Čistilec/ka odlitkov - m/ž

7.1.2022
MAHLE Electric Drives Komen d.o.o.
Komen
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
MAHLE Electric Drives Komen d.o.o.

Operater stroja za tlačni liv - m/ž

Čistilec/ka odlitkov - m/ž
Lokacija: Komen

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 79.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Ste pripravljeni sprejeti nove naloge in  izzive?

  • Operacije: razigliti, obsekovati, peskati, travalirati, pakirati…
  • Izvajanje vseh operacij, po ustaljenih tehnoloških in kontrolnih postopkih
  • Obvezna uporaba zaščitnih sredstev
  • Izvajanje vseh, za izvajalca sposobnih del po nalogu vodje ali preddelavca. Skrbi za pretočno dokumentacijo, da sledi spopolnjena izdelkom, skrbi za kvaliteto svojih izdelkov po kontrolnih predpisih in za uporabo pravilnih pripomočkov. Vse opažene nepravilnosti posreduje preddelavcu ali vodji.
  • Opravlja tudi vse druge naloge po nalogu  vodje ali preddelavca, ko ga nadomešča.
  • Pomoč v interni logistiki
  • Prevoz odlitkov do skladišč in skrb za ažurnost skladišč
  • Občasna vožnja z viličarjem

Prepričajte nas s svojimi izkušnjami in svojim odnosom do dela.

  • Zaželjene izkušnje s podobnimi deli in nalogami v kovinsko-predelovalni industriji
  • Opravljen izpit za viličarja


Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost in zavzetost, trudimo se ustvarjati stabilno, urejeno in  primerno delovno okolje ter izvajati stalen napredek in razvoj. 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 3-mesečnim poskusnim delom.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo z življenjepisom ter opisom dosedanjih izkušenj do 04.02.2022 na elektronski naslov: andreja.mihelic-rustja@mahle.com  s pripisom »za razpisano prosto delovno mesto Čistilec/ka odlitkov«.                                                                                                                                                                              JOBS.MAHLE.COM


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 79.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde. MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji
v MAHLE Electric Drives Komen d.o.o. kot

Čistilec/ka odlitkov - m/ž
Ste pripravljeni sprejeti nove naloge in izzive?

- Operacije: razigliti, obsekovati, peskati, travalirati, pakirati…
- Izvajanje vseh operacij, po ustaljenih tehnoloških in kontrolnih postopkih
- Obvezna uporaba zaščitnih sredstev
- Izvajanje vseh, za izvajalca sposobnih del po nalogu vodje ali preddelavca. Skrbi za pretočno dokumentacijo, da sledi spopolnjena izdelkom, skrbi za kvaliteto svojih izdelkov po kontrolnih predpisih in za uporabo pravilnih pripomočkov. Vse opažene nepravilnosti posreduje preddelavcu ali vodji.
- Opravlja tudi vse druge naloge po nalogu vodje ali preddelavca, ko ga nadomešča.
- Pomoč v interni logistiki
- Prevoz odlitkov do skladišč in skrb za ažurnost skladišč
- Občasna vožnja z viličarjem

Kaj pričakujemo

Prepričajte nas s svojimi izkušnjami in svojim odnosom do dela.

• Zaželjene izkušnje s podobnimi deli in nalogami v kovinsko-predelovalni industriji
• Opravljen izpit za viličarja

Kaj nudimo

Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost in zavzetost, trudimo se ustvarjati stabilno, urejeno in primerno delovno okolje ter izvajati stalen napredek in razvoj.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 3-mesečnim poskusnim delom.

Prijavite se zdaj.
Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo z življenjepisom ter opisom dosedanjih izkušenj do 04.02.2022 na elektronski naslov: andreja.mihelic-rustja@mahle.com s pripisom »za razpisano prosto delovno mesto Čistilec/ka odlitkov«.

Izberi področje dela