Mobilna aplikacija MojeDelo.com


TOP delovna mesta v prenovljeni aplikaciji MojeDelo.com. 


Ste že kdaj zamudili priložnost za svojo sanjsko službo? Si želite enostavnejše prijave na delovno mesto ali pa, da vas delodajalci kar sami od sebe kontaktirajo? 

Nič ne odlašajte! Z aplikacijo MojeDelo.com boste vedno na tekočem z aktualnimi zaposlitvenimi oglasi in tako naredili korak naprej proti vaši želeni zaposlitvi. 
Naložite si aplikacijo:              
PREPROSTO

Nič več dolgotrajnih in zamudnih postopkov.

HITRO

Sanjska zaposlitev vedno na dosegu roke.

PRILAGOJENO

Delovna mesta, ki ustrezajo vašim izkušnjam.


Nasveti za uporabo

Prilagojena delovna mesta

Na karierni profil naložite svoj CV, podatke o izobrazbi, veščinah in izkušnjah ter se prijavite na želeno zaposlitev s samo enim klikom. Odprite profil, da vas lahko kadroviki kontaktirajo kar sami od sebe!

Podrsajte in se prijavite

Zaposlitveni oglas podrsajte v desno za prijavo na delovno mesto, na levo stran pa si oglas shranite. Svoje prijave in shranjene oglase enostavno upravljajte na sosednjih zavihkih in jih imejte vedno pri roki.

Delite oglas prijatelju

Se vam zdi, da bi bila služba kot nalašč za vašega brata ali prijateljico iz srednješolskih klopi, s katero še vedno ohranjate stik? Delite zanimiva delovna mesta s prijatelji in znanci neposredno v zaposlitvenem oglasu.

Najdite zaposlitev

Vpišite iskano ključno besedo in zadetke filtrirajte po področju in regiji dela, stopnji izobrazbe, vrsti zaposlitve in delovnem času. Brskate lahko tudi po seznamu podjetij – to je še zlasti uporabno v primeru, da se želite pozanimati, ali izbrano podjetje trenutno zaposluje.

Prebrskajte po največji bazi prostih delovnih mest v Sloveniji in si poiščite boljšo službo.

Izberi področje dela