Belimed d.o.o.SPLOŠNO O PODJETJU

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za farmacevtsko industrijo, laboratorije, klinike in bolnišnice. Proizvodna obrata se nahajata v Švici in Sloveniji. Z več kot 1200 zaposlenimi in več kot 30.000 vgrajenimi napravami smo prisotni na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Belimed je specializirano podjetje, ki se posveča razvoju, proizvodnji, prodaji in servisu pomivalnih naprav in sterilizatorjev za medicino in Life Science. Odlikuje nas podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave in lasten razvoj inovativnih rešitev po meri kupca.

VIZIJA IN CILJI

Naš cilj in poslanstvo je zagotoviti inovativne rešitve, ki kupcem prinašajo dodano vrednost in popolno zaupanje v kakovost sterilnega procesiranja. Naša vizija za prihodnost je postati vodilno podjetje na področju sterilnih delovnih procesov na področju medicine in Life Science.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Delo s smislom v izvrstni ekipi.

Naša kultura temelji na naših vrednotah: odgovornost, odličnost, sodelovanje, inovativnost, spoštovanje in razumevanje strank. Glavna značilnost našega podjetja, po mnenju zaposlenih, je kvaliteta delovnega okolja, vključno s sodelavci, ki so odprti in pripravljeni priskočiti na pomoč. 

Ponosni smo, da z našimi proizvodi ščitimo ljudi, ko so najšibkejši in preprečujemo širjenje bolnišničnih okužb. Rešujemo življenja, čeprav nas ne vidite.PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

PROIZVODNJA 10
STROJNIŠTVO, METALURGIJA, RUDARSTVO 5
TRANSPORT, NABAVA, LOGISTIKA 3

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V našem podjetju nudimo raznolika delovna mesta in vedno z veseljem sprejmemo predstavitve kandidatov, ki želijo graditi kariero v mednarodnem proizvodnem podjetju. K sodelovanju vabimo predvsem razvojne inženirje različnih smeri (strojništvo, elektrotehnika, mehatronika), proizvodne delavce (TIG varilci, brusilci, elektromonterji, planerji, tehnologi) ter serviserje in monterje na terenu. Veseli smo tudi prijav za različna delovna mesta v podpornih službah, npr. v računovodstvu ter nabavi. 

Pri izboru so nam pomembne predvsem strokovne kompetence, prednost pa predstavljajo izkušnje v proizvodnih podjetjih. Posebej smo ponosni, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj in tudi prve zaposlitve mladim, dijakom in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja po pridobivanju znanja v industriji medicinske tehnike, radovednost, spoznavanje novih kultur in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ponujamo zaposlitev v mednarodnem podjetju, stimulativno plačilo, razgibano delo v urejenem in prijetnem okolju z veliko priložnostmi za druženje s sodelavci (smučanje, maratoni, obiski fitnesa, obdaritev otrok ob koncu leta…) in okolje, kjer ima zaposleni ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja. Novim sodelavcem zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti, kar omogočamo z izobraževanji v Sloveniji in tujini. Pri tem sodelujemo s strokovnjaki z različnih področij ter uporabljamo najnovejše metode in tehnike za pridobivanja znanja in kompetenc, z različnimi projekti pa podpiramo tudi inovativnost naših zaposlenih.

Vsako leto z zaposlenimi postavljamo cilje in s tem ponudimo možnosti za osebni in karierni razvoj ter dodatno izobraževanje. Ob izpolnitvi letnih ciljev so zaposleni tudi finančno nagrajeni.

Svojim zaposlenim želimo predvsem ponuditi okolje, kjer lahko dosežejo najboljše rezultate in uresničijo svoj potencial.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V podjetju Belimed načrtujemo in proizvajamo vrhunske, tehnološko dovršene pomivalne, dezinfekcijske in sterilizacijske naprave. Nabor proizvodov pokriva potrebe tako manjših klinik in laboratorijev, kot največjih bolnišnic in farmacevtskih podjetij. Več informacij lahko najdete na naši spletni strani http://www.belimed.com/en/.

CNC Operater krivilnega stroja (m/ž)

Iščemo sodelavca, ki: ima strokovno izobrazbo tehnične smeri, ima izkušnje z delom na CNC krivilnih strojih, zna brati načrte in ima dobro 3D predstavo,...

Belimed d.o.o.
2.6.2021
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Brusilec (m/ž)

Iščemo sodelavca, ki: ima izkušnje z brušenjem inox pločevine, je natančen, vesten in samodiscipliniran, zanesljiv in odgovoren.

Belimed d.o.o.
2.6.2021
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Monter (m/ž)

Zaradi velikega povpraševanja po naših strojih širimo ekipo v Grosupljem - število zaposlenih bomo v naslednjih mesecih povečali za več kot 10%. V naš tim monterjev zato vabimo več sodelavcev.

Belimed d.o.o.
2.6.2021
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Monter z elektrotehničnim znanjem (m/ž)

Zaradi velikega povpraševanja po naših strojih širimo ekipo v Grosupljem - število zaposlenih bomo v naslednjih mesecih povečali za več kot 10%. V naš tim monterjev zato vabimo več sodelavcev z znanjem elektrotehnike.

Belimed d.o.o.
2.6.2021
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Varilec po TIG-postopku (m/ž)

Prednost bodo imeli izkušeni varilci, ki zelo dobro poznajo TIG postopek varjenja Inox pločevine.

Belimed d.o.o.
2.6.2021
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Informatik – administrator (m/ž) za globalno podporo

Bi želeli postati eden izmed naših strokovnjakov? V naš novi IT oddelek v Grosupljem, ki skrbi za nemoteno delovanje IT infrastrukture in izvaja pomoč uporabnikom v mednarodni skupini Belimed, vabimo dva nova sodelavca. Pridružite se nam in naredite naslednji korak v vaši karieri!

Belimed d.o.o.
1.6.2021
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Group Accountant / Računovodja za skupino (m/ž)

V preteklih dveh letih smo v Sloveniji ustanovili računovodski kompetenčni center in podvojili število sodelavcev v našem timu. Tokrat v našo mednarodno finančno ekipo vabimo novega sodelavca/-ko, ki bo odgovoren/-a za poročanje na ravni skupine Belimed.

Belimed d.o.o.
28.5.2021
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž
Belimed d.o.o.

CNC Operater laserskega stroja (m/ž)

2.6.2021
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

K sodelovanju vabimo kandidata, ki: ima strokovno izobrazbo tehnične smeri, ima izkušnje z delom na CNC strojih,...

Aktiviraj svoj karierni profil

  • Hitreje do boljšega delovnega mesta
  • Najprimernejši oglasi vedno na dosegu
  • Shrani zanimive oglase
  • Prejemaj nova delovna mesta