Ekspert upravljanja kakovosti farmac. učinkovin (sproščanje) (m/ž/d)

18.2.2021
LEK farmacevtska družba d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V naši družbi iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalne družbe je prav gotovo lahko pomemben korak k uspehu. Vpetost v velik sistem omogoča veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne sposobnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Študentsko delo

Če ste študent višjih letnikov ali tisti z absolventskim statusom, s področja farmacije, kemije, medicine, kemijske tehnologije, informatike, strojništva in mehatronike lahko svojo predstavitev oddate preko spodnje povezave.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Lek je član Skupine Sandoz, Novartisove generične divizije, pionirja na področju podobnih bioloških zdravil in drugega največjega proizvajalca generičnih zdravil na svetu.

Smo slovenska, evropska in svetovna farmacevtska generična družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost.

Prizadevamo si, da bi bilo zdravje dosegljivo vsem.

Razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila od standardnih generičnih do sodobnih podobnih bioloških zdravil.

Naša zdravila preprečujejo in zdravijo bolezni. Z njimi želimo prispevati k ohranjanju in izboljševanju življenj.

Delimo skupno vizijo

Soustvarjamo Sandozov položaj vodilnega dobavitelja visokokakovostnih in dostopnih zdravil. Tako pomagamo zagotavljati dolgoročen dostop do zdravstvene oskrbe za ljudi po vsem svetu.

Kot del skupine Sandoz želimo voditi generično farmacevtsko industrijo, pri tem pa postavljati nova merila kakovosti.

Zavzemamo se za vpeljevanje inovativnih tehnologij in distribucijskih načinov na generičnem trgu.

Kupcem, bolnikom in skupnosti želimo prenesti zavzetost in predanost naših zaposlenih.

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj!
Še 5 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

8 let zapored!
Lek med najuglednejšimi slovenskimi podjetji.

Ekspert upravljanja kakovosti farmac. učinkovin (sproščanje) (m/ž/d)
Kot Ekspert upravljanja kakovosti ESO (farmacevtskih) učinkovin (m/ž/d) boste sodelovali in izvajali aktivnosti vezane na spročanje le teh ter potrjevanje in vzdrževanje nadzora nad kakovostjo zunanjih dobaviteljev Novartisa (strateške surovine, intermediati in učinkovine).

Vaše glavne delovne odgovornosti:
• Spremljanje ter nadzor nad kakovostjo kemijskih učinkovin, strateško pomembnih vhodnih materialov ter intermediatov, dobavljenih Novartisovim zunanjim dobaviteljem po vsem svetu.
• Upravljanje večjih in kritičnih zadev s področja kakovosti vstopnih materialov (pritožbe, odstopanja, ponarejevanja, stabilnost izdelka in druge ugotovljene neskladnosti).
• Sodelovanje v procesu obravnave dobaviteljev z visokim tveganjem in pri izvedbi ter dokumentiranju ukrepov za zmanjšanje prepoznanih tveganj.
• Zagotavljanje podpore in usmeritev zunanjim dobaviteljem ter skrb za to, da so kvalificirani in delujejo skladno z Novartisovimi smernicami glede kakovosti, učinkovitosti in varnostnih standardov.
• Priprava pogodb o zagotavljanju kakovosti ter ocene tveganja kakovosti za zunanje dobavitelje ter skrb za ustrezno sistemsko dokumentiranje teh aktivnosti.

Kaj pričakujemo

• Univerzitetno stopnjo izobrazbe (zaželen magisterij) farmacevtske, kemijske ali druge primerne smeri.
• Vsaj 5 let delovnih izkušenj s področja upravljanja kakovosti, kontrole kakovosti, proizvodnje, regulative ali drugega primernega strokovnega področja.
• Izkušnje z Aktivnimi farmacevtskimi učinkovinami (API) oz. zaželeno s sproščanjem le teh.
• Zelo dobro znanje angleškega jezika (pisno in ustno).
• Fleksibilnost in prilagodljivost za delo v dinamičnem, stalno razvijajočem se okolju.
• Zmožnost delovanja v globalnem okolju.

Kaj nudimo

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas, s 6 mesečno poskusno dobo, delo v dinamičnem okolju, sodelovanje z različnimi timi ter izmenjavo znanj in izkušenj znotraj globalnega sistema Novartis.

Prošnjo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter opisom delovnih izkušenj oddajte preko spletne strani //www.lek.si/zaposlitev/ najkasneje do 4. 3. 2021.

Zakaj bi se pridružili Novartisu?
799 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, se moramo v svetu digitalnih in tehnoloških sprememb vprašati: Kako lahko še naprej izboljšujemo in podaljšujemo še več življenj?

Verjamemo, da se odgovori najdejo takrat, ko lahko vedoželjni, pogumni in sodelovanja željni posamezniki – kot si ti – zastavijo nova vprašanja, sprejemajo pogumnejše odločitve in se odločajo tvegati pametneje.
Smo Novartis. Pridruži se nam in pomagaj soustvarjati medicino.

Izberi področje dela