Ekspert za Omnichannel program

14.10.2021
A1 Slovenija, d. d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji in pomemben del skupine Telekom Austria Group, vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah.

V A1 Slovenija vse od vstopa na trg leta 1999 ohranjamo položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepimo svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporabljamo za to, da svojim uporabnikom omogočamo oblikovanje doživetij, kot jih sami želijo živeti.

Družbena odgovornost je v A1 Slovenija globoko vpeta v jedro poslovanja. Živimo jo vsak dan in na vseh področjih našega delovanja.

Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako kot dejansko sami želijo.

Več informacij najdete na A1.si.

GLAVNE DEJAVNOSTI

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji.

VIZIJA IN CILJI

Odlična uporabniška izkušnja in digitalizacija sta naša strateška temelja za povezovanje ljudi, prostorov in stvari. Ustvarjamo edinstvene izkušnje v digitalnem svetu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato jo nenehno krepimo in spodbujamo njen razvoj. Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki spodbujajo inovativen način razmišljanja ter kreativnost pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Zaupanje, timsko delo, hitra odzivnost na spremembe so ključni elementi naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo vrednote A1.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Sodelavci A1 smo odprti za nove priložnosti, polni energije in željni novih znanj in te lastnosti pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Glavne kompetence, ki jih iščemo pri novih sodelavcih, so: inovativno razmišljanje, predanost, učinkovitost, sodelovanje in odgovornost. Delujemo v hitro se spreminjajoči panogi, kjer so spremembe nenehne. V takšnih okoliščinah so prav sodelavci tisti, ki morajo kot prvi razumeti, zakaj potrebujemo spremembe, v njih pa morajo videti priložnost za napredek, za izboljšave in nove predloge − tako na osebni ravni, kot tudi na ravni podjetja.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1. Na razgovorih izstopajo predvsem kandidati, ki pokažejo široko neukalupljeno razmišljanje izven okvirjev, obenem pa jim je pomembna proaktivnost in konstruktiven odnos do dela ter predanost izzivom. Prepričajo nas kandidati, ki pokažejo veliko mero odgovornosti in zaupanja - tako do sebe, sodelavcev, podjetja in okolja kot do družbe kot celote.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če želimo ustvarjati konkurenčno prednost pred drugimi podjetji v panogi, moramo biti v svojem poslu odlični. Odličnost izhaja iz sodelavcev in ne more obstajati brez ustreznih splošnih in strokovnih znanj ter izkušenj in veščin zaposlenih. Zato si prizadevamo za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto in transparentno komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.

Da smo na pravi poti, pričajo tudi mnoga prejeta priznanja. Velik ugled uživamo med iskalci zaposlitve, ki so podjetje prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Leta 2017 smo prejeli priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Predplačniška ponudba: A1 SIMPL, A1 Simpl Net

Ponudba za rezidenčne naročnike: A1 Go!, A1 Vajb za mlade, paket Dodatni, Kidz, Senior ponudba, paketi A1 Net, VoLTE, A1 Play, A1 Protekt, A1 Protekt +, nakup na obroke v Nakupovalnici

TV paketi: A1 Net+TV, A1 Brezžični net+TV 

Internet paketi: A1 Fix net, A1 Brezžični net

Ponudba za poslovne naročnike: A1 Go! Podjetni, A1 Poslovni Smart, A1 Poslovni Premium, A1 Podjetni zakup, paket Dodatni, A1 Podjetnik, A1 Xpert, A1 PBX, A1 PBX, A1 ITP, A1 080, A1 090, A1 DSL, A1 Optika, A1 Etherlink, A1 Poslovna optika, IP MPLS, pisarniške rešitve (A1 Fax, spletna domena …), tržne rešitve (A1 blagajna …), varnostne rešitve (F-Secure, A1 Protekt, najem strežnikov …), nakup na obroke v Nakupovalnici.  

Ekspert za Omnichannel program

Ekspert za Omnichannel program

Mnenje naših uporabnikov nam je izjemno pomembno, zato odzive naših strank redno merimo in njihove predloge implementiramo v našo ponudbo in delovne procese. Potrebujemo novo moč, zato te vabimo, da postaneš del ekipe.

Lokacija dela: Ljubljana 

Tvoje naloge bodo:

 • zbiranje izkušenj uporabnikov preko različnih kanalov, analiziranje kazalnikov zadovoljstva in oblikovanje izboljšav uporabniške izkušnje,
 • razvijanje ukrepov za izboljšanje celostne uporabniške izkušnje,
 • sooblikovanje produktov in procesov, da bi le-te karseda približali uporabnikom,
 • sodelovanje pri oblikovanju nakupne poti uporabnikov,
 • uvajanje sprememb pri notranjih procesih in produktih,
 • uvajanje novih rešitev ali optimizacija eksternih procesov,
 • tesno sodelovanje med skupinami, sektorji in drugimi organizacijskimi enotami.

Od tebe pričakujemo:

 • VI. ali VII. stopnjo