnega delavnika.


Vaše prijave z življenjepisom, dokazili o izpolnjevanju pogojev ter osebnimi pričakovanji, pričakujemo  preko e-sistema Mojedelo.com.

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Podjetje AVTO KOLETNIK d.o.o. z svojo lastno ličarsko in kleparsko delavnico zaposli samostojnega Avtokleparja, ki je sposoben delati v Teamu. Delo poteka v Mariboru - na lokaciji Melje, v poslovnih prostorih podjetja. Delovni čas je razporejen od ponedeljka do vključno petka od 6.50 zjutraj do 15.30 dnevno.

Kaj pričakujemo

- znanje avtokleparstva,
- sposobnost samostojneaga dela na področju karoserijskih popravil vozil.

Naš novi sodelavec/ka se mora zavedati odgovornosti in jo je pripravljen prevzeti ter za opravljeno delo odgovarjati. Delo je primerno za moškega ali žensko, ki mora imeti urejeno življenje in nima kazenske kartoteke.

Kaj nudimo

Samostojno delo v ličarski delavnici, z dobrimi pogoji dela in delovnim časom, ki je razporejen od ponedeljka do petka, od 6.50 do 1700 v okviru 40 ur tedensko.

Prijave pričakujemo preko e-sistema portala MojeDelo.com.

Izberi področje dela