Ekspert logistike (m/ž/d)

27.7.2022
LEK farmacevtska družba d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
Spletna stran:Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Vaše ključne odgovornosti:
• Omogočanje premika materialov od proizvodnih obratov prek globalnega centra do kupcev v 120 državah.
• Enotna kontaktna oseba za špediterje, letalske prevoznike in zastopnike v primeru težav pri globalnem prenosu materiala.
• Odgovornost za doseganje proračunskih ciljev za NTO Logistiko v oskrbovalni verigi z uporabo LEAN Logistics in pametnih pristopov za boljšo konsolidacijo izdelkov.
• Izboljšava procesov in kakovosti.
• Odgovornost za vse vidike skladnosti med globalnimi premiki materialov. Zagotavljanje skladnost na vseh področjih globalnega premika materialov. Zagotavljanje, da se vsi materiali prenašajo na popolnoma skladen način s spremljanjem dokumentacije in nadzorom pretoka materiala.
• Zagotavljanje informiranost zunanjih dobaviteljev o vseh potrebnih dejstvih, za zagotavljanje ustreznega in skladnega prenosa materialov.
• Razvijanje in implementacija ključnih kazalnikov uspešnosti za merjenje in ocenjevanje lastne učinkovitosti in učinkovitosti zunanjih dobaviteljev.

Kaj pričakujemo

Minimalne zahteve

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Univerzitetna stopnja izobrazbe tehnične ali ekonomske smeri.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Vsaj 2 leti izkušenj iz logistike znotraj oskrbovalne verige, izkušnje s špedicijo / premiki materialov znotraj oskrbovalne verige

Kaj nudimo

Kaj nudimo
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 09.08.2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?
766 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2021. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.
Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov diversity.inclusion_slo@novartis.com in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network

Izberi področje dela