Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Avtomehanik z znanjem priprave vozil

29.3.2018
Avto Koletnik d.o.o.
Radlje ob Dravi
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

Avtomehanik z znanjem priprave vozil

Podjetje Avto Koletnik d.o.o. je pooblaščen prodajalec vozil znamk Renault in Nissan. V sklopu popolnih storitev zagotavljamo tudi prodajo rabljenih vozil, zamenjavo staro za novo, financiranje nakupa ter seveda svetovanje.

Za vozila Renault, Dacia in Nissan zagotavljamo celovit avtoservis, saj v lastnih prostorih nudimo vse mehanske storitve, storitve karoserije, vulkanizacijo, prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme, ročno avtopralnico ter lastno avtovleko.

Avtomehanik z znanjem priprave vozil

Opis delovnega mesta

V podjetju AVTO KOLETNIK d.o.o. potrebujemo za lokacijo poslovne enote v RADLJAH OB DRAVI sodelavca z znanjem priprave novih in rabljenih vozil, pranje vozil in menjava ter uravnovešanje avtomobilskih pnevmatik ter z osnovnim znanjem popravila vozil - avtomehanik.

Kaj pričakujemo

Da kandidat opravlja svoje delo odgovorno in da si natančno prebere razpis. Da je brez kriminalne kartoteke, da je pošten in pripravljen na delo v teamu.

Kaj nudimo

Delo za polni delovni čas.


Vaše prijave z življenjepisom, dokazili o izpolnjevanju pogojev ter osebnimi pričakovanji, pričakujemo  preko e-sistema Mojedelo.com.

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.

Izberi področje dela