Belimed d.o.o.



SPLOŠNO O PODJETJU

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za farmacevtsko industrijo, laboratorije, klinike in bolnišnice. Proizvodna obrata se nahajata v Švici in Sloveniji. Z več kot 1200 zaposlenimi in več kot 30.000 vgrajenimi napravami smo prisotni na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Belimed je specializirano podjetje, ki se posveča razvoju, proizvodnji, prodaji in servisu pomivalnih naprav in sterilizatorjev za medicino in Life Science. Odlikuje nas podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave in lasten razvoj inovativnih rešitev po meri kupca.

VIZIJA IN CILJI

Naš cilj in poslanstvo je zagotoviti inovativne rešitve, ki kupcem prinašajo dodano vrednost in popolno zaupanje v kakovost sterilnega procesiranja. Naša vizija za prihodnost je postati vodilno podjetje na področju sterilnih delovnih procesov na področju medicine in Life Science.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Delo s smislom v izvrstni ekipi.

Naša kultura temelji na naših vrednotah: odgovornost, odličnost, sodelovanje, inovativnost, spoštovanje in razumevanje strank. Glavna značilnost našega podjetja, po mnenju zaposlenih, je kvaliteta delovnega okolja, vključno s sodelavci, ki so odprti in pripravljeni priskočiti na pomoč. 

Ponosni smo, da z našimi proizvodi ščitimo ljudi, ko so najšibkejši in preprečujemo širjenje bolnišničnih okužb. Rešujemo življenja, čeprav nas ne vidite.



PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

PROIZVODNJA 10
STROJNIŠTVO, METALURGIJA, RUDARSTVO 5
TRANSPORT, NABAVA, LOGISTIKA 3

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V našem podjetju nudimo raznolika delovna mesta in vedno z veseljem sprejmemo predstavitve kandidatov, ki želijo graditi kariero v mednarodnem proizvodnem podjetju. K sodelovanju vabimo predvsem razvojne inženirje različnih smeri (strojništvo, elektrotehnika, mehatronika), proizvodne delavce (TIG varilci, brusilci, elektromonterji, planerji, tehnologi) ter serviserje in monterje na terenu. Veseli smo tudi prijav za različna delovna mesta v podpornih službah, npr. v računovodstvu ter nabavi. 

Pri izboru so nam pomembne predvsem strokovne kompetence, prednost pa predstavljajo izkušnje v proizvodnih podjetjih. Posebej smo ponosni, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj in tudi prve zaposlitve mladim, dijakom in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja po pridobivanju znanja v industriji medicinske tehnike, radovednost, spoznavanje novih kultur in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ponujamo zaposlitev v mednarodnem podjetju, stimulativno plačilo, razgibano delo v urejenem in prijetnem okolju z veliko priložnostmi za druženje s sodelavci (smučanje, maratoni, obiski fitnesa, obdaritev otrok ob koncu leta…) in okolje, kjer ima zaposleni ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja. Novim sodelavcem zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti, kar omogočamo z izobraževanji v Sloveniji in tujini. Pri tem sodelujemo s strokovnjaki z različnih področij ter uporabljamo najnovejše metode in tehnike za pridobivanja znanja in kompetenc, z različnimi projekti pa podpiramo tudi inovativnost naših zaposlenih.

Vsako leto z zaposlenimi postavljamo cilje in s tem ponudimo možnosti za osebni in karierni razvoj ter dodatno izobraževanje. Ob izpolnitvi letnih ciljev so zaposleni tudi finančno nagrajeni.

Svojim zaposlenim želimo predvsem ponuditi okolje, kjer lahko dosežejo najboljše rezultate in uresničijo svoj potencial.



NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V podjetju Belimed načrtujemo in proizvajamo vrhunske, tehnološko dovršene pomivalne, dezinfekcijske in sterilizacijske naprave. Nabor proizvodov pokriva potrebe tako manjših klinik in laboratorijev, kot največjih bolnišnic in farmacevtskih podjetij. Več informacij lahko najdete na naši spletni strani http://www.belimed.com/en/.

Vodja oddelka montaže v proizvodnji (m/ž)

V naš tim vabimo dinamično in organizirano osebo z izkušnjo organizacije dela in vodenja skupin. Kandidat mora imeti najmanj srednješolsko izobrazbo tehnične smeri oz. primerljive delovne izkušnje ter sposobnost branja 2D / 3D tehnične dokumentacije.

Belimed d.o.o.
29.9.2022
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Operater krivilnega stroja (m/ž)

Naloge novega sodelavca bodo obsegale: upravljanje stroja za krivljenje pločevine, izdelavo izdelkov in polizdelkov po načrtih..

Belimed d.o.o.
23.9.2022
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Operater stroja za razrez pločevine (m/ž)

Priložnost za zaposlitev se ponuja kandidatom, ki: imajo izkušnje z delom na CNC strojih, znajo brati načrte in imajo dobro 3D predstavo, so pri svojem delu natančni..

Belimed d.o.o.
23.9.2022
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Monter m/ž

Povpraševanje po naših strojih še vedno raste, s tem pa tudi priložnost za nove sodelavce. Iščemo monterje za: mehansko montažo medicinskih strojev, izvajanje del v montaži in predmontaži, izvajanje postopkov v skladu s tehnično in tehnološko dokumentacijo,...

Belimed d.o.o.
23.9.2022
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Category Manager / Vodja nabavne kategorije (m/ž)

Si želite odgovornega dela v mednarodnem okolju, s katerim boste lahko dolgoročno vplivali na uspeh podjetja? Potem vas vabimo, da postanete del naše globalne nabavne ekipe in sooblikujete področje nabave v našem podjetju. Pridružite se nam in postanite inženir zaupanja!

Belimed d.o.o.
23.9.2022
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Monter za elektro montažo strojev (m/ž)

Priložnost za zaposlitev se ponuja kandidatom, ki imajo: vsaj srednješolsko izobrazbo elektro smeri ali mehatronike, izkušnje z elektro in mehansko montažo..

Belimed d.o.o.
23.9.2022
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Izkušen TIG varilec (m/ž)

Izkušeni TIG varilci vabljeni na praktični preizkus. Osnovna bruto plača vsaj 1500 €, končna višina je odvisna od vašega znanja varjenja.

Belimed d.o.o.
20.9.2022
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž