Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Avtoserviser – avtomehanik m/ž

29.11.2018
Špan d.o.o.
Brezovica pri Ljubljani
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Špan d.o.o.
Spletna stran:

-


Zaradi povečanega obsega dela vabi k sodelovanju nove sodelavce za prosta delovna mesta:

AVTOSERVISER – AVTOMEHANIK  M/Ž

Pogoji:

 • Od kandidatov pričakujemo organizacijske sposobnosti, fleksibilnost, samoiniciativnost ter sposobnost za timsko delo, vozniški izpit B kat.

Dodatno zahtevamo še:

 • srednjo poklicno izobrazbo (IV.st) tehnične smeri ali vsaj 1 leto delovnih izkušenj na področju mehanike vozil,
 • najmanj 1 leto delovnih izkušenj s področja servisiranja motornih vozil,
 • poznavanje tehničnih predpisov v avtomobilski stroki.

Ponujamo:

 • delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in poskusno dobo
 • dobre delovne pogoje
 • stimulativno plačilo

Pisne ponudbe s kratkim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev ter potrdilo o nekaznovanosti sprejemamo najkasneje 15 dni po objavi na e-pošti: natasa.krizman@span.si


Najnovejša tehnologija in najsodobnejši standardi

V današnjem času, ko so za avtoličarsko stroko značilne vse višje zahteve glede kakovosti popravila avtomobila, je zelo pomembna izbira ustreznih delovnih orodij – mednje sodijo kompresorji, brusilno in polirno orodje, brizgalne pištole in seveda lakirne komore, ki so nepogrešljive za kakovostno izvajalne del v lakirni delavnici, tako za manjše širjenje hlapov v okolico, kot za zmanjšanje območja erozijske ogroženosti. Pohvalimo se lahko z lakirno komoro znanega proizvajalca Blowtherm, ki predstavlja najsodobnejšo avtoličarsko tehnologijo, s pomočjo katere zagotavljamo, da so vozila tudi po popravilu varna, kot so bila pred nesrečo ali poškodbo. Kombinirana lakirno-sušilna komora Blowterm omogoča izvajanje dveh tehnoloških operacij; lakiranje in sušenje v istem delovnem prostoru. Med lakiranjem se v napravo dovaja celotna projektna količina svežega zraka in enaka tudi ozvaja. Ventilacija zagotavlja ustrezne delovne pogoje za delavca le v režimu lakiranja. V režimu sušenja delavec v komori ni prisoten. Komora ima prisilno kontrolirano ventilacijo. Kontrola ventilacije se izvaja s tlačnimi stikali. Za dovoz in odvoz vozil so pregrajena čelna tehnološka vrata, katera se kontrolirajo z električnimi stikali. Komora ima lastno razsvetljavo.

Vsa karoserijska popravila izvajamo v skladu s strogimi standardi kakovosti. Ko je vaše vozilo poškodovano, zahteva natančno kombinacijo inovativne tehnologije in strokovne obdelave. Z uporabo najsodobnejše tehnologije in postopkov popravil, originalnimi deli in natančnim karoserijskim popravilom, obnovimo vaše vozilo na prvotno raven udobja, varnosti in zmogljivosti. Svetovalci storitev strokovno sprejmejo vaše vozilo in vam pomagajo pri urejanju postopkov z zavarovalnicami. Posebej usposobljeni strokovnjaki preverijo kakovost opravljenih del. Pri predaji vozila vam svetovalci storitev natančno pojasnijo skladnost računa z opravljenimi storitvami.

  Ne odlašaj!
  Še 0 dni za prijavo.

  Opis delovnega mesta

  Zaradi večjega obsega dela vabimo novega sodelavca za prosto delovno mesto:

  AVTOSERVISER – AVTOMEHANIK M/Ž

  Kaj pričakujemo

  Pogoji:
  Od kandidatov pričakujemo organizacijske sposobnosti, fleksibilnost, samoiniciativnost ter sposobnost za timsko delo, vozniški izpit B kat.

  Dodatno zahtevamo še:
  - srednjo poklicno izobrazbo (IV.st) tehnične smeri ali vsaj 1 leto delovnih izkušenj na področju mehanike vozil,
  - najmanj 1 leto delovnih izkušenj s področja servisiranja motornih vozil,
  - poznavanje tehničnih predpisov v avtomobilski stroki.

  Kaj nudimo

  - delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in poskusno dobo,
  - dobre delovne pogoje,
  - stimulativno plačilo.

  Pisne ponudbe s kratkim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev sprejemamo najkasneje v 15 dneh od dneva objave, na e-naslov : natasa.krizman@span.si.

  Izberi področje dela