Ekspert za informacijsko podporo poslovnih sistemov

17.11.2020
A1 Slovenija, d. d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji in pomemben del skupine Telekom Austria Group, vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah.

V A1 Slovenija vse od vstopa na trg leta 1999 ohranjamo položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepimo svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporabljamo za to, da svojim uporabnikom omogočamo oblikovanje doživetij, kot jih sami želijo živeti.

Družbena odgovornost je v A1 Slovenija globoko vpeta v jedro poslovanja. Živimo jo vsak dan in na vseh področjih našega delovanja.

Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako kot dejansko sami želijo.

Več informacij najdete na A1.si.

GLAVNE DEJAVNOSTI

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji.

VIZIJA IN CILJI

Odlična uporabniška izkušnja in digitalizacija sta naša strateška temelja za povezovanje ljudi, prostorov in stvari. Ustvarjamo edinstvene izkušnje v digitalnem svetu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato jo nenehno krepimo in spodbujamo njen razvoj. Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki spodbujajo inovativen način razmišljanja ter kreativnost pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Zaupanje, timsko delo, hitra odzivnost na spremembe so ključni elementi naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo vrednote A1.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Sodelavci A1 smo odprti za nove priložnosti, polni energije in željni novih znanj in te lastnosti pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Glavne kompetence, ki jih iščemo pri novih sodelavcih, so: inovativno razmišljanje, predanost, učinkovitost, sodelovanje in odgovornost. Delujemo v hitro se spreminjajoči panogi, kjer so spremembe nenehne. V takšnih okoliščinah so prav sodelavci tisti, ki morajo kot prvi razumeti, zakaj potrebujemo spremembe, v njih pa morajo videti priložnost za napredek, za izboljšave in nove predloge − tako na osebni ravni, kot tudi na ravni podjetja.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1. Na razgovorih izstopajo predvsem kandidati, ki pokažejo široko neukalupljeno razmišljanje izven okvirjev, obenem pa jim je pomembna proaktivnost in konstruktiven odnos do dela ter predanost izzivom. Prepričajo nas kandidati, ki pokažejo veliko mero odgovornosti in zaupanja - tako do sebe, sodelavcev, podjetja in okolja kot do družbe kot celote.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če želimo ustvarjati konkurenčno prednost pred drugimi podjetji v panogi, moramo biti v svojem poslu odlični. Odličnost izhaja iz sodelavcev in ne more obstajati brez ustreznih splošnih in strokovnih znanj ter izkušenj in veščin zaposlenih. Zato si prizadevamo za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto in transparentno komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.

Da smo na pravi poti, pričajo tudi mnoga prejeta priznanja. Velik ugled uživamo med iskalci zaposlitve, ki so podjetje prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Leta 2017 smo prejeli priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Predplačniška ponudba: A1 SIMPL, A1 SIMPLnet

Ponudba za rezidenčne naročnike: A1 GO!, A1 Play, Senior ponudba, Paket Dodatni, A1 SmartHome, A1 All inclusiveA1 Domači net

Ponudba mobilnega interneta: A1 Domači net

Ponudba fiksnih TV-paketov: Trojčki A1 Kombo

Ponudba za poslovne naročnike: A1 GO! - poslovni, A1 Podjetni, A1 Poslovni Smart, A1 Poslovni Premium, A1 Podjetni zakup, A1 Dodatni, A1 Optika, A1 PBX, A1 blagajna, A1 Nadzor, A1 storitve v oblaku, A1 Podjetnik (Internet + fiksna telefonija), A1 DSL in A1 All inclusive.

Ekspert za informacijsko podporo poslovnih sistemov

Ekspert za informacijsko podporo poslovnih sistemov

Lokacija dela: Ljubljana

Če vas zanima: 

A1 Slovenija je podjetje, ki želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo povsod po Sloveniji. Če iščete nove razvojne priložnosti, vas zanimajo tehnologije prihodnost in si jih želite  soustvarjati, vas vabimo, da se nam oglasite.

Vaše naloge bodo obsegale:

 • odgovornost za ustrezno delovanje poslovnega sistema – dostopnost, dosegljivost, učinkovitost, kakovost podatkov,
 • načrtovanje in usklajevanje nadgradenj in posodobitev sistema,
 • načrtovanje sprememb sistema z namenom izboljšanja delovanja in upravljanja sistema,
 • skrb za uporabniški dostop in varnost uporabe poslovnega sistema,
 • proaktivno upravljanja sistema, odprava napak, podpora razvoju in optimizacija,
 • podpora poslovnim procesom na prvem in drugem nivoju za incidente, probleme in spremembe,
 • načrtovanje, organizacija in izvajanje usposabljanj o delovanju sistema za končne uporabnike,
 • poročanje o napakah, odklonih in razpoložljivosti sistemov, priprava rednih in ad-hoc poročil,
 • razvoj, implementacija in vzdrževanje spletnih tehnologij,
 • usklajevanje sprememb in njihovo testiranje na namenskih platformah in v sistemih.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki so s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1.

Če imate:

 • vsaj 2 leti izkušenj na podobnih delovnih mestih,
 • VI. ali VII. stopnja izobrazbe tehnične smeri (računalništvo/informatika) ali druge ustrezne smeri,
 • poznavanje sektorja IT in telekomunikacij,
 • izkušnje z vodenjem projektov ali s sodelovanjem na projektih,
 • poznavanje podatkovnih zbirk (Oracle, SQL*, PL/SQL), operacijskih sistemov (LINUX/UNIX), programskih jezikov(.NET/Java) in sistemske arhitekture (BSS, CRM, Online Services, Billing, Provisioning, EAI/middleware) ter spletnih tehnologij (Javascript, XML, SOAP),
 • poznavanje IT standardov in priporočil,
 • poznavanje orodij za beleženje, spremljanje in reševanje prijav,
 • natančnost, transparentnost, prilagodljivost, samoiniciativnost ter komunikativnost,
 • sposobnost hitrega vklopa v dinamično ekipo IT strokovnjakov,
 • tekoče znanje angleškega jezika,
 • vozniško dovoljenje B kategorije.

Prizadevamo si za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.

Če bi želeli delati v okolju, ki ponuja:

 • delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
 • možnost pridobivanja mednarodnih izkušenj,
 • strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov,
 • ustvarjalno organizacijsko kulturo in timsko vzdušje,
 • sodelovanje v ekipi mladih, zagnanih in dinamičnih sodelavcev,
 • možnost vključitve v sistem dodatnega pokojninskega zavarovanja, financiranega s strani podjetja,
 • ekskluzivne ugodnosti in razvojne priložnosti za zaposlene pri najboljšem delodajalcu v Sloveniji,
 • druženje, zabavo in športno-družbeno udejstvovanje, dneve prostovoljstva, različne možnosti e-izobraževanja.

Več o nas si lahko pogledate v videu.

Prijava:

Če imate veselje in strast do spoprijemanja z izzivi na tehničnem področju, vas vabimo, da se do 3. 12. 2002 prijavite preko spletnega obrazca.

Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Če vas zanima:A1 Slovenija je podjetje, ki želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo povsod po Sloveniji. Če iščete nove razvojne priložnosti, vas zanimajo tehnologije prihodnost in si jih želite  soustvarjati, vas vabimo, da se nam oglasite.Vaše naloge bodo obsegale:

- odgovornost za ustrezno delovanje poslovnega sistema – dostopnost, dosegljivost, učinkovitost, kakovost podatkov,

- načrtovanje in usklajevanje nadgradenj in posodobitev sistema,

- načrtovanje sprememb sistema z namenom izboljšanja delovanja in upravljanja sistema,

- skrb za uporabniški dostop in varnost uporabe poslovnega sistema,

- proaktivno upravljanja sistema, odprava napak, podpora razvoju in optimizacija,

- podpora poslovnim procesom na prvem in drugem nivoju za incidente, probleme in spremembe,

- načrtovanje, organizacija in izvajanje usposabljanj o delovanju sistema za končne uporabnike,

- poročanje o napakah, odklonih in razpoložljivosti sistemov, priprava rednih in ad-hoc poročil,

- razvoj, implementacija in vzdrževanje spletnih tehnologij,

- usklajevanje sprememb in njihovo testiranje na namenskih platformah in v sistemih.Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki so s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1.
Če imate:- vsaj 2 leti izkušenj na podobnih delovnih mestih,

- VI. ali VII. stopnja izobrazbe tehnične smeri (računalništvo/informatika) ali druge ustrezne smeri,

- poznavanje sektorja IT in telekomunikacij,

- izkušnje z vodenjem projektov ali s sodelovanjem na projektih,

- poznavanje podatkovnih zbirk (Oracle, SQL*, PL/SQL), operacijskih sistemov (LINUX/UNIX), programskih jezikov(.NET/Java) in sistemske arhitekture (BSS, CRM, Online Services, Billing, Provisioning, EAI/middleware) ter spletnih tehnologij (Javascript, XML, SOAP),

- poznavanje IT standardov in priporočil,

- poznavanje orodij za beleženje, spremljanje in reševanje prijav,

- natančnost, transparentnost, prilagodljivost, samoiniciativnost ter komunikativnost,

- sposobnost hitrega vklopa v dinamično ekipo IT strokovnjakov,

- tekoče znanje angleškega jezika,

- vozniško dovoljenje B kategorije.Prizadevamo si za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.


Če bi želeli delati v okolju, ki ponuja:- delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,

- možnost pridobivanja mednarodnih izkušenj,

- strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov,

- ustvarjalno organizacijsko kulturo in timsko vzdušje,

- sodelovanje v ekipi mladih, zagnanih in dinamičnih sodelavcev,

- možnost vključitve v sistem dodatnega pokojninskega zavarovanja, financiranega s strani podjetja,

- ekskluzivne ugodnosti in razvojne priložnosti za zaposlene pri najboljšem delodajalcu v Sloveniji,

- druženje, zabavo in športno-družbeno udejstvovanje, dneve prostovoljstva, različne možnosti e-izobraževanja.Več o nas si lahko pogledate v videu.

 
Prijava


 

Če imate veselje in strast do spoprijemanja z izzivi na tehničnem področju, vas vabimo, da se prijavite preko spletnega obrazca.Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

Izberi področje dela