Diplomirana kozmetičarka (VS) m/ž

Estetika SMedicina je vodilna estetska klinika za neivazivne terapije obraza in telesa, katera pri svojem delu uporablja inovativne in unikatne tehnologije, s katerimi dosegamo nadpovprečno dobro rezultate in posledično izjemno zadovoljstvo strank. Zaradi širitve dejavnosti iščemo nove člane našega tima.


ESTETIKA SMedicina k sodelovanju vabi novega člana tima

Diplomirana kozmetičarka ž/m

Opis delovnega mesta:

Delo je na področju estetske medicine v timu z zdravnikom: svetovanja z analizo kože, sestava individualnega plana terapij, delo z medicinskimi napravami za terapije obraza, oblikovanje telesa, lasersko odstranjevanje dlak in druge terapije, svetovanje glede prehranskih dopolnil ter kozmetike za uporabo doma.

Pričakujemo:

Zaključeno izobrazbo Diplomirana kozmetičarka (VS)/Diplomirani kozmetik (VS) z izkušnjami, zaželjeno predhodno zaključena srednja zdravstvena šola. Poznavanje procesov staranja, osnov anatomije obraza in telesa, osnove delovanja različnih naprav kot so laser, HIFU, RF in drugih postopkov pomlajevanja in tvorbe kolagena ter ustrezne dosedanje izkušnje s fokusom na negah obraza. Pričakujemo komunikativno osebo, z urejenim videzom, z željo po dolgoročnem sodelovanju in kontinuiranem izobraževanju v estetski medicini, z dobro strokovno podlago in ustreznim teoretičnim in uporabnim znanjem.

Nudimo:

  • strokovno in prijetno delovno okolje ter dobre delovne pogoje
  • dodatna izobraževanja
  • stimulacijo k osnovni plači
  • ugoden delovni čas
  • imamo željo po dolgoročnem sodelovanju


Novemu sodelavcu bomo poleg rednega plačila in stimulacije zagotovili tudi bogat nabor ostalih ugodnosti v sklopu naših storitev.


Kandidate, ki ustrezate razpisnim pogojem in vas delovno mesto zanima, vabimo k prijavi na e-naslov:

info@smedicina.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).