Avtomehanik - za začetek izplačilo 1.400. €

25.11.2021
Avto Koletnik d.o.o.
Maribor
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Avto Koletnik d.o.o.
Spletna stran:

Tehnični koordinator dela v avtoservisni delavnici in garancijski referent m/ž

Podjetje Avto Koletnik d.o.o. je pooblaščen koncesionar za prodajo ter servisiranje blagovnih znamk RENAULT, NISSAN, SUBARU, DACIA. V sklopu popolnih storitev zagotavljamo tudi prodajo rabljenih vozil, zamenjavo staro za novo, financiranje nakupa ter seveda svetovanje.

Za vozila zagotavljamo celovit avtoservis, saj v lastnih prostorih nudimo vse mehanske storitve, storitve karoserije, vulkanizacijo, prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme, ročno avtopralnico ter lastno avtovleko.

AVTOMEHANIK - ZA ZAČETEK IZPLAČILO 1.400€

Podjetje AVTO KOLETNIK d.o.o. iz Maribora, zastopnik za vozila RENAULT, NISSAN, DACIA IN SUBARU zaposli AVTOMEHANIKA Z DOBRIM poznavanjem avtomehanične stroke. Delo poteka v urejenih delovnih pogojih v avtomehanični delavnici v Mariboru,  ob izkušeni ekipi AVTOMEHANIKOV.  Dosedanja ekipa je mlada ekipa. 

Delovni čas je dnevno od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.00. Prav tako dežurstvo ena Sobota mesečno od 8:00 do 12:00. Nedelje in prazniki so dela prosti. Vsaka morebitna nadura se plača. Izobraževanje od zaposlitvi za nedoločen čas je zagotovljeno in plačano s strani delodajalca. Skupno mesečno plačilo ob polni prisotnosti na delu in prodanih urah ter produktivnosti je za začetek = 1.400.- eur izplačila. Osebni dohodek se povečuje v odvisnosti od nadalje prodanih delovnih ur in kvalitete dela. Delovni pogoji so urejeni. Zaposlujemo tudi tujce, kateri izpolnjujejo pogoje za pridobitev delovnega dovoljenja. 


Vaše prijave z življenjepisom, dokazili o izpolnjevanju pogojev ter osebnimi pričakovanji, pričakujemo  preko e-sistema Mojedelo.com.  

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

AVTOMEHANIK - ZA ZAČETEK IZPLAČILO 1.400.- EUR

Podjetje AVTO KOLETNIK d.o.o. iz Maribora, zastopnik za vozila RENAULT, NISSAN, DACIA IN SUBARU zaposli AVTOMEHANIKA Z DOBRIM poznavanjem avtomehanične stroke. Delo poteka v urejenih delovnih pogojih v avtomehanični delavnici v Mariboru, ob izkušeni ekipi AVTOMEHANIKOV. Dosedanja ekipa je mlada ekipa.

Delovni čas je dnevno od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.00. Prav tako dežurstvo ena Sobota mesečno od 8:00 do 12:00. Nedelje in prazniki so dela prosti. Vsaka morebitna nadura se plača. Izobraževanje od zaposlitvi za nedoločen čas je zagotovljeno in plačano s strani delodajalca.

Skupno mesečno plačilo ob polni prisotnosti na delu in prodanih urah ter produktivnosti je za začetek =1.400.- eur izplačila.

Osebni dohodek se povečuje v odvisnosti od nadalje prodanih delovnih ur in kvalitete dela.

Delovni pogoji so urejeni. Zaposlujemo tudi tujce, kateri izpolnjujejo pogoje za pridobitev delovnega dovoljenja.

Kaj pričakujemo


Kaj nudimo


Izberi področje dela