Ekspert upravljanja kakovosti za nadzor skladnosti ESO - senior (m/ž)

13.3.2020
LEK farmacevtska družba d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V naši družbi iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalne družbe je prav gotovo lahko pomemben korak k uspehu. Vpetost v velik sistem omogoča veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne sposobnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Študentsko delo

Če ste študent višjih letnikov ali tisti z absolventskim statusom, s področja farmacije, kemije, medicine, kemijske tehnologije, informatike, strojništva in mehatronike lahko svojo predstavitev oddate preko spodnje povezave.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Lek je član Skupine Sandoz, Novartisove generične divizije, pionirja na področju podobnih bioloških zdravil in drugega največjega proizvajalca generičnih zdravil na svetu.

Smo slovenska, evropska in svetovna farmacevtska generična družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost.

Prizadevamo si, da bi bilo zdravje dosegljivo vsem.

Razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila od standardnih generičnih do sodobnih podobnih bioloških zdravil.

Naša zdravila preprečujejo in zdravijo bolezni. Z njimi želimo prispevati k ohranjanju in izboljševanju življenj.

Delimo skupno vizijo

Soustvarjamo Sandozov položaj vodilnega dobavitelja visokokakovostnih in dostopnih zdravil. Tako pomagamo zagotavljati dolgoročen dostop do zdravstvene oskrbe za ljudi po vsem svetu.

Kot del skupine Sandoz želimo voditi generično farmacevtsko industrijo, pri tem pa postavljati nova merila kakovosti.

Zavzemamo se za vpeljevanje inovativnih tehnologij in distribucijskih načinov na generičnem trgu.

Kupcem, bolnikom in skupnosti želimo prenesti zavzetost in predanost naših zaposlenih.

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Vaše glavne delovne odgovornosti:

• Podpiranje razvoja, izvajanje in nenehno izboljševanje procesov, postopkov in standardov za zagotavljanje kakovosti v okviru ESO NTO, s ciljem zagotoviti skladnost s cGMP/ICH, regulatornimi organi, Novartisovimi modeli za kakovost in smernicami.
• Poznavanje lokalnih in mednarodnih regulatornih in zakonodajnih zahtev ter trendov.
• Podpora vodenju, usklajevanju in poenostavitvam ESO postopkov.
• Vodenje pobud v okviru ESO, ki jih določi NTO ali skupina v Kakovosti. Vodenje projektov izboljšav kadar je potrebno.
• Vodenje postopkov revizij upravljanja sistema kakovosti, ki zagotavlja proaktivno skladnost na podlagi podatkov, analize trendov in ugotavljanja tveganja.
• Sodelovanje z glavnimi deležniki/drugimi funkcijami/platformami/lokacijami, s ciljem izboljšati kakovost in skladnost v okviru dejavnosti, ki so povezane z vodenjem sistema kakovosti za upravljanje sredstev/surovin s strani tretjih oseb ESO .
• Upravljanje globalnega nadzora za zagotavljanje kakovosti za ESO, in sicer za vse pomožne snovi, embalažo in dobavitelje potrošnega materiala GMP, ki se v Novartisu uporabljajo za tržne izdelke.

Kaj pričakujemo

• Univerzitetno stopnjo izobrazbe naravoslovne smeri ali obsežno znanje na področju zagotavljanja kakovosti / skladnosti in revizije / vodenja projektov.
• Najmanj 10 let izkušenj na področju kakovosti, zaželeno na področju farmacije in z zagotavljanjem skladnosti vezanimi aktivnostmi ali pa dokazano obširna zgodovina izkušenj in znanj v GPM okolju.
• Tekoče znanje angleškega jezika, poznavanje drugega jezika predstavlja prednost.
• Odlične komunikacijske sposobnosti, samostojnost in samoinciativnost.

Kaj nudimo

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas, s 6 mesečno poskusno dobo, delo v dinamičnem okolju, sodelovanje z različnimi timi ter izmenjavo znanj in izkušenj znotraj globalnega sistema Novartis.

Prošnjo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter opisom delovnih izkušenj oddajte preko spletne strani //www.lek.si/zaposlitev/ najkasneje do 5. 4. 2020.

Izberi področje dela