Ekspert procesnih tehnologij (m/ž)

8.9.2020
LEK farmacevtska družba d.d.
Mengeš
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V naši družbi iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalne družbe je prav gotovo lahko pomemben korak k uspehu. Vpetost v velik sistem omogoča veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne sposobnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Študentsko delo

Če ste študent višjih letnikov ali tisti z absolventskim statusom, s področja farmacije, kemije, medicine, kemijske tehnologije, informatike, strojništva in mehatronike lahko svojo predstavitev oddate preko spodnje povezave.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Lek je član Skupine Sandoz, Novartisove generične divizije, pionirja na področju podobnih bioloških zdravil in drugega največjega proizvajalca generičnih zdravil na svetu.

Smo slovenska, evropska in svetovna farmacevtska generična družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost.

Prizadevamo si, da bi bilo zdravje dosegljivo vsem.

Razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila od standardnih generičnih do sodobnih podobnih bioloških zdravil.

Naša zdravila preprečujejo in zdravijo bolezni. Z njimi želimo prispevati k ohranjanju in izboljševanju življenj.

Delimo skupno vizijo

Soustvarjamo Sandozov položaj vodilnega dobavitelja visokokakovostnih in dostopnih zdravil. Tako pomagamo zagotavljati dolgoročen dostop do zdravstvene oskrbe za ljudi po vsem svetu.

Kot del skupine Sandoz želimo voditi generično farmacevtsko industrijo, pri tem pa postavljati nova merila kakovosti.

Zavzemamo se za vpeljevanje inovativnih tehnologij in distribucijskih načinov na generičnem trgu.

Kupcem, bolnikom in skupnosti želimo prenesti zavzetost in predanost naših zaposlenih.

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Opis del in nalog
V Bioloških učinkovinah Mengeš boste kot ekspert procesnih tehnologij odgovorni za podporo proizvodnji na področju procesnih tehnologij, materialov, proizvodne opreme in avtomatizacije z namenom zagotavljanja pravočasne izvedbe procesov, stalne izboljšave kakovosti in produktivnosti.

Vaše ključne odgovornosti
• V sodelovanju z globalno MS&T organizacijo in z organizacijo za tehnični razvoj, sooblikujete in uvajate tehnične standarde za obstoječe in nove tehnologije, opremo, metode in materiale.
• Posedujete in prenašate znanja o specifičnih tehnologijah procesov farmacevtske in biotehnološke proizvodnje na lokalnem nivoju, vključno s pilotno proizvodnjo, povečavami tehnološkega merila (scaleup ali scaledown), in načrtovanjem eksperimentov (DoE).
• Zagotavljate tehnično strokovno znanje pri opredelitvi in izboru opreme: s prispevanjem podatkov za uporabniške zahteve, z izdelavo ocene tveganja in s sodelovanjem pri pripravi in pregledu kvalifikacijske dokumentacije.
• Delo vzdržujete v stanju pripravljenosti na inšpekcijske preglede.
• Sodelujete pri pripravi protokolov in poročil o validaciji, kjer zagotavlja tehnično strokovno znanje za validacijske aktivnosti z vidika tehnologij v okviru svoje pristojnosti.
• Zagotavljate tehnično strokovno znanje pri oceni izvedljivosti procesov pri prenosu ali predaji izdelkov/ procesov iz razvoja do proizvodnje za klinična testiranja.
• Usklajujete in optimirate tehnične procese v vseh delih lokacije.
• Sodelujete pri primerjavah novih tehnologij in opreme, pomembne za lokacijo in pri načrtovanju in nadzoru projektov za optimizacijo.

Kaj pričakujemo

• Univerzitetna stopnja izobrazbe iz farmacije, farmacevtske tehnologije, kemije ali druge ustrezne znanstvene smeri. Zaželen magisterij.
• Najmanj 5 let delovnih izkušenj pri podpori procesov, npr. ekspert za procese v farmacevtski proizvodnji.
• Dokazano poznavanje procesov (farmacevtska proizvodnja, GMP, regulatorni vidiki).
• Obvezne so izkušnje z oblikovanjem trendov podatkov in uporabno statistiko.
• Tekoče znanje angleškega jezika.
• Dobre komunikacijske sposobnosti, proaktivnost, samoiniciativnost.
• Zmožnost delovanja v globalnem okolju.

Kaj nudimo

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas.

Prošnjo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku oddajte preko spletne strani, najkasneje do 22.septembra 2020.

Zakaj bi se pridružili Novartisu?
750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, se moramo v svetu digitalnih in tehnoloških sprememb vprašati: Kako lahko še naprej izboljšujemo in podaljšujemo še več življenj?
Verjamemo, da se odgovori najdejo takrat, ko lahko vedoželjni, pogumni in sodelovanja željni posamezniki – kot si ti – zastavijo nova vprašanja, sprejemajo pogumnejše odločitve in se odločajo tvegati pametneje.

Smo Novartis. Pridruži se nam in pomagaj soustvarjati medicino.

Izberi področje dela