BPM razvijalec

8.7.2024
Mikrocop d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpiramo podjetja na poti digitalne preobrazbe. Zagotavljamo sodobne in uporabnikom prijazne rešitve za upravljanje z dokumenti in informacijami v oblaku. Uredimo in digitaliziramo procese zajema dokumentov in podatkov, informacijsko podpremo upravljanje dokumentov in poslovnih procesov ter zagotovimo dolgoročno zakonsko skladno arhiviranje dokumentov v elektronski in papirni obliki.

Mikrocop se lahko pohvali s storitvami in lastno programsko opremo, certificirano pri Arhivu RS, s potrjenimi notranjimi pravili pri Arhivu RS, z visoko razpoložljivostjo lastnega podatkovnega centra, visoko varnostjo in izjemno tehnološko opremljenostjo. 

Mikrocop Slovenija ima več kot 45 letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi.  

NAŠE VREDNOTE


Varnost - Vzdržujemo visoko raven informacijske in fizične varnosti ter ravnamo v skladu s sistemom vodenja varovanja informacij ISO/IEC 27001.Kakovost - Odlikuje nas strokovno znanje in izkušnje iz različnih dejavnosti. Našo zavezo kakovosti potrjuje standard vodenja kakovosti ISO 9001.Skladnost - Uvajamo certificirane rešitve, ohranjamo pravno veljavnost vaših informacij in omogočamo potrebno zakonsko skladnost poslovanja.Zanesljivost - Že več kot 45 let uspešno izpolnjujemo vaše zahteve in pričakovanja na področjih zajema, upravljanja in hrambe poslovnih informacij.Inovativnost - Kontinuirano vlagamo v znanje in kompetence ter spodbujamo razvoj novih odgovorov na izzive digitalizacije sedanjosti in digitalne prihodnosti.Trajnostnost - S preudarno uporabo tehnologije si v kontekstu trajnostne digitalizacije prizadevamo za okolju in družbi čim bolj prijazno poslovanje.
SPREMLJAJTE NAS PREK DRUŽBENIH OMREŽIJ

MIKROCOP d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 7
1000 Ljubljana
https://www.mikrocop.si/

Dejavnost:
Arhiviranje; Podjetniške in poslovne storitve; Računalništvo in informatika; Obdelava podatkov


Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za digitalizacijo poslovanja. Z vpeljavo preizkušenih rešitev dokazano zmanjšujemo stroške, povečujemo učinkovitost in izboljšujemo kakovost poslovanja naših naročnikov.
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V Mikrocopu nudimo priložnost za karierni razvoj posameznikom, ki jih odlikuje zagnanost, vztrajnost, iznajdljivost in želja po skupnem uspehu.

