Digitalni specialist uredništva 24ur.com

12.1.2022
PRO PLUS d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
PRO PLUS d.o.o.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Pričakujemo inovativnost, samoiniciativnost in profesionalnost. Skupna lastnost vseh naših sodelavcev pa je navdušenje in strast za medijski svet. Če to strast z nami delite tudi vi, se pridružite raznoliki ekipi, ki vsak dan ustvarja nove medijske trende.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Odgovornost do zaposlenih

Zavezani smo k poslovnemu razvoju naših zaposlenih in zato skušamo vsakomur od njih zagotoviti dolgoročno karierno pot. Prav tako smo znotraj podjetja ustvarili kreativno okolje, ki spodbuja tudi osebni razvoj naših zaposlenih. Nenehne možnosti za učenje, pretok informacij, skupinski duh ter odprta kultura so ključni del našega podjetja.

Izobraževanje in usposabljanje

Izobraževanje in usposabljanje zaposlenih je eno izmed ključnih dejavnosti, h kateri stremi naše podjetje. Nudimo dodatna strokovna izobraževanja, ki jih izvajamo v okviru lastne medijske hiše, občasno tudi s pomočjo priznanih strokovnjakov in trenerjev, ki prihajajo iz uglednih podjetij na svojem področju delovanja. Ob začetku dela vsem novozaposlenim nudimo tudi mentorsko vodeno usposabljanje, ki jim omogoča lažji začetek dela.

Ugodnosti za delojemalce

Možnost opravljanja študentske prakse:
Možnost prakse ponujamo mladim, ki bi svoje znanje želeli preizkusiti tudi v praksi in si nabrati novih izkušenj v medijskem svetu. Študentom visokostrokovnih in univerzitetnih šol različnih smeri omogočamo opravljanje strokovne prakse na različnih področjih. Z veščinami praktičnega znanja in pridobitvijo prvih delovnih izkušenj v vodilnem multimedijskem podjetju študentje na organiziran način spoznavajo delovne procese in se vanje tudi aktivno vključujejo.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Opisi produktov:

POP TV je kot osrednja slovenska komercialna televizija in najprepoznavnejša blagovna znamka medijske hiše PRO PLUS prepričljivo prva izbira gledalcev tako po gledanosti kot tudi po priljubljenosti (Trusted Brand 2008, 2009, 2010, 2011 in 2012 in 2013). S kakovostnim informativnim programom 24UR, popularno domačo produkcijo oddaj in TV serij, telenovelami, številnimi filmskimi hiti ter svetovno priljubljenimi in aktualnimi serijami POP TV vsakdan navdušuje in zadovoljuje želje svojih gledalcev.

Kanal A kot drugi najbolj gledan televizijski program v Sloveniji gledalcem ponuja vsebine tako na informativnem (SVET na Kanalu A), kot tudi zabavnem področju s številnimi tujimi uspešnicami – odličnimi filmi, oddajami in uspešnimi serijami.

24ur.com je vodilna spletna stran v Sloveniji, ki svojim obiskovalcem vsak dan ponuja široko in pregledno paleto aktualnih, ažurnih in ekskluzivnih informacij, številne domače in tuje novice ter kopico ostalih zanimivih vsebin. Svojim uporabnikom zagotavlja tehnološko dovršene storitve, visoko interaktivnost in kakovostne videovsebine. Obenem ustvarjamo še razne specializirane spletne portale: Zadovoljna.si, Cekin.si, Bibaleze.si, Vizita.si, Moskisvet.com, Dominvrt.si, Okusno.je, Frendi in flirt.

VOYO je prvi slovenski S-VOD (naročniški video na zahtevo) paket, ki obsega ekskluzivne video vsebine ter neskončen arhiv vseh žanrov in formatov. Storitev je pisana na kožo sodobnemu življenju, saj omogoča, da zanimive vsebine pogledamo na prenosnem računlaniku kar v kavarni, na vlaku ali v službi. VOYO je osebna zakladnica video vsebin domače produkcije, tujih filmov, serij in športnih prenosov, ekskluzivnih vsebin resničnostnih šovov, koncertov itd.

Koordinator marketinških projektov

Razpisujemo delovno mesto:

DIGITALNI SPECIALIST UREDNIŠTVA 24UR.COM (M/Ž)

ODGOVORNOSTI

 • Optimizacija spletnih vsebin za najbolj obiskano spletno stran v Sloveniji 24ur.com (on-site, off-site)
 • Priprava, izvedba in spremljanje Google Ads in Adwords kampanj ter Facebook in Instagram kampanj
 • Priprava in izvedba strategije distribucije vsebin na družbenih omrežjih
 • Priprava predlogov za izboljšanje nastopa spletne strani, pojavnosti na družbenih omrežjih ter spremljanje trendov
 • Sodelovanje z uredništvom in svetovanje v zvezi z vsebinami, ki se objavljajo na spletnih straneh (naslovnica, članki itd,)
 • Spremljanje spletnih analitik na dnevnem nivoju in poročanje
 • Sodelovanje z uredništvom, marketingom in razvojnim oddelkom pri oblikovanju/prenovi spletnih strani za optimizacijo uporabniške izkušnje

PRIČAKUJEMO

 • 6/2 stopnjo izobrazbe ustrezne smeri oziroma nižjo, če ima kandidat ustrezne delovne izkušnje
 • Odlično znanje s področja SEO-optimizacije in vsebine
 • Obvladovanje orodij za oglaševanje na spletu in družbenih omrežjih ter orodij za spletno analitiko (Google Analytics in ostala relevantna programska orodja)
 • Zaželene so izkušnje z delom v uredništvu medija, niso pa pogoj
 • Odlično poznavanje digitalnih medijev in novih trendov na področju digitala
 • Timska naravnanost, proaktivnost, analitične sposobnosti
 • Aktivno znanje angleškega jezika

PONUJAMO

 • Zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečno poskusno dobo
 • Delo v prijetnem in kreativnem timu
 • Možnost osebnega in strokovnega razvoja v vodilni medijski hiši v Sloveniji

Zainteresirane kandidate vabimo, da izpolnite prijavnico. Prosimo, da prijavnici priložite svoj življenjepis z motivacijskim pismom preko prijavnice na naši spletni strani.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

PRO PLUS je vodilna multimedijska hiša na televizijskem in internetnem področju v Sloveniji. Poleg televizijskih programov (POP TV, KANAL A, BRIO, OTO in KINO) ustvarjamo tudi najbolj obiskano spletno stran v Sloveniji, 24ur.com, številne tematske spletne strani in prvi slovenski naročniški video na zahtevo VOYO.
Razpisujemo delovno mesto: Digitalni specialist uredništva 24ur.com

ODGOVORNOSTI
- Optimizacija spletnih vsebin za najbolj obiskano spletno stran v Sloveniji 24ur.com (on-site, off-site)
- Priprava, izvedba in spremljanje Google Ads in Adwords kampanj ter Facebook in Instagram kampanj
- Priprava in izvedba strategije distribucije vsebin na družbenih omrežjih
- Priprava predlogov za izboljšanje nastopa spletne strani, pojavnosti na družbenih omrežjih ter spremljanje trendov
- Sodelovanje z uredništvom in svetovanje v zvezi z vsebinami, ki se objavljajo na spletnih straneh (naslovnica, članki itd,)
- Spremljanje spletnih analitik na dnevnem nivoju in poročanje
- Sodelovanje z uredništvom, marketingom in razvojnim oddelkom pri oblikovanju/prenovi spletnih strani za optimizacijo uporabniške izkušnje

Kaj pričakujemo

PRIČAKUJEMO
– 6/2 stopnjo izobrazbe ustrezne smeri oziroma nižjo, če ima kandidat ustrezne delovne izkušnje
– Odlično znanje s področja SEO-optimizacije in vsebine
– Obvladovanje orodij za oglaševanje na spletu in družbenih omrežjih ter orodij za spletno analitiko (Google Analytics in ostala relevantna programska orodja)
– Zaželene so izkušnje z delom v uredništvu medija, niso pa pogoj
– Odlično poznavanje digitalnih medijev in novih trendov na področju digitala
– Timska naravnanost, proaktivnost, analitične sposobnosti
– Aktivno znanje angleškega jezika

Kaj nudimo

– Zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečno poskusno dobo
– Delo v prijetnem in kreativnem timu
– Možnost osebnega in strokovnega razvoja v vodilni medijski hiši v Sloveniji

Zainteresirane kandidate vabimo, da izpolnite prijavnico. Prosimo, da prijavnici priložite svoj življenjepis z motivacijskim pismom.

Izberi področje dela