Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Concierge

15.2.2018
Istrabenz turizem d.d.
Portorož
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

VIZIJA IN CILJI

Naša vizija je postati sinonim za ponudnika dobrega počutja z najpopolnejšo ponudbo termalnih, wellness in medical wellness storitev na Jadranu z izrazito in edinstveno osebnostjo blagovne znamke in produkta ter vrhunsko osebno storitvijo prilagojeno posameznemu gostu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Mlad angažiran tim, ki ga krasijo ustvarjalnost, sveže ideje, odprtost in strokovna podkovanost. Vse to ustvarja pogoje za osebno rast in izpopolnitev na profesionalnem področju.

Osrednji fokus celotnega tima je zadovoljstvo gostov. Nasmeh je tisto prvo in najpomembnejše, kar podarimo našim gostom in sodelavcem. Zavedamo se, da le zadovoljstvo zaposlenih vodi k zadovoljstvu gostov. Izhajajoč iz tega, se organizacijska klima gradi na odprtih odnosih med zaposlenimi s poudarkom na spoštovanju sočloveka.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Ustrezno izobrazbo, voljo do dela ter dodatnega izobraževanja, samoiniciativnost, korektnost ter lojalnost podjetju.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Nadrejeni sproti spremljajo delo ter napredek zaposlenih in dvakrat letno predlagajo nagrade ali napredovanja v višje plačilne razrede.

Odgovornost do zaposlenih

Skladno z zakonodajo ter politiko podjetja.

Izobraževanje in usposabljanje

Vsi zaposleni imajo možnosti izobraževanja ter usposabljanj skladno z delom, ki ga opravljajo ter skladno s izobraževalno politiko podjetja.

Ugodnosti za delojemalce

 • Možnost nadaljnjega šolanja: Da
 • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

Druge ugodnosti:

Možnosti napredovanj, izobraževanj ter osebnostnega razvoja vsakega posameznika. Delo v hotelih najvišje kategorije. Možnost štipendiranja deficitarnih kadrov (natakar, kuhar).

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Hotelsko verigo LifeClass, katere del je tudi podjetje Istrabenz turizem d.d. odlikuje izvrstna ponudba hotelov s štirimi in petimi zvezdicami. Svojo ponudbo dopolnjujemo s termalno in welness ponudbo, ki je edinstvena pri nas.

Hoteli LifeClass

Hotelsko verigo LifeClass odlikuje izvrstna ponudba hotelov s štirimi in petimi zvezdicami, prežetimi z mediteranskim značajem, ne glede na to, na katerem koncu kontinenta se resort nahaja.

Če vas pot zanese v Portorož, lahko izbirate med ekskluzivnim Grand Hotelom Palace s petimi zvezdicami in hoteli Slovenija, Riviera, Apollo, Mirna in Neptun visoke kategorije štirih zvezdic.

Nedaleč stran od Postojne, ob vhodu v eno najlepših kraških jam na svetu, Postojnsko jamo, se v sklopu turističnega središča nahaja hotel Jama, ki bo predvidoma do leta 2008 prenovljen v sodoben hotel odlične kategorije štirih zvezdic.

V Opatiji pa boste dobrodošli v Grand Hotelu Adriatic, ki se pohvali s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv.

Terme in wellness

V termalnih in wellness centrih skupine LifeClass je skrb za dobro počutje naših gostov na prvem mestu. Gostje pri nas najdejo pot do sprostitve, harmonije duha in telesa ter si naberejo novih moči za življenjske izzive. Dobro počutje in sproščenost sta vir zdravja, ustvarjalnosti in optimizma, zato smo s posluhom oblikovali ponudbo in okolje, v katerem vam bodo prijaznost in strokovnost osebja, kakovost storitev in pravo vzdušje pomagali pozabiti na vsakodnevni stres.

Termalno in wellness ponudbo LifeClass sestavljajo: portoroški center Terme & Wellness Palace s specializiranimi centri za lepoto in dobro počutje, edinstveni Sauna Park, center za tradicionalno tajsko masažo Wai Thai ter bazeni z morsko in s termomineralno vodo. V Opatiji vas pričakuje Wellness center Grand Hotela Adriatic.

Kongresni centri

Kongresni centri hotelske verige LifeClass so pravi naslov za najrazličnejše tako poslovne kot svečane priložnosti. Naj si bo to manjši sestanek ali kongres, razkošna banketna ali poročna prireditev, ekskluzivne incentive nagrade – vsaka podrobnost je popolna. Prijetni delovni prostori, sodobna tehnična oprema in strokovna podpora osebja, ekskluzivna namestitev v hotelih s štirimi in petimi zvezdicami ter bogata dodatna ponudba so zagotovilo, da bodo vaša srečanja uspešna in nepozabna.

Kongresne centre LifeClass sestavljajo portoroški Kongresni center Portus, opatijski Kongresni center Grand Hotel Adriatic in Kongresni center Postojna.

