Deichmann d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

Več kot stoletna zgodba družinskega podjetja Deichmann se je pričela v Essnu leta 1913. 

Smo vodilni na trgu na področju prodaje čevljev v Nemčiji in ostalih evropskih državah, v Sloveniji pa smo prisotni že več kot desetletje v že kar 24 trgovinah. Ponujamo obutev za vse starostne skupine, za vsako priložnost in za vsak okus, od elegantnih čevljev, škornjev in gležnjarjev, modelov za prosti čas, do športnih copat najbolj priznanih blagovnih znamk – Fila, adidas, Nike, Reebok ter hišnih copat, natikačev in obutve za na plažo. 

Prav za vsak slog se pri nas najde obutev, pri kateri pazimo na izjemno razmerje med ceno in kakovostjo ter skušamo slediti aktualnim modnim trendom. 

MODNI ČEVLJI DOBRE KAKOVOSTI ZA ZELO UGODNE CENE

Lahko da zveni samoumevno, vendar pa je treba vedno znova poudariti: cilj vseh naših aktivnosti je, da zadovoljimo naše stranke. Na tem temelju stoji uspeh našega podjetja. Modni čevlji dobre kakovosti za zelo ugodne cene, to je cilj, ki mu dnevno sledimo. V kar 24 poslovalnicah po vsej Sloveniji nudimo široko ponudbo za vse generacije in jo povezujemo z obljubo, ki zagotavlja kakovost.

Z rednimi tržnimi raziskavami sledimo željam naših strank in preverjamo kakovosti naših storitev. Svoj podmladek in vodilne kadre izobražujemo po večini sami in skrbimo za stalno nadaljnje šolanje. Za naše stranke želimo biti najboljši prodajalec čevljev na drobno. Pri doseganju tega cilja so naši sodelavci naši najpomembnejši partnerji. Želimo jih vzpodbuditi, da bodo dosegali nadpovprečne rezultate in na svojem delovnem mestu delovali podjetniško, samostojno in naravnano k dobrim rezultatom.
 
Prepričani smo, da medsebojna podpora razvija pogoj za dosežke, krepi občutek pripadnosti in povečuje zadovoljstvo na delovnem mestu. Istočasno kolegialni način pozitivno vpliva na podjetje in njegov uspeh. To nas postavlja v položaj, da našo vizijo napolnimo z vsebinami.

V Deichmannu obožujemo čevlje in vam nudimo kvalitetno in modno obutev po ugodnih cenah. Vemo, da nakup obutve ni vedno preprost – izbira je velika in pogosto nimamo dovolj časa, da bi lahko pregledali celotno ponudbo. Celotno kolekcijo si lahko ogledate zato tudi na naših spletnih straneh. 

Našo aktualno kolekcijo si lahko ogledate na www.deichmann.com

Vabimo vas, da nam sledite tudi na živahnih družbenih medijih in vsebinskih modnih portalih:
- Na Facebooku: Deichmann 
- Na Instagramu: deichmann_adria
- Na trendnem portalu: www.obozujemocevlje.si


Naše prednosti

Moderne poslovalnice s široko izbiro obutve iz najnovejše kolekcije!

Neprestano vlagamo v modernizacijo naših trgovin in odpiranje poslovalnic na atraktivnih lokacijah. Vsako leto investiramo milijone v modernizacijo naših trgovin in v izboljšanje našega logističnega sistema, da bi nakup pri nas postal pravo doživetje. Velike prodajne površine, moderna osvetlitev in pregledna predstavitev blaga zagotavljajo uspešno doživetje nakupa. Najdete nas v priljubljenih nakupovalnih ulicah in vrhunskih nakupovalnih centrih v vseh podeželskih regijah. Naše trgovine s svojimi modernimi sistemi regalov vabijo k samostojnemu in nemotenemu brskanju. Takoj dobite pregled nad tem, kateri čevlji so na voljo v določenih velikostih. Kdor želi svetovanje, mu bo naše strokovno osebje z veseljem priskočilo na pomoč. 

Zagotovo dober posel

Želimo, da naše stranke vselej sklepajo "dobre kupčije" in da tudi nas doživljajo kot dobro kupčijo. Kakovostni modni čevlji za ugodno ceno – te tri dejavnike je treba strankam vedno zagotoviti.

Kakovost

Da ne ustreza le cena, temveč tudi kakovost čevljev, že pri oblikovanju kolekcij vplivamo na razvoj produkta, rezultate pa stalno interno in eksterno kontroliramo.

Svetovanje

Naše trgovine nudijo oboje: nemoteno brskanje po mili volji – in seveda tudi strokovno svetovanje s strani osebja, če stranka to želi. Zaradi sistema regalov in razvrščanja blaga si lahko stranka ustvari hiter pregled na tem, kateri modeli so na voljo in v katerih velikostih. Naše prodajno osebje je kupcem vedno na voljo.Naše vrednote in poslanstvo

Podjetje mora služiti ljudem!

Deichmann je bil in ostaja družinsko podjetje. To se tudi v prihodnosti ne bo spremenilo. 
V vizijo podjetja je vključen slogan "Podjetje mora služiti ljudem". Da bi ta vizija sooblikovala načelne in dnevno aktualne odločitve, je pomembna osebna zaveza med podjetniško družino in vodilnim kadrom v podjetju.

Verjamemo, da gospodarstvo obstaja zaradi ljudi in ne obratno. Doseganje dobičkov in rast nista namenjena sama sebi, temveč služita kot pomoč, da podjetje ostane zdravo in so zagotovljena delovna mesta. To pa je možno le s popolno osredotočenostjo na stranke s strani strokovnega in motiviranega osebja. Pri sodelovanju z našimi dobavitelji nam je pomembno, da so odnosi zgrajeni na pravični in partnerski osnovi, kjer pa je to potrebno, se zavzemamo za izboljšanje delovnih pogojev. Na enak način, kot se posvečamo podjetju, čutimo tudi zavezo za socialni angažma: želimo pomagati pomoči potrebnim ljudem – doma in v tujini. 

Naša zaveza zaposlenim – organizacijska kultura in klima podjetja

Da bi bili za naše stranke najboljši prodajalec čevljev na drobno, delajo naši zaposleni nadpovprečno in v okviru vsakega delovnega mesta podjetniško, samostojno in orientirano na rezultate. Naši vodilni zaposleni morajo v ta namen ustvariti primeren manevrski prostor za samoiniciativno in samoodgovornost zaposlenih ter biti ponosni na dosežene rezultate, vsakega posameznega sodelavca pa obravnavati kot človeka z vsemi njegovimi zmogljivostmi, potrebami in težavami. To naj se dogaja v duhu sožitja, medsebojnega podpiranja in ne v nasprotovanju. S tem nastaja občutek pripadnosti. 
Z dolgoročnim sodelovanjem ohranjamo izkušnje zaposlenih in zagotavljamo stalnost v našem podjetju. Spodbujamo ljudi, ki so pripravljeni ciljno sooblikovati naše podjetje, naši zaposleni pa so soudeleženi pri uspehu podjetja. Poleg tega naše zaposlene podpiramo s številnimi prostovoljnimi socialnimi storitvami, še posebej pri osebnih stiskah.