Direktor prodaje EMS (Electronics manufacturing services)

23.10.2019
Iskratel, d.o.o.
Kranj
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Iskratel je z več kot 70 leti izkušenj vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno transformacijo telekomunikacij, transporta, javne varnosti in energetike. Z lastnimi razvojnimi in proizvodnimi centri, več kot 900 zaposlenimi in lokalno prisotnostjo v več kot 30 državah združuje izkušnje in strokovnost z ustvarjalnostjo in inovativnostjo. Osredotočamo se na ustvarjanje najbolj naprednih integriranih rešitev za operaterje telekomunikacij, ponudnike storitev in za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike. Stremimo k ustvarjanju vrednosti, zagotavljanju varnosti, večanju učinkovitosti in izboljševanju kakovosti življenja. Stalno povečujemo svoj globalni doseg, a se še vedno osredotočamo na lokalne posebnosti in strankam zagotavljamo personalizirane storitve. Z lastno zanesljivostjo zagotavljamo uspeh svojim strankam in poslovnim partnerjem.

Za nadaljnjo rast ugleda Iskratela kot zanesljivega in prijaznega ponudnika vrhunskih telekomunikacijskih rešitev za naše partnerje smo s 70-letnimi izkušnjami predani petim osnovnim načelom skozi vse delo, ki ga opravljamo: poslovna odličnost, rešitve po meri, tehnologija brez meja, strokovno znanje brez primere ter načelnost in čast.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Osredotočamo se na ustvarjanje najbolj naprednih integriranih rešitev za operaterje telekomunikacij, ponudnike storitev in za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike.

VIZIJA IN CILJI

Vizija: Celovite digitalne rešitve za varno in pametno prihodnost.

Poslanstvo: Ustvarjamo novo vrednost, zagotavljamo varnost in izboljšujemo kakovost življenja. Ustvarjamo zanesljive in celovite rešitve za telekomunikacijske operaterje in ponudnike storitev, za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike. Skrbimo za trajnostni / dolgoročni uspeh naših strank in partnerjev, pri čemer upoštevamo lokalne značilnosti in se jim prilagajamo.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Usmerjenost v prihodnost in naše vrednote.

Glede na strateško usmerjenost v prihodnje smo predani petim osnovnim načelom skozi vse delo, ki ga opravljamo: poslovna odličnost, rešitve po meri, tehnologija brez meja, strokovno znanje brez primere ter načelnost in čast.

Vrednote so srce našega podjetja:

- INOVATIVNOST kažemo skozi nove ideje, njihovo izvirnost ter pripravljenost ustvarjati kreativno okolje.
- SPOŠTOVANJE gradimo skozi zaupanje in zgled, ko cenimo drug drugega in v drugačnosti vidimo priložnosti za rast.
- ODGOVORNOST izražamo skozi držanje obljub, pravočasno sprejemanje odločitev in izvedbo nalog.
- SAMOINICIATIVNOST razvijamo skozi prevzemanje in ustvarjanje smiselnega dela, ne da bi nas na to drugi opozarjali.
- TIMSKO DELO ustvarjamo skozi zavezanost k skupnim ciljem, medsebojno izmenjavo mnenj in znanja ter nudenje pomoči.


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Skupaj lahko rastemo in dosežemo odlične rezultate.. Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem vztrajnost, usmerjenost k rezultatom in timskemu delu. Želimo si visoko zavzetih in motiviranih kandiatov, ki se ne bojijo novih izzivov.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Več kot slovenski prostor.
Pridobivanje mednarodnih delovnih izkušenj (spodbujanje interne mobilnosti).
Več kot delo v pisarni.
Možnost fleksibilnega delovnega časa ter uporabe električnih vozil.
Več kot delovno okolje.
Delo v prijetnem okolju, kjer uporabljamo prostore za spodbujanje kreativnih zamisli (Iskrilnica);
kjer se jutro pozna po dobri kavi (notranja kavarna) in dan po dobrem kosilu (notranja restavracija);
kjer si vzamemo čas za rekreacijo in ustvarjamo družini prijazno okolje.
Več kot znanje.
Sodelovanje v več delovnih skupinah in prisotnost na organiziranih dogodkih, kjer pridobivamo nova znanja in si izmenjujemo izkušnje.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Osredotočamo se na ustvarjanje najbolj naprednih integriranih rešitev za operaterje telekomunikacij, ponudnike storitev in za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike. Telekomunikacijskim operaterjem dajemo moč za zagotavljanje celostnih storitev za zasebne in poslovne uporabnike. Moderniziramo omrežja in povečujemo dobiček na pameten in stroškovno učinkovit način. Digitaliziramo ključno infrastrukturo in uporabljamo podatke za povečanje zanesljivosti, varnosti in zadovoljstva strank. Zmanjšujemo potrebo po strojnih nadgradnjah, preprečujemo izpade in omogočamo predčasno ukrepanje vaše ekipe. Povezujemo inteligentne operativno-tehnološke naprave in poslovne informacijske sisteme ter omogočamo elektroenergetskim podjetjem učinkovito upravljanje pametnega omrežja. Nadgrajujemo operativne komunikacije v digitalno dobo in odzivno upravljamo energetsko infrastrukturo. Zagotavljamo celovit in takojšnji pregled aktivnosti na javnih površinah, da lahko nujne službe opazijo nevarnost, pravočasno reagirajo ali jo preprečijo.

Integracijski inženir področju informacijskih rešitev v elektroenergetiki

Želiš vžigati iskrice v najhitreje rastoči panogi?

Bodi Direktor prodaje EMS (Electronics manufacturing services)


Bodi STROKOVNJAK, ker (po)znaš:

 • pripraviti in implementirati prodajno strategijo,
 • specifike DACH trgov, kupcev in imaš izkušnje v panogi IKT,
 • ustvarjati pozitivne izkušnje za kupce ter komunicirati v angleškem ali nemškem jeziku,
 • naše vrednote in se lahko z njimi identificiraš ter voditi z zgledom in biti zagovornik sprememb za doseganje poslovne rasti in rasti zaposlenih.

Več informacij: https://www.iskratel.com/si/podjetje/zaposlitev/ems

Bodi !NOVATOR, ker zmoreš:

 • nenehno iskati načine za premagovanje konkurence,
 • videti probleme in jih reševati,
 • razvijati inovacijski stroj.

Bodi VREDNOTNIK, ker živiš:

 • INOVATIVNOST in skozi svoje ideje ustvarjaš kreativno okolje,
 • ODGOVORNOST in držiš obljube ter pravočasno sprejemaš odločitve in izvajaš naloge,
 • SPOŠTOVANJE in ga gradiš skozi zaupanje in zgled,
 • TIMSKO DELO in ga ustvarjaš skozi zavezanost k skupnim ciljem,
 • SAMOINICIATIVNOST in opravljaš smiselno delo.

Bodi SREČNEŽ, ker hočeš

 • biti ciljno usmerjen in opremljen s fit kompetencami,
 • pomagati drugim in deliti pozitivno energijo,
 • zdravo živeti (zavezanost zdravi prehrani,
 • počitku, gibanju in druženju),
 • svojo radovednost spreminjati v proaktivnost,
 • pokazati hvaležnost.


VEZ s HR ekipo vzpostavi z oddajo svoje ponudbe! Vse !N vloge sprejemamo na naslovu radmila.dimitrijevic@iskratel.si. V primeru dodatnih vprašanj, pokličite na 041/266-773 (Radmila Dimitrijevič).

Več informacij na www.iskratel.si in LinkedInu, kjer najdete naše sodelavke in sodelavce, ambasadorje blagovne znamke Iskratel.

Za svojo strokovnost, inovativnost in kompetence v skupini Iskratel dobiš VEČ.

Ustvarjamo VEČ. PoVEZujemo. Razvijamo !Novativnost.

Primož Kočar, Produkti in rešitve, R&D
"Kot globalno podjetje s svojimi produkti in rešitvami izboljšujemo življenje mnogim po celem svetu in soustvarjamo najnovejše tehnološke trende. V svojem delu uživam tudi zato, ker se s sodelavci odlično razumemo in je sodelovanje med različnimi razvojnimi oddelki samoumevno. Svojega znanja ne skrivamo. V zadovoljstvo mij e tudi dejstvo, da z razmeroma majhnimi ekipami v primerjavi z globalnimi konkurenti, delamo velike projekte."

"Moja motivacija je gotovo kolektiv, kjer se počutim dobrodošlo in prijetno. Iskratel mi ponuja veliko možnosti za osebno rast, je oaza tehničnega znanja, hkrati pa imamo možnosti tudi za izobraževanja s področja mehkih veščin. Prednost je tudi delo v mednarodnem okolju - sama delujem na štirih kontinentih. Vedno lahko naglas izgovorim ideje in podam predloge. Svoje uspehe znamo tudi proslaviti na različnih druženjih, ne gre pa zanemariti tudi čudovitega razgleda iz pisarne. Še posebej ob dnevih, ko se iz meglene Ljubljana pripeljem na sončno Gorenjsko."
Sanja Savatic, Prodaja

Gregor Smolej, Upravljalec inovacij
"Naše podjetje je veliko gojišče idej, ima zelo visok inovacijski potencial. Hkrati je ta proces usmerjen in načrten, pri čemer lahko tudi sam s svojim znanjem pomagam pri čim hitrejši monetizaciji idej."

"V Iskratelu rada delam predvsem zaradi sodelavcev, s katerimi se zelo dobro razumemo. Velika prednost pa je tudi to, da imamo zaposleni prednost pri vpisu otrok v vrtec v neposredni bližini podjetja, ki ga obiskuje tudi moj sin. Hkrati podjetje prirpavlja številne druge aktivnosti za naše najmlajše."
Špela Jordan, EMS (Electronic Manufacturing Services)

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.

Opis delovnega mesta

Želiš vžigati iskrice v najhitreje rastoči panogi?

Bodi Direktor prodaje EMS (Electronics manufacturing services)

Bodi STROKOVNJAK, ker (po)znaš:

• pripraviti in implementirati prodajno strategijo,
• specifike DACH trgov, kupcev in imaš izkušnje v panogi IKT,
• ustvarjati pozitivne izkušnje za kupce ter komunicirati v angleškem ali nemškem jeziku,
• naše vrednote in se lahko z njimi identificiraš ter voditi z zgledom in biti zagovornik sprememb za doseganje poslovne rasti in
rasti zaposlenih.

Več informacij: https://www.iskratel.com/si/podjetje/zaposlitev/ems


Kaj pričakujemo

Če poleg napisanega delaš na enakem ali podobnem delovnem mestu vsaj 5 let in istočasno prihajaš iz storitvene branže, si za nas !N kandidat.

Kaj nudimo

Delovno razmerje se sklepa za nedoločen čas s poskusnim delom.

VEZ s HR ekipo vzpostavi z oddajo svoje ponudbe! Vse !N vloge sprejemamo na naslovu radmila.dimitrijevic@iskratel.si. V primeru dodatnih vprašanj, pokličite na 041/266-773 (Radmila Dimitrijevič).

Več informacij na www.iskratel.si/zaposlitev in LinkedInu, kjer najdeš naše sodelavke in sodelavce, ambasadorje blagovne znamke Iskratel.

Izberi področje dela