Celostna podoba

MojeDelo.com je največji slovenski zaposlitveni portal. Na njem najdete informacije o prostih delovnih mestih in napotke za karierni razvoj. Ponudnikom del je omogočen učinkovit kanal za komuniciranje s trgom dela, karierno usmerjenim iskalcem pa številna orodja in storitve za karierni razvoj in iskanje zaposlitve. Za neposreden stik med delodajalci in iskalci zaposlitve skrbimo že več kot 10 let.

Upravljamo z največjim slovenskim zaposlitvenim portalom, organiziramo brezplačne seminarje in kadrovske konference, izdajamo kakovostne zaposlitvene priročnike, pripravljamo največji karierni sejem in še bi lahko naštevali. Vse te aktivnosti na trgu dela so nam zagotovile status najbolj kredibilnega zaposlitvenega portala v državi.

Jedro zaposlitvenega portala MojeDelo.com tvori mlada, zagnana, motivirana, fleksibilna in profesionalna ekipa. Vedno smo pripravljeni sprejeti nove izzive, speljati zahtevne projekte ali najti kreativno rešitev. Klikni tukaj in preveri kdo smo. 

Moje delo d.o.o. je del skupine Styria Media Group AG, ki je v slovenskem prostoru prisotna še z deleži v časopisni hiši Dnevnik, d. d., in enem od največjih slovenskih spletnih portalov Bolha.com.

Medije vabimo, da obiščejo naše medijsko središče, iskalci preglejte vsa aktualna prosta delovna mesta, delodajalci pa izberite eno izmed možnosti učinkovitega iskanja kandidatov.

Pridružite se nam tudi na Facebook-u ali nam sledite preko Twitter-ja.Moje delo, spletni marketing, d. o. o.
Verovškova ulica 55
SI - 1000 Ljubljana

E-mail: podpora@mojedelo.com

Tel: +386 1 513 57 00 / 080 13 35
Fax: +386 1 513 57 29