Receptor m/ž

Mednarodna hotelska veriga LifeClass Hotels & Spa združuje v srcu Portoroža prvovrstne hotelske, gastronomske, wellness in kongresne storitve v edinstven Svet zdravih užitkov. Ponosni na najcelovitejšo wellness, termalno in zdravstveno ponudbo v Evropi si nenehno prizadevamo za zdravje in dobro počutje naših gostov ter zaposlenih. Recepcija je središčno mesto hotela, kjer gostje doživijo svoj prvi neposreden stik s hotelskim osebjem. Zato je recepcijsko osebje, usmerjeno v nudenje najvišje kakovosti storitev, ogledalo hotela. 

CONCIERGE  (m/ž)

Vaše naloge bodo:

 • skrb za popolno zadovoljstvo gostov,
 • skrb za informiranje gostov in recepcije o kvaliteti uslug zunanjih ponudnikov
 • neprestano zanimanje in poizvedovanje za dogajanjem v regiji, spremljanje novosti v širši turistični ponudbi, poizvedovanje za družabnimi dogodki in prireditvami,
 • organiziranje prevozov, rezervacija dogodkov in nakup raznih vstopnic, skrb za uresničitev drugih gostovih želja in potreb,
 • skrb za ohranitev stikov z novimi in stalnimi gosti hotela, vodenje evidenc gostov hotela.

Nudimo:

Ključna skrb LifeClass Hotels & Spa je zdravje in dobro počutje gostov ter zaposlenih, trajnostna naravnanost in ustvarjanje edinstvenih doživetij. Ob vstopu v naš Svet zdravih užitkov vam zato zagotavljamo:

 • delo v prijetnem,  razgibanem okolju, kjer boste lahko pridobili še dodatne kvalitetne izkušnje in osebni renome;
 • sodelovanje s strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami;
 • možnosti nadaljnjega izobraževanja ter napredovanja;
 • zaposlitev za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas;
 • sproščeno vzdušje in veliko pozitivne energije
 • profesionalno in zdravo delovno okolje

Pričakujemo:

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

 • najmanj V. stopnja izobrazbe turistične ali podobne smeri,
 • aktivno znanje slovenskega jezika,
 • dobro pogovorno in pisno znanje italijanskega, angleškega in nemškega jezika,
 • delovne izkušnje na primerljivem delovnem mestu (zaželene mednarodne izkušnje v hotelih /ah ali hotelih  višje kategorije v Sloveniji.),
 • organizacijske sposobnosti.

Cocnierge (m/ž) v LifeClass Hotels & Spa je oseba, ki:

 • razume bistvo kvalitetnega pristopa za zadovoljstvo gosta
 • razume pomen kakovostnega bivanja v hotelu
 • je samoiniciativna,  prijazna s sposobnostjo zaznavanja želja gostov
 • je komunikativna oseba s sposobnostjo in željo po delu v timu
 • je pripravljen na dodatna usposabljanja na svojem področju
 • je vedno korak pred gostom

Zainteresirane kandidate vabimo, da se preko portala www.mojedelo.com prijavite najkasneje do 22.2.2018.

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Concierge je odgovoren za dobro počutje gostov. Skrbi za pomoč gostom pred prihodom, med bivanjem in ob odhodu gosta iz hotela. Odziva se na posebne želje, kot so organizacije transferjev, rezervacije restavracij, skrbi, da gostjom pomaga pri organizaciji njihovih planiranih aktivnosti. Zna kreirati nepozabna doživetja gostov.

CONCIERGE (m/ž), katere odgovornost bo:
skrb za popolno zadovoljstvo gostov,
skrb za informiranje gostov in recepcije o kvaliteti uslug zunanjih ponudnikov
neprestano zanimanje in poizvedovanje za dogajanjem v regiji, spremljanje novosti v širši turistični ponudbi, poizvedovanje za družabnimi dogodki in prireditvami,
organiziranje prevozov, rezervacija dogodkov in nakup raznih vstopnic, skrb za uresničitev drugih gostovih želja in potreb,
skrb za ohranitev stikov z novimi in stalnimi gosti hotela, vodenje evidenc gostov hotela.


Kaj pričakujemo


najmanj V. stopnja izobrazbe turistične ali podobne smeri,
aktivno znanje slovenskega jezika,
dobro pogovorno in pisno znanje italijanskega, angleškega in nemškega jezika,
delovne izkušnje na primerljivem delovnem mestu (zaželene mednarodne izkušnje v hotelih /ah ali hotelih višje kategorije v Sloveniji.),
organizacijske sposobnosti.

Kaj nudimo

Ključna skrb LifeClass Hotels & Spa je zdravje in dobro počutje gostov ter zaposlenih, trajnostna naravnanost in ustvarjanje edinstvenih doživetij. Ob vstopu v naš Svet zdravih užitkov vam zato zagotavljamo:

delo v prijetnem, razgibanem okolju, kjer boste lahko pridobili še dodatne kvalitetne izkušnje in osebni renome;
sodelovanje s strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami;
možnosti nadaljnjega izobraževanja ter napredovanja;
zaposlitev za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas;
sproščeno vzdušje in veliko pozitivne energije;
profesionalno in zdravo delovno okolje.

Izberi področje dela