Kandidatom nudimo mentorstvo z individualno prilagojenim programom, preko katerega jim omogočimo spoznavanje dela in delovnega okolja in jih pripeljemo do samostojnega dela. Z mentorskimi programi poskrbimo za uspešno učenje, razvoj in doseganje zastavljenih rezultatov.
Razvoj kariere - Zaposlenim nudimo različne vrste zaposlitve. Strokovnjake gojimo od študentskih let naprej, zato zaposlujemo preko študentskega servisa ali pa redno za nedoločen čas. Pri uvajanju v delo za ves čas uvajanja poskrbimo za predanega mentorja, ki kandidatom pomaga do samostojnosti. Nudimo sodelovanje pri razvoju naprednih in inovativnih informacijskih rešitev v mladem in dinamičnem razvojnem timu in zagotavljamo prenos znanj iz drugih povezanih področij. Najboljšim omogočamo možnost strokovnega usposabljanja in pridobivanja certifikatov (izobraževanja, konference, seminarji…).
Spodbudno delovno okolje - Naši delovni prostori so smiselno urejeni in dizajnirani tako, da kar najbolje ustrezajo različnim delovnim profilom glede na zahtevnost in kreativnost dela. Tako našim oddelkom in ekipam nudimo od manjših in večjih pisarn do prostorov odprtega tipa. Naši zaposleni so navajeni najboljše pisarniške in delovne opreme. Lepo je poskrbljeno tudi za čas odmora s prijetnimi kuhinjami z jedilnico, kjer se velikokrat krešejo različna mnenja in ustvarjajo nove ideje. Zaposlenim nudimo fleksibilen delovni čas in konkurenčno in redno plačilo. 
Zdrav življenjski slog - Vsi zaposleni imajo možnost vključitve v Športno kulturno društvo Mikrocop, v sklopu katerega so sofinancirane različne športne in kulturne aktivnosti, ki jih redno izvajamo vsak mesec. Dvakrat tedensko zagotavljamo jutranjo košarico zdravja, občasno pa organiziramo tudi dan smutijev.  
Načela dobrega počutja - Nadvse pomembno za skupen napredek je dobro počutje zaposlenih. Zato veliko energije in truda vlagamo v zadovoljstvo, pripadnost, raznolikost zaposlenih z dobro organizacijo dela, s pravimi delovnimi pristopi in tistimi malenkostmi, ki poskrbijo, da negujemo pripadnost ekipi in podjetju. Želimo, da zaposleni zadovoljni prihajajo in odhajajo z dela. Spodbujamo spoštovanje, iskren odnos a hkrati občutek sproščenosti.
Druženje - Na nivoju celotnega podjetja organiziramo letne piknike, novoletno zabavo, decembrsko obdarovanje otrok in različne izlete. Na nivoju posameznih oddelkov pa se izvajajo dodatne aktivnosti, ki spodbujajo celotne oddelke ali posamezne ekipe k druženju ob dobri hrani, različnih družabnih aktivnostih, kjer se lahko sodelavci tudi zasebno bolje spoznajo. 

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V Mikrocopu s celovitim naborom rešitev in storitev za digitalizacijo poslovanja zagotavljamo pogoje, potrebne za digitalno preobrazbo podjetja. Na lastni certificirani platformi InDoc EDGE v oblaku ali na lokaciji podjetja združujemo zmogljivosti dokumentnega sistema, sistema za upravljanje procesov in sistem elektronske hrambe. Z bogatim naborom API vmesnikov zagotavljamo nemoteno integracijo z različnimi informacijskimi sistemi. S poslovnimi rešitvami na platformi InDoc EDGE odgovarjamo na ključne izzive digitalizacije, saj nudijo optimizacijo vsakodnevnih opravil učinkovito, skladno in zanesljivo.  

Podjetja pri digitalizaciji poslovanja podpiramo tudi s svetovanjem na področju varstva osebnih podatkov, pripravi notranjih pravil in ureditvi fizičnega arhiva. Nudimo storitve zajema dokumentov in podatkov, upravljanje dokumentov in poslovnih procesov ter arhiviranjem papirnih in e-dokumentov. Pohvalimo se lahko tudi z lastnim modernim podatkovnim centrom.


 BONITETE PODJETJA

V Mikrocopu cenimo strast in zavzetost, radi imamo radovednost in pozitivnost. Zaposlenim nudimo dodatne bonitete:
 • dodatno pokojninsko zavarovanje po 12. mesecih redne neprekinjene zaposlitve,
 • dodatno zdravstveno zavarovanje Specialisti + kolektivno,
 • možnost vključitve v Športno kulturno društvo Mikrocop, kjer izvedbo športno kulturnih aktivnosti sofinancira podjetje,
 • dogodki kot so piknik, novoletna zabava in team building, 
 • obdarovanje otrok do vključno 10. leta starosti.

Ekspert – Vodja prodajnega programa

BPM razvijalec

Razvijajte (se) z nami!

BPM razvijalec

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za digitalizacijo poslovanja, v ta namen smo razvili lastno platformo InDoc EDGE, ki združuje dokumentni sistem, sistem za upravljanje procesov in sistem elektronske hrambe. 

