Ekspert upravljanja kakovosti za področje skladnosti ESO FDF (m/ž)

13.3.2020
LEK farmacevtska družba d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V naši družbi iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalne družbe je prav gotovo lahko pomemben korak k uspehu. Vpetost v velik sistem omogoča veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne sposobnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Študentsko delo

Če ste študent višjih letnikov ali tisti z absolventskim statusom, s področja farmacije, kemije, medicine, kemijske tehnologije, informatike, strojništva in mehatronike lahko svojo predstavitev oddate preko spodnje povezave.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Lek je član Skupine Sandoz, Novartisove generične divizije, pionirja na področju podobnih bioloških zdravil in drugega največjega proizvajalca generičnih zdravil na svetu.

Smo slovenska, evropska in svetovna farmacevtska generična družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost.

Prizadevamo si, da bi bilo zdravje dosegljivo vsem.

Razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila od standardnih generičnih do sodobnih podobnih bioloških zdravil.

Naša zdravila preprečujejo in zdravijo bolezni. Z njimi želimo prispevati k ohranjanju in izboljševanju življenj.

Delimo skupno vizijo

Soustvarjamo Sandozov položaj vodilnega dobavitelja visokokakovostnih in dostopnih zdravil. Tako pomagamo zagotavljati dolgoročen dostop do zdravstvene oskrbe za ljudi po vsem svetu.

Kot del skupine Sandoz želimo voditi generično farmacevtsko industrijo, pri tem pa postavljati nova merila kakovosti.

Zavzemamo se za vpeljevanje inovativnih tehnologij in distribucijskih načinov na generičnem trgu.

Kupcem, bolnikom in skupnosti želimo prenesti zavzetost in predanost naših zaposlenih.

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

• Sodelovanje pri razvoju, izvajanju in nenehnih izboljšavah procesov NTO ESO postopkov in standardov za zagotavljanje skladnosti s cGMP/ICH, regulatornimi organi, Novartisovimi UK moduli in smernicami, povezanimi z upravljanjem dobaviteljev. • Podpiranje razvoja sistemov vodenja kakovosti ESO.
• Ustvarjanje in/ali revidiranje splošnih postopkov, ki opredeljujejo poslovne procese za upravljanje dobaviteljev v okviru ESO in spremljanje uspešnosti glede na standarde kakovosti Novartisa.
• Vodenje ali podpiranje ESO postopkov upravljanja in vzdrževanja kakovosti.
• Podpora izvajanju postopkov upravljanju kakovosti NTO ESO, ki delujejo kot vmesnik med sistemi in skladnostjo ter platformami oziroma lokacijami.
• Poročanje o aktivnostih na globalno ESO organizacijo za kakovost in ocenah tveganja ter upravljanje definiranih ključnih kazalnikov kakovosti (KQI).
• Sodelovanje z zunanjimi deležniki, tekoče poznavanje lokalnih in mednarodnih regulativnih in zakonodajnih zahtev in trendov.
• Po potrebi podpora vsem dodeljenim aktivnostim za skladnost ESO.

Kaj pričakujemo

• Univerzitetno stopnjo izobrazbe znanstvene smeri ali obsežno znanje na področju zagotavljanja kakovosti / skladnosti in revizije / vodenja projektov.
• Zaželeno vsaj 5 let izkušenj na področju kakovosti, zaželeno na področju upravljanja kakovosti ali dokazljive druge izkušnje v GMP okolju.
• Tekoče znanje angleškega jezika, dodatni tuj jezik predstavlja prednost.
• Odlične komunikacijske sposobnosti, samostojnost in samoiniciativnost.
• Sposobnost delovanja v globalni matrični organizaciji.

Kaj nudimo

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas, s 6 mesečno poskusno dobo, delo v dinamičnem okolju, sodelovanje z različnimi timi ter izmenjavo znanj in izkušenj znotraj globalnega sistema Novartis.

Prošnjo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter opisom delovnih izkušenj oddajte preko spletne strani //www.lek.si/zaposlitev/ najkasneje do 5. 4. 2020.

Izberi področje dela