dm drogerie markt d.o.o.

Ljubljana
dm drogerie markt d.o.o.
dm drogerie markt d.o.o.
Litostrojska cesta 48
1000 Ljubljana


Mednarodno priznano podjetje dm drogerie markt je eno izmed vodilnih drogerij v srednji in vzhodni Evropi, ki v 12-ih državah zagotavlja varno delovno mesto več kot 52.000 sodelavcem. Uspeh podjetja izhaja iz premišljene strategije vodstva ter dinamičnega kolektiva zavzetih zaposlenih, ki se z veseljem posvečajo pestremu naboru delovnih nalog in delujejo skladno z ostalimi sodelavci na poti k skupnemu cilju – zadovoljstvu strank in poslovnih partnerjev. Vsem sodelavcem nudimo tudi možnost dodatnega izobraževanja za kakovostno opravljanje svojega dela ter prijetno in spodbudno delovno okolje. Pridružite se nam pri soustvarjanju naše zgodbe tudi vi!
Dejavnost:
Kozmetična dejavnost

Število zaposlenih:
500 do 999 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsak sodelavec je odgovoren za soustvarjanje podobe podjetja in vzdušja na delovnem mestu. Pošten in spoštljiv odnos do sodelavcev, strank, poslovnih partnerjev in družbe nasploh je ključnega pomena pri ustvarjanju dolgoročnih in uspešnih sodelovanj. Temelj uspešnega dela pa je odgovorno in strokovno ravnanje, osebna iniciativa ter motiviranost za spopadanje z vsakodnevnimi izzivi. Od novih sodelavcev dm pričakuje upoštevanje navedenih vrlin, hkrati pa želi, da se poistovetijo in povežejo z osnovnimi dm vrednotami.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Podjetje nudi veliko možnosti za zaposlitev sodelavcev z različnimi znanji in interesi. Poleg zanimivega in dinamičnega dela ponuja odprto in kreativno delovno okolje, ki spodbuja strokovni in osebni razvoj. Vsi sodelavci imajo priložnost za karierni razvoj, med katerim pridobivajo različne spretnosti, izkušnje in znanja, ki prispevajo k večji kompetentnosti. Razvoj individualne kariere je prilagojen vsakemu posamezniku.

Za uspešno poslovanje in razvoj podjetja sta pomembna ustrezno znanje in usposobljenost vseh sodelavcev, zato jim dm omogoča udeležbo na pestrem programu eksternih in internih usposabljanj, obenem pa jim nudi tudi prvo drogerijsko izobraževanje v Sloveniji pod imenom dm akademija. Gre za 1. program nacionalne poklicne kvalifikacije za drogerista v Sloveniji. Udeleženci po uspešno zaključenem programu prejmejo naziv dm drogeristka oz. dm drogerist, ki je vpisan v register SOK (slovensko ogrodje kvalifikacij).  

dm posebno pozornost namenja varovanju zdravja sodelavcev, katerim so namenjene številne aktivnosti, v sklopu katerih jim želi približati zdrav način življenja. Zagotovo je to pomemben košček sestavljanke pri zagotavljanju dobrega počutja na delovnem mestu. Že ob prihodu sodelavca v podjetje se na vseh področjih dela daje poudarek pravilni ergonomiji pri opravljanju nalog delovnega mesta. Tako se vsak novo zaposleni od začetka dela priuči preventivnih ukrepov, ki zagotavljajo, da bo delovne naloge opravljal na sebi in drugim varen način. Dodatno za promocijo zdravja na delovnem mestu skrbi interna mreža ambasadorjev zdravja, ki svoje navdušenje in zavzetost za zdrav življenjski slog preko različnih aktivnosti širi med sodelavce. Vse aktivnosti so usmerjene v to, da je delo v dm-u varno in predvsem da se na dolgi rok ob izvajanju dela ne pozabi na zdravje in varnost, ampak se ju postavi na prvo mesto. 

Pri ravnanju s sodelavci si podjetje prizadeva za doseganje najvišjih standardov: 

 • biti dober in zgleden delodajalec,
 • delovati odgovorno,
 • svoje sodelavce spodbujati k aktivnemu in zdravemu življenjskemu slogu.
dm ceni mnenje zaposlenih o zadovoljstvu na delovnem mestu in tako redno izvaja ankete o zadovoljstvu. Utrinki rezultatov zadnje ankete so predstavljeni v nadaljevanju. 


dm sodelavci pravijo…

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

dm prodajni program zajema drogerijsko blago, namenjeno ohranjanju in izboljšanju dobrega počutja, lepote, higiene in čistoče. Stranke lahko izbirajo med 13.500 različnimi izdelki, od tega je več kot 4.300 izdelkov dm lastnih blagovnih znamk. Skupno je trenutno na voljo več kot 30 dm znamk, ki pri strankah uživajo veliko zadovoljstvo s kvaliteto in učinkovitostjo samih izdelkov. 

Prodajni program in nakupovalna izkušnja se razvijata v smer, ki je okolju čim bolj prijazna. Strankam so na voljo okolju prijaznejše nakupovalne vrečke, v prodajalnah se odpadki ločujejo, varčuje se z energijo in vodo, izvajajo pa se tudi drugi okolju prijazni ukrepi.

Zvestobo svojih kupcev dm nagrajuje z dm active beauty programom zvestobe. Stranka z zbiranjem točk ustvari prihranek, ki ga lahko koristi ob prihodnjih nakupih. Za nosečnice in starše so v sklopu active beauty programa na voljo dodatne nakupovalne ugodnosti iz programa otrok in knjižice z nasveti o starševstvu, vzgoji in uporabi izdelkov.

Svojo ponudbo je dm razširil tudi na splet in tako hiter, enostaven in varen spletni nakup omogočil tudi strankam, ki jim fizično nakupovanje ni blizu. Vse lepotne storitve na enem mestu pa so na voljo v novih lepotnih centrih dm Studia.
BONITETE PODJETJA

dm se zaveda pomembne vloge svojih zaposlenih, ki s svojim kakovostnim delom plemenitijo potrebe strank. So ključ do uspeha podjetja, zato jim posveča veliko pozornosti.

dm sodelavcem so na voljo ugodnosti:

 • možnost strokovnega in osebnega razvoja na pestrem programu internih in eksternih usposabljanj;
 • skrb za zdravje in varno delo sodelavcev v okviru aktivnosti, ki se izvajajo na področju Promocije zdravja na delovnem mestu (redni zdravniški pregledi, redna razgibavanja in masaže na delovnem mestu, usposabljanje s področja prve pomoči in požarne varnosti, udeležba na dm teku in drugih športnih prireditvah, zagotavljanje ergonomsko urejenega delovnega okolja ipd.);
 • brezplačni napitki in sezonsko sadje v modernih in dobro opremljenih kuhinjah;
 • neformalna druženja za krepitev dobrih medsebojnih odnosov (družinski dan, miklavževanje za otroke, prednovoletna zabava, piknik);
 • možnost testiranja izdelkov dm znamke;
 • darilo ob rojstvu otroka;
 • izplačilo regresa in božičnice v višini plače delavce;
 • delovnik, ki omogoča usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja;
 • izposoja gradiv iz dm knjižnice;
 • udeležba na tečajih tujega jezika (nemščine, angleščine, italijanščine).