Platforma InDoc EDGE s svojo celovitostjo omogoča implementacijski ekipi pripraviti učinkovite rešitve za digitalno poslovanje in jih na zahtevo prilagoditi strankam.

Zakaj smo prava izbira:

 • Priključil se boš mlademu in dinamičnemu razvojnem timu, kjer boš s svojo kreativnostjo, sposobnostjo reševanja izzivov in razmišljanjem izven okvirjev pripomogel k soustvarjanju digitalne zgodbe pri strankah. 
 • Spodbujamo razvoj zaposlenih in deljenje znanja tako znotraj posameznih področij kot tudi med različnimi oddelki. K temu pripomorejo interne delavnice in brainstormingi, sredstva za različna izobraževanja oz. konference in dostop do spletnih izobraževanj.
 • Prehod v novo delovno okolje ti olajša mentor s tvojega delovnega področja, ki ti predstavi kulturo podjetja in te s pomočjo lažjih nalog postopoma vpelje v tvoje nove zadolžitve.  
 • Kot pravi grški rek »zdrav duh v zdravem telesu« tudi mi vsakodnevno ustvarjamo sproščeno delovno okolje, kjer je zaposlenim omogočeno delo v pisarni in od doma. S fleksibilnim delovnim časom pa sodelavce spodbujamo k ohranjanju ravnovesja med delovnim in prostim časom.
 • Seveda ne manjka tudi različnih formalnih in neformalnih druženj - pikniki in novoletne zabave, športne in kulturne dejavnosti ter skupna kosila znotraj posameznega področja. 

Kot BPM razvijalec boš …

 • sodeloval pri zajemu in usklajevanju naročnikovih zahtev za rešitve s področja brezpapirnega poslovanja in podpore poslovnim procesom,
 • načrtoval rešitev za digitalizacijo poslovanja in integracij z informacijskimi sistemi naročnika,
 • konfiguriral elektronsko hrambo dokumentov in implementiral poslovne procese na naši platformi InDoc EDGE,
 • spremljal poslovne in tehnološke trende ter zahteve trga na področju digitalizacije,
 • sodeloval pri ustvarjanju dobrih praks in standardizaciji rešitev ter snovanju novih funkcionalnosti,
 • sodeloval v predprodajnem procesu za rešitve s področja digitalizacije poslovanja,
 • predstavljal rešitev na dogodkih, konferencah in seminarjih.

Iščemo …

 • 3+ let izkušnje iz razpisanega področja,
 • poznavanje BPMN 2.0 notacije in upravljanje poslovnih pravil,
 • tehnično predznanje, izkušnje z Windows server sistemi, relacijskimi bazami in poznavanje programskih jezikov, predvsem JavaScript in C#, 
 • izkušnje s povezovanjem različnih poslovno-informacijskih sistemov,
 • analitične sposobnosti, organiziranost in usmerjenost v reševanje izzivov,
 • učinkovito ustno in pisno sporazumevanje v slovenskem in angleškem jeziku,
 • zanimanje za razvoj in uporabo rešitev pri naročnikih ter storitev v oblaku,
 • če poznaš osnovno poslovanje podjetij in imaš izkušnje s sistemi za upravljanje dokumentov in poslovnih procesov je to tvoja prednost.

Informacije in prijava

Vabimo te, da se na prosto delovno mesto prijaviš najkasneje do 7.7.2024 preko spletnega obrazca. Sledi povabilo na kratek pogovor. Po uspešnem pogovoru se dogovorimo, da se nam pridružiš na našem dnevnem sestanku, kjer spoznaš ekipo in pridobiš dodatne informacije s strani bodočih sodelavcev.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za digitalizacijo poslovanja, v ta namen smo razvili lastno platformo InDoc EDGE, ki združuje dokumentni sistem, sistem za upravljanje procesov in sistem elektronske hrambe.

Platforma InDoc EDGE s svojo celovitostjo omogoča implementacijski ekipi pripraviti učinkovite rešitve za digitalno poslovanje in jih na zahtevo prilagoditi strankam.

