Ekspert v oddelku investicij (m/ž)

18.11.2021
OMV Slovenija, d.o.o.
Koper, pisarni v Ljubljani in na terenu
m/ž
VROČ OGLAS DANES
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
OMV Slovenija, d.o.o.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Ob pregledu lastnosti, ki odlikujejo najuspešnejše partnerje upravljalce bencinskih servisov družbe OMV Slovenija, izstopajo skupne značilnosti, ki jih imenujemo »lastnosti najboljših«. Med posamezniki, ki se s pravo kombinacijo osebnostnih lastnosti, znanj in izkušenj uvrščajo med najbolj uspešne partnerje upravljalce, so pripadniki obeh spolov in različnih starosti. V nekaterih primerih so ključ do uspešnega upravljanja bencinskega servisa pridobljene izkušnje in vpetost v lokalno okolje, spet drugod k poti do uspeha vodi mladostna zagnanost in najnovejša znanja s področja podjetništva. Med ključnimi lastnostmi, ki jih pričakujemo od vseh, ki so pripravljeni na izziv upravljanja bencinskega servisa, so v prvi vrsti: veselje do dela in komunikacije s kupci, pripravljenost za vodenje manjše skupine posameznikov, usmerjenost k neprestanemu izboljševanju lastnega prodajnega pristopa ter pristopa svoje ekipe, kot tudi podjetniško razmišljanje, pri čemer od posameznika pričakujemo spoštovanje predpisanih smernic in postopkov mednarodne skupine s 50-letno tradicijo.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Partnerju upravljalcu izročimo v upravljanje bencinski servis, ki izpolnjuje najzahtevnejše standarde kakovosti, razpolaga z vsemi potrebnimi dovoljenji in po svoji opremi sodi med najbolj tehnološko dovršene bencinske servise v Evropi. Izbrana lokacija, na kateri je postavljen OMV bencinski servis, je jamstvo, da gre za pomembno oskrbno točko za voznike. Partner upravljalec ima že ob prevzemu bencinskega servisa garancijo o zajamčenem obisku ter prevzema bencinski servis v upravljanje brez kakršnekoli začetne finančne investicije.

Blago, ki je na prodaj na bencinskem servisu, t.j. goriva in dodatno trgovsko blago, bencinskemu servisu dostavlja družba OMV Slovenija po utečenem sistemu preverjenih dobaviteljev. Na podlagi rednih raziskav nakupnih navad kupcev se izbor blaga na policah bencinskega servisa neprestano dopolnjuje. Partner upravljalec se pri asortimanu blaga zanaša na izkušnje in znanje strokovnjakov skupine. V finančno stabilnem okolju bencinskega servisa, kjer so partnerju upravljalcu bencinskega servisa ves čas na voljo podporne službe družbe OMV Slovenija, je najpomembnejša naloga partnerja upravljalca in njegove ekipe izgrajevati dolgotrajen odnos s stranko ter s prijaznostjo ter vsakokratno inovativnostjo skrbeti za zadovoljstvo strank.

Poleg zagotavljanja finančne stabilnosti predstavlja upravljanje bencinskega servisa OMV priložnost zaslužka vsem upravljalcem, ki z marljivostjo, idejami in podjetniško žilico znajo izkoristiti neštete prednosti, ki jih prinaša tovrstno delovno okolje.

Ugodnosti za delojemalce

  • Možnost nadaljnjega šolanja: Da
  • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

OMV je proizvajalec goriv in ne zgolj trgovec. Tako ponuja razširjen portfelj visokokokavostnih goriv, ki so rezultat dolgoletnega strokovnega dela in prizadevanj inovacijske ekipe v Skupini OMV, ki neprestano sledi trendom in si prizadeva, da lahko uporabnikom ponudijo goriva najvišjih kakovosti po mednarodnih standardih, zato tudi konstantno vlagajo v raziskave in razvoj. Vsa njihova goriva višje kakovosti so proizvedena izključno v rafineriji Schwechat v Avstriji in neposredno od tam tudi dostavljena na bencinske servise v Sloveniji.

Od leta 2017 sta na bencinskih servisih OMV na voljo novi dve gorivi višje kakovosti na slovenskem trgu: 100-oktansko gorivo OMV MaxxMotion 100plus in dizelsko gorivo OMV MaxxMotion Performance Diesel. Oba veljata za gorivo najvišje kakovosti po mednarodnih standardih. OMV Slovenija tako prvi v Sloveniji ponuja dve vrsti dizelskega goriva. Poleg dveh premium goriv pa ponujajo tudi visokokakovostna goriva lastne znamke, in sicer OMV Sprint Diesel in OMV MaxxMotion 95.

Poleg ponudbe visoko kakovostnih goriv na bencinskih servisih OMV gostje uživajo številne dodatne storitve: bencinski servisi OMV s ponudbo VIVA gostom prinašajo prvovrstne kavne napitke VIVA CAFE, s certifikatom pravične trgovine FAIRTRADE, vedno sveže VIVA sendviče in sveže pečeno pekovsko pecivo. Posebnost ponudbe bencinskih servisov OMV predstavljajo tudi avtopralnice OMV Top Wash. Pod okriljem t.i. Multi točke na 64 bencinskih servisih nudijo možnost plačevanja položnic, vplačevanja športnih stav, nakupa vstopnic za prireditve ipd. Na izbranih servisih lahko gostje prav tako koristijo paketne storitve GLS Slovenija. Ob naštetem je gostom na voljo tudi klub zvestobe OMV SMILE & DRIVE, ki v četrtem letu svojega delovanja združuje že več kot 360.000 članov.

BONITETE PODJETJA

Z visokokakovostnimi produkti, storitvami in ustreznim pristopom do gostov so si za obdobje 2016/2017 prislužili priznanje Superbrands, prav tako so za isto obdobje prejeli prestižno mednarodno nagrado QuDal za vrhunsko kakovost v poslovanju bencinskih servisov v Sloveniji. Za obdobje 2017/2018 so slovenski vozniki OMV Slovenija podelili odličje Best Buy in ga tako prepoznali kot podjetje, ki zagotavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno na dveh področjih: OMV - za verigo bencinskih servisov in OMV VIVA za kategorijo bencinski servis z gastro ponudbo.

Hkrati je družba OMV Slovenija nagrajena še s tremi drugimi priznanji: leta 2017 je prejela certifikat Družini prijazno podjetje, s katerim nadgrajujejo svoje družbeno odgovorno delovanje in skrb za zaposlene v svojem podjetju. V istem letu je OMV Slovenija prejel tudi Certifikat finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta, ki ga izdaja Prva bonitetna agencija, prejme pa ga tisti gospodarski subjekt, katerega poslovanje in premoženjsko finančno stanje kažeta na njegovo nadpovprečno uspešnost in finančno zanesljivost tako v slovenskem gospodarskem prostoru kot tudi izven njega ter Certifikat bonitete odličnosti razreda AAA.

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

OMV Slovenija, d.o.o., družba za trgovino z nafto in naftnimi derivati, s sedežem v Kopru, članica mednarodne skupine OMV, vabi medse dinamične kandidate za delovno mesto: EKSPERT V ODDELKU INVESTICIJ (m/ž)

Odgovorni boste za pravilno razumevanje in uresničevanje mednarodne strategije investicij družbe OMV na lokalni ravni ter upravljanje vseh s tem povezanih resursov. To vključuje skrb za nepremičninske pogodbe, optimizacijo mreže bencinskih servisov in redni tehnični nadzor njenega poslovanja, kot tudi investicijske projekte.

Kaj pričakujemo

Od kandidatov pričakujemo:
-izobrazbo VI./VII. tehnične smeri s področja elektrotehnične (prednost), strojne ali gradbene stroke,
-3 do 5 let primerljivih delovnih izkušenj,
-odlične organizacijske sposobnosti ter sposobnost načrtovanja in vodenja projektov,
-dobre pogajalske in komunikacijske veščine,
-poznavanje osnov priprave investicijskih finančnih načrtov,
-poznavanje relevantne zakonodaje,
-poznavanje uporabe orodij Microsoft Office, zaželeno poznavanje orodja CAD,
-aktivno znanje angleškega jezika,
-pripravljenost na službena potovanja doma in v tujini.

Prednost bodo imeli kandidati z:
-izkušnjami z delom v mednarodnih organizacijah,
-izkušnjami s področja električnih instalacij (instalacije šibkega in jakega toka),
-opravljenim strokovnim izpitom za pooblaščenega inženirja pri IZS.

Kaj nudimo

Podjetje ponuja razgibano delo in odlične delovne pogoje v uspešnem ter uglednem mednarodnem delovnem okolju in privlačen plačni paket. Zaposlitev je za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.

Delo poteka na sedežu v Kopru, pisarni v Ljubljani in na terenu.

Motivirane kandidate, ki izpolnjujete pogoje in imate visoko razvite socialne veščine, vljudno vabimo, da se nam predstavite s strukturiranim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku. Prijave pričakujemo do vključno 5. 12. 2021 na portalu mojedelo.com.

Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.

Izberi področje dela