Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Delavci v oddelku vzdrževanja

13.11.2017
Powerserv d.o.o.
Hoče
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Powerserv d.o.o.
Spletna stran:

Vodja kakovosti


Fokus podjetja Powerserv, d.o.o.  je v kadrovskih in kariernih rešitvah, izdelanih po meri, ki jih odlikujeta kompetentno svetovanje in visoka kakovost storitev. Iskalcem zaposlitve pomagamo do njihove zaposlitve, podjetem poiščemo primerne kadre. Smo podjetje z več kot 30 letno tradicijo v tujini in 10 letno tradicijo v Sloveniji. Več o nas najdete na www.powerserv.si  ali Facebook strani  Powerserv Slovenia.

 

Naša stranka, podjetje  LEYKAM tiskarna, d. o. o., je del skupine Leykam Let’s Print Holding, ki je vodilna družba na področju offset rotacijskega tiska v Avstriji, na Češkem ter v Sloveniji in šteje v Evropi k trem najboljšim na tem tržišču. Leykam Let’s Print razpolaga z 18 offsetnimi tiskarskimi stroji najrazličnejših dimenzij in tako nudi skorajda brezmejno produktno paleto izdelkov.  V podjetju iščejo kandidate za opravljanje naslednjih del in nalog:

DELAVCE V ODDELKU VZDRŽEVANJA -
ELEKTRO VZDRŽEVALEC in STROJNI VZDRŽEVALEC 
(delovno mesto v Hočah)

(servisiranje in popravljanje strojev in naprav, koordinacija z vodjem oddelka tiska ali vodjem tehn. področja ob potrebnih vzdrževalnih delih, nabava, upravljanje in nadzor nad nadomestnimi deli,  izdelava različnih protokolov, poročil in statistik, aktivno znanje nemškega jezika, računalniška pismenost)


Nudijo  delo v urejenem delovnem okolju, stimulativno plačilo ter zaposlitev za določen čas z možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujemo pripravljenost na večizmensko delo, samostojnost, samoiniciativnost, pripravljenost na timsko delo ter željo po pridobivanju novih znanj in srečevanju z novimi izzivi.

V kolikor se prepoznate na tem delovnem mestu, nam prosim pošljite svojo prijavo z življenjepisom na prijava@powerserv.si, informacije na telefonski številki  02 230 00 10.NAŠ KONTAKT

Powerserv Slovenija, d. o. o., Titova cesta 8, 2000 Maribor
T: +386 2 230 00 10, E-Mail: prijava@powerserv.si, Internet: www.powerserv.si
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Fokus podjetja Powerserv, d.o.o. je v kadrovskih in kariernih rešitvah, izdelanih po meri, ki jih odlikujeta kompetentno svetovanje in visoka kakovost storitev. Iskalcem zaposlitve pomagamo do njihove zaposlitve, podjetem poiščemo primerne kadre. Smo podjetje z več kot 30 letno tradicijo v tujini in 10 letno tradicijo v Sloveniji. Več o nas najdete na www.powerserv.si ali Facebook strani Powerserv Slovenia.

Naša stranka, podjetje LEYKAM tiskarna, d. o. o., je del skupine Leykam Let’s Print Holding, ki je vodilna družba na področju offset rotacijskega tiska v Avstriji, na Češkem ter v Sloveniji in šteje v Evropi k trem najboljšim na tem tržišču. Leykam Let’s Print razpolaga z 18 offsetnimi tiskarskimi stroji najrazličnejših dimenzij in tako nudi skorajda brezmejno produktno paleto izdelkov. V podjetju iščejo kandidate za opravljanje naslednjih del in nalog:

DELAVCE V ODDELKU VZDRŽEVANJA -
ELEKTRO VZDRŽEVALEC in STROJNI VZDRŽEVALEC
(delovno mesto v Hočah)
(servisiranje in popravljanje strojev in naprav, koordinacija z vodjem oddelka tiska ali vodjem tehn. področja ob potrebnih vzdrževalnih delih, nabava, upravljanje in nadzor nad nadomestnimi deli, izdelava različnih protokolov, poročil in statistik, aktivno znanje nemškega jezika, računalniška pismenost)

Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

Nudijo delo v urejenem delovnem okolju, stimulativno plačilo ter zaposlitev za določen čas z možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujemo pripravljenost na večizmensko delo, samostojnost, samoiniciativnost, pripravljenost na timsko delo ter željo po pridobivanju novih znanj in srečevanju z novimi izzivi.
V kolikor se prepoznate na tem delovnem mestu, nam prosim pošljite svojo prijavo z življenjepisom na prijava@powerserv.si, informacije na telefonski številki 02 230 00 10.

Izberi področje dela