Kot BPM razvijalec boš …
- sodeloval pri zajemu in usklajevanju naročnikovih zahtev za rešitve s področja brezpapirnega poslovanja in podpore poslovnim procesom,
- načrtoval rešitev za digitalizacijo poslovanja in integracij z informacijskimi sistemi naročnika,
- konfiguriral elektronsko hrambo dokumentov in implementiral poslovne procese na naši platformi InDoc EDGE,
- spremljal poslovne in tehnološke trende ter zahteve trga na področju digitalizacije,
- sodeloval pri ustvarjanju dobrih praks in standardizaciji rešitev ter snovanju novih funkcionalnosti,
- sodeloval v predprodajnem procesu za rešitve s področja digitalizacije poslovanja,
- predstavljal rešitev na dogodkih, konferencah in seminarjih.

Kaj pričakujemo

Iščemo …
- 3+ let izkušnje iz razpisanega področja,
- poznavanje BPMN 2.0 notacije in upravljanje poslovnih pravil,
- tehnično predznanje, izkušnje z Windows server sistemi, relacijskimi bazami in poznavanje programskih jezikov, predvsem JavaScript in C#,
- izkušnje s povezovanjem različnih poslovno-informacijskih sistemov,
- analitične sposobnosti, organiziranost in usmerjenost v reševanje izzivov,
- učinkovito ustno in pisno sporazumevanje v slovenskem in angleškem jeziku,
- zanimanje za razvoj in uporabo rešitev pri naročnikih ter storitev v oblaku,
- če poznaš osnovno poslovanje podjetij in imaš izkušnje s sistemi za upravljanje dokumentov in poslovnih procesov je to tvoja prednost.

Kaj nudimo

Zakaj smo prava izbira:
- Priključil se boš mlademu in dinamičnemu razvojnem timu, kjer boš s svojo kreativnostjo, sposobnostjo reševanja izzivov in razmišljanjem izven okvirjev pripomogel k soustvarjanju digitalne zgodbe pri strankah.
- Spodbujamo razvoj zaposlenih in deljenje znanja tako znotraj posameznih področij kot tudi med različnimi oddelki. K temu pripomorejo interne delavnice in brainstormingi, sredstva za različna izobraževanja oz. konference in dostop do spletnih izobraževanj.
- Prehod v novo delovno okolje ti olajša mentor s tvojega delovnega področja, ki ti predstavi kulturo podjetja in te s pomočjo lažjih nalog postopoma vpelje v tvoje nove zadolžitve.
- Kot pravi grški rek »zdrav duh v zdravem telesu« tudi mi vsakodnevno ustvarjamo sproščeno delovno okolje, kjer je zaposlenim omogočeno delo v pisarni in od doma. S fleksibilnim delovnim časom pa sodelavce spodbujamo k ohranjanju ravnovesja med delovnim in prostim časom.
- Seveda ne manjka tudi različnih formalnih in neformalnih druženj - pikniki in novoletne zabave, športne in kulturne dejavnosti ter skupna kosila znotraj posameznega področja.

INFORMACIJE IN PRIJAVA

Vabimo te, da se na prosto delovno mesto prijaviš najkasneje do 7.7.2024 preko spletnega obrazca. Sledi povabilo na kratek pogovor. Po uspešnem pogovoru se dogovorimo, da se nam pridružiš na našem dnevnem sestanku, kjer spoznaš ekipo in pridobiš dodatne informacije s strani bodočih sodelavcev.

MIKROCOP d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 7
1000 Ljubljana
https://www.mikrocop.si/

Dejavnost:
Arhiviranje; Podjetniške in poslovne storitve; Računalništvo in informatika; Obdelava podatkov


Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za digitalizacijo poslovanja. Z vpeljavo preizkušenih rešitev dokazano zmanjšujemo stroške, povečujemo učinkovitost in izboljšujemo kakovost poslovanja naših naročnikov.
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela