dm drogerie markt d.o.o.

Ljubljana
dm drogerie markt d.o.o.

AKTUALNA DELA
KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsak sodelavec je odgovoren za soustvarjanje podobe podjetja in vzdušja na delovnem mestu, saj skupaj tvorimo celoto. Spoštljiv in pošten medsebojni odnos je osnova ter hkrati temelj vzajemnosti in uspešnega dela. Pri tem je pomembna tudi osebna urejenost, ki ustvari prvi vtis. 

Vzajemen in spoštljiv odnos do sodelavcev, kupcev, poslovnih partnerjev in družbe nasploh je ključnega pomena pri ustvarjanju dolgoročnih in uspešnih sodelovanj. Te vrline pričakujemo tudi od novih sodelavcev.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Skrb za ljudi, odgovorno delovanje in osebna iniciativa vsakega posameznika spodbujajo načelo individualnosti in osebne odgovornosti: človek je v podjetju dm v središču pozornosti. To načelo drži tako za kupce kot za sodelavce. Vsem sodelavcem želimo omogočiti, da spoznajo delovanje podjetja v vsem svojem obsegu, ter vsakomur zagotoviti občutek, da ga pri opravljanju nalog obravnavamo objektivno. 

V podjetju ponujamo veliko zanimivih možnosti za zaposlitev sodelavcev z različnimi znanji in interesi. Poleg zanimivega in dinamičnega dela ponujamo odprto in kreativno delovno okolje, ki spodbuja strokovni in osebni razvoj. Vsi sodelavci imajo priložnost za karierni razvoj, med katerim pridobivajo različne spretnosti, izkušnje in znanja, ki prispevajo k večji kompetentnosti. Razvoj individualne kariere je prilagojen vsakemu posamezniku.

Zavedamo se, da sta za uspešno poslovanje in razvoj podjetja pomembna ustrezno znanje in usposobljenost vseh naših sodelavcev, zato jim dm omogoča udeležbo na pestrem programu eksternih in internih usposabljanj, obenem pa jim nudi tudi prvo drogerijsko izobraževanje v Sloveniji pod imenom dm akademija. Gre za 1. program nacionalne poklicne kvalifikacije za drogerista v Sloveniji. Udeleženci po uspešno zaključenem programu prejmejo naziv dm drogeristka oz. dm drogerist, ki je vpisan v register SOK (slovensko ogrodje kvalifikacij).

Pri ravnanju s sodelavci si prizadevamo za doseganje najvišjih standardov: 

  • biti dober in zgleden delodajalec,
  • delovati odgovorno,
  • svoje sodelavce spodbujati k aktivnemu in zdravemu življenjskemu slogu.

Cenimo mnenje sodelavcev o zadovoljstvu na delovnem mestu in tako vsakih 5 let izvajamo ankete o zadovoljstvu. Predstavljamo vam utrinke rezultatov zadnje ankete: 

dm sodelavci pravijo…

AKTUALNA DELA
NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

dm prodajni program vključuje več kot 21.000 izdelkov tako lastne blagovne znamke kot tudi vodilnih blagovnih znamk iz področja kozmetike, zdrave prehrane, otroških in gospodinjskih izdelkov. Z 29-imi dm znamkami največji izbor izdelkov lastne blagovne znamke ponuja na segmentih lepote, naravne kozmetike, prehrane iz ekološke pridelave, gospodinjstva in otroške nege. Zvestobo svojih kupcev dm nagrajuje z dm active beauty programom zvestobe.

AKTUALNA DELA
BONITETE PODJETJA

dm se zaveda pomembnosti svojih sodelavcev, ki s svojim kakovostnim delom plemenitijo potrebe kupcev. So ključ uspeh podjetja, zato jim posveča veliko pozornosti. dm sodelavcem so na voljo ugodnosti:

  • Možnost strokovnega in osebnega razvoja na pestrem programu internih in eksternih usposabljanj.
  • Skrb za zdravje in varno delo sodelavcev v okviru aktivnosti, ki se izvajajo na področju Promocije zdravja na delovnem mestu (redni zdravniški pregledi, redna razgibavanja in masaže na delovnem mestu, usposabljanje s področja prve pomoči in požarne varnosti, zagotavljanje ergonomsko urejenega delovnega okolja ipd.).
  • V modernih in dobro opremljenih kuhinjah so na voljo brezplačni napitki (hladni in topli) in sezonsko sadje.
  • Neformalna druženja dm-ovcev za krepitev dobrih medsebojnih odnosov (družinski dan, miklavževanje za otroke, prednovoletna zabava, piknik).
  • Možnost testiranja izdelkov dm znamke.
  • Darilo ob rojstvu otroka
  • Nadpovprečno izplačilo regresa in božičnice.