Delavec v proizvodnji m/ž

20.8.2019
Polident d.d.
Volčja Draga
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Polident d.d.
Spletna stran:

Konstrukter - tehnolog m/žPodjetje je na trgu prisotno že 60 let, ima dolgo tradicijo. Naše izdelke izvažamo v več kot 60 držav sveta. 
Zaposlenim nudimo VARNO, RAZVOJNO in INOVATIVNO delovno okolje.

Želiš postati del našega kolektiva in soustvarjati zgodbo o uspehu?

Zaposlimo več delavcev (m/ž)
v
PROIZVODNJI ZOB

in sicer na delovnih mestih PEKA IN OBDELAVA ZOB, kjer boste strojno pekli zobe, ročno obdelovali zobe ter opravljali razna proizvodna dela po navodilih nadrejenega in v skladu z usposobljenostjo delavca, na delovnem mestu PEKA ZOB IN DISKOV, kjer boste pekli zobe in diske in opravljali ostala dela po navodilih nadrejenega in v skladu z usposobljenostjo delavca, na delovnem metu PRIPRAVA TESTA za peko zob, kjer boste dnevno mešali testo za proizvodnjo zob, spremljali zalogo testa in njegovo skladiščenje, izdelovali testo za barvne ključe, montirali zobe in opravljali razna dela po navodilih nadrejenega ter na delovnem mestu PRIPRAVA AKRILATNIH ZMESI IN KONTROLA III, kjer boste pripravljali monopigmentirane koncentrate in končno pripravljali pigmentirani prah za proizvodnjo zob, spremljali in zagotavljali zalogo pigmentiranega prahu v vseh fazah, pripravljali vzorce za spektrofotometrično opravljanje barvne kontrole pigmentiranega prahu in učenje kontrole, mešanje testa za proizvodnjo zob ter opravljali ostala dela po navodilih nadrejenega in v skladu z usposobljenostjo delavca.

Za opravljanje dela na navedenih delovnih mestih je potrebno imeti zaključeno 2 letno poklicno usposabljanje ali strokovno izobraževanje za delovno mesto priprava testa oz. zaključeno OŠ ter priučitev za delovni mesti v peki zob. Delo poteka stoje in sede. Za opravljanje dela je zaželena natančnost,  fizična moč ter skrb za čistočo delovnega okolja, v peki in  obdelavi zob pa tudi dober vid.

Z izbranimi kandidati bomo sklenili delovno razmerje za določen čas 3 mesece, z možnostjo podaljšanja in sklenitvijo delovnega razmerja za nedoločen čas. 

Svojo vlogo za zaposlitev in CV pošljite na mail: katjusa.cucic@polident.si, MOB: 051 662 688.

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Podjetje je na trgu prisotno že 60 let, ima dolgo tradicijo. Naše izdelke izvažamo v več kot 60 držav sveta.
Zaposlenim nudimo VARNO, RAZVOJNO in INOVATIVNO delovno okolje.

Želiš postati del našega kolektiva in soustvarjati zgodbo o uspehu?

Zaposlimo več delavcev (m/ž) v PROIZVODNJI ZOB

In sicer na delovnih mestih PEKA IN OBDELAVA ZOB, kjer boste strojno pekli zobe, ročno obdelovali zobe ter opravljali razna proizvodna dela po navodilih nadrejenega in v skladu z usposobljenostjo delavca, na delovnem mestu PEKA ZOB IN DISKOV, kjer boste pekli zobe in diske in opravljali ostala dela po navodilih nadrejenega in v skladu z usposobljenostjo delavca, na delovnem metu PRIPRAVA TESTA za peko zob, kjer boste dnevno mešali testo za proizvodnjo zob, spremljali zalogo testa in njegovo skladiščenje, izdelovali testo za barvne ključe, montirali zobe in opravljali razna dela po navodilih nadrejenega ter na delovnem mestu PRIPRAVA AKRILATNIH ZMESI IN KONTROLA III, kjer boste pripravljali monopigmentirane koncentrate in končno pripravljali pigmentirani prah za proizvodnjo zob, spremljali in zagotavljali zalogo pigmentiranega prahu v vseh fazah, pripravljali vzorce za spektrofotometrično opravljanje barvne kontrole pigmentiranega prahu in učenje kontrole, mešanje testa za proizvodnjo zob ter opravljali ostala dela po navodilih nadrejenega in v skladu z usposobljenostjo delavca.

Kaj pričakujemo

Za opravljanje dela na navedenih delovnih mestih je potrebno imeti zaključeno 2 letno poklicno usposabljanje ali strokovno izobraževanje za delovno mesto priprava testa oz. zaključeno OŠ ter priučitev za delovni mesti v peki zob. Delo poteka stoje in sede. Za opravljanje dela je zaželena natančnost, fizična moč ter skrb za čistočo delovnega okolja, v peki in obdelavi zob pa tudi dober vid.

Kaj nudimo

Z izbranimi kandidati bomo sklenili delovno razmerje za določen čas 3 mesece, z možnostjo podaljšanja in sklenitvijo delovnega razmerja za nedoločen čas.

Svojo vlogo za zaposlitev in CV pošljite na mail: katjusa.cucic@polident.si, MOB: 051 662 688.

Izberi področje dela