Ekspert za fiksno dostopovno omrežje

15.11.2023
A1 Slovenija, d. d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji in pomemben del skupine Telekom Austria Group, vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah.

V A1 Slovenija vse od vstopa na trg leta 1999 ohranjamo položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepimo svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporabljamo za to, da svojim uporabnikom omogočamo oblikovanje doživetij, kot jih sami želijo živeti.

Družbena odgovornost je v A1 Slovenija globoko vpeta v jedro poslovanja. Živimo jo vsak dan in na vseh področjih našega delovanja.

Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako kot dejansko sami želijo.

Več informacij najdete na A1.si.

GLAVNE DEJAVNOSTI

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji.

VIZIJA IN CILJI

Odlična uporabniška izkušnja in digitalizacija sta naša strateška temelja za povezovanje ljudi, prostorov in stvari. Ustvarjamo edinstvene izkušnje v digitalnem svetu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato jo nenehno krepimo in spodbujamo njen razvoj. Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki spodbujajo inovativen način razmišljanja ter kreativnost pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Zaupanje, timsko delo, hitra odzivnost na spremembe so ključni elementi naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo vrednote A1.

A1 Slovenija, d. d.
Ameriška ulica 4
1000 Ljubljana
https://jobs.a1.com/sl

Dejavnost:
Mobilna telefonija; Telekomunikacije


A1 Slovenija je pomemben del skupine Telekom Austria Group in je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji. Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako, kot dejansko sami želijo.
Število zaposlenih:
500 do 999 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Sodelavci A1 smo odprti za nove priložnosti, polni energije in željni novih znanj in te lastnosti pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Glavne kompetence, ki jih iščemo pri novih sodelavcih, so: inovativno razmišljanje, predanost, učinkovitost, sodelovanje in odgovornost. Delujemo v hitro se spreminjajoči panogi, kjer so spremembe nenehne. V takšnih okoliščinah so prav sodelavci tisti, ki morajo kot prvi razumeti, zakaj potrebujemo spremembe, v njih pa morajo videti priložnost za napredek, za izboljšave in nove predloge − tako na osebni ravni, kot tudi na ravni podjetja.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1. Na razgovorih izstopajo predvsem kandidati, ki pokažejo široko neukalupljeno razmišljanje izven okvirjev, obenem pa jim je pomembna proaktivnost in konstruktiven odnos do dela ter predanost izzivom. Prepričajo nas kandidati, ki pokažejo veliko mero odgovornosti in zaupanja - tako do sebe, sodelavcev, podjetja in okolja kot do družbe kot celote.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če želimo ustvarjati konkurenčno prednost pred drugimi podjetji v panogi, moramo biti v svojem poslu odlični. Odličnost izhaja iz sodelavcev in ne more obstajati brez ustreznih splošnih in strokovnih znanj ter izkušenj in veščin zaposlenih. Zato si prizadevamo za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto in transparentno komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.

Da smo na pravi poti, pričajo tudi mnoga prejeta priznanja. Velik ugled uživamo med iskalci zaposlitve, ki so podjetje prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Leta 2017 smo prejeli priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Predplačniška ponudba: A1 SIMPL, A1 Simpl Net

Ponudba za rezidenčne naročnike: A1 Go!, A1 Vajb za mlade, paket Dodatni, Kidz, Senior ponudba, paketi A1 Net, VoLTE, A1 Play, A1 Protekt, A1 Protekt +, nakup na obroke v Nakupovalnici

TV paketi: A1 Net+TV, A1 Brezžični net+TV 

Internet paketi: A1 Fix net, A1 Brezžični net

Ponudba za poslovne naročnike: A1 Go! Podjetni, A1 Poslovni Smart, A1 Poslovni Premium, A1 Podjetni zakup, paket Dodatni, A1 Podjetnik, A1 Xpert, A1 PBX, A1 PBX, A1 ITP, A1 080, A1 090, A1 DSL, A1 Optika, A1 Etherlink, A1 Poslovna optika, IP MPLS, pisarniške rešitve (A1 Fax, spletna domena …), tržne rešitve (A1 blagajna …), varnostne rešitve (F-Secure, A1 Protekt, najem strežnikov …), nakup na obroke v Nakupovalnici.  

Ekspert za fiksno dostopovno omrežje

Ekspert za fiksno dostopovno omrežje

A1 Slovenija je podjetje, ki želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo povsod po Sloveniji. Iščeš nove razvojne priložnosti, te zanima delo v tehnologiji prihodnosti in si želiš soustvarjati nekaj izjemnega? Pridruži se nam. 

Tvoje naloge bodo:

 • priprava gradnje in vzdrževanja kabelskega optičnega omrežja v okviru fiksnih dostopovnih omrežij,
 • sodelovanje z internimi in zunanjimi ponudniki infrastrukture ter izvajalci gradnje optičnega omrežja,
 • pregledovanje in potrjevanje gradbenih načrtov, ocen stroškov ter stroškov izvedbe,
 • usklajevanje gradnje, pregled izvedenih del in obračunov,
 • priprava enostavnejših tehničnih rešitev,
 • vnos podatkov o izgrajenih omrežij v interne sisteme,
 • usklajevanje pridobivanja novih področij, izgradnje in podpora priključevanju v omrežje,
 • usklajevanje pridobivanja soglasij in služnosti, potrjevanje kvot zbranih soglasij.

Od tebe pričakujemo:

 • izobrazba V. ali VI. stopnje tehnične, oz. druga ustrezna izobrazba,
 • vsaj 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih,
 • poznavanje telekomunikacijskih sistemov, s poudarkom na področju omrežij za fiksne komunikacije,
 • zaželeno poznavanje gradbene zakonodaje in predpisov na področju dela,
 • zahtevno znanje uporabe MS Office orodij,
 • angleški jezik - tekoče,
 • analitične sposobnosti, natančnost, zanesljivost,
 • komunikativnost in sposobnost za delo v skupini,
 • sposobnost vodenja projektov,
 • vozniško dovoljenje B kategorije.

Kaj lahko pričakuješ od nas?

 • Delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
 • fleksibilen delovni čas z možnostjo dela izven pisarne,
 • strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov,
 • veliko priložnosti za izobraževanje, pridobivanje novih znanj in razvoj, 
 • ustvarjalno organizacijsko kulturo in ekipno vzdušje,
 • brezplačna uporaba mobilnega telefona, možnost koriščenja mobilnih in fiksnih storitev, ukrepov v sklopu certifikata "Družini prijazno podjetje", vključitev v kolektivno pokojninsko in nezgodno zavarovanje ter koriščenje drugih ekskluzivnih ugodnosti za zaposlene,
 • pozornost na počutju sodelavcev (Employee Wellbeing),
 • družini prijazno okolje s poudarkom na dobrem počutju sodelavcev.

Več o nas si lahko pogledaš v videu.

Prijavi se!

Če si se prepoznal/-a v opisu, te vabimo, da se prijaviš preko spletnega obrazca (prosimo, da uporabiš brskalnik Google Chrome) do vključno 28.11.2023.

Ne odlašaj!
Še 7 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

A1 Slovenija je podjetje, ki želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo povsod po Sloveniji. Iščeš nove razvojne priložnosti, te zanima delo v tehnologiji prihodnosti in si želiš soustvarjati nekaj izjemnega? Pridruži se nam. Tvoje naloge bodo: - priprava gradnje in vzdrževanja kabelskega optičnega omrežja v okviru fiksnih dostopovnih omrežij,

- sodelovanje z internimi in zunanjimi ponudniki infrastrukture ter izvajalci gradnje optičnega omrežja,

- pregledovanje in potrjevanje gradbenih načrtov, ocen stroškov ter stroškov izvedbe,

- usklajevanje gradnje, pregled izvedenih del in obračunov,

- priprava enostavnejših tehničnih rešitev,

- vnos podatkov o izgrajenih omrežij v interne sisteme,

- usklajevanje pridobivanja novih področij, izgradnje in podpora priključevanju v omrežje,

- usklajevanje pridobivanja soglasij in služnosti, potrjevanje kvot zbranih soglasij.

Od tebe pričakujemo: - izobrazba V. ali VI. stopnje tehnične, oz. druga ustrezna izobrazba,

- vsaj 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih,

- poznavanje telekomunikacijskih sistemov, s poudarkom na področju omrežij za fiksne komunikacije,

- zaželeno poznavanje gradbene zakonodaje in predpisov na področju dela,

- zahtevno znanje uporabe MS Office orodij,

- angleški jezik - tekoče,

- analitične sposobnosti, natančnost, zanesljivost,

- komunikativnost in sposobnost za delo v skupini,

- sposobnost vodenja projektov,

- vozniško dovoljenje B kategorije.

Kaj lahko pričakuješ od nas? - Delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,

- fleksibilen delovni čas z možnostjo dela izven pisarne,

- strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov,

- veliko priložnosti za izobraževanje, pridobivanje novih znanj in razvoj, 

- ustvarjalno organizacijsko kulturo in ekipno vzdušje,

- brezplačna uporaba mobilnega telefona, možnost koriščenja mobilnih in fiksnih storitev, ukrepov v sklopu certifikata "Družini prijazno podjetje", vključitev v kolektivno pokojninsko in nezgodno zavarovanje ter koriščenje drugih ekskluzivnih ugodnosti za zaposlene,

- pozornost na počutju sodelavcev (Employee Wellbeing),

- družini prijazno okolje s poudarkom na dobrem počutju sodelavcev.

Več o nas si lahko pogledaš v videu.

PrijavaČe si se prepoznal/-a v opisu, te vabimo, da se prijaviš preko spletnega obrazca (prosimo, da uporabiš brskalnik Google Chrome)
do vključno 28.11.2023.Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

A1 Slovenija, d. d.
Ameriška ulica 4
1000 Ljubljana
https://jobs.a1.com/sl

Dejavnost:
Mobilna telefonija; Telekomunikacije


A1 Slovenija je pomemben del skupine Telekom Austria Group in je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji. Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako, kot dejansko sami želijo.
Število zaposlenih:
500 do 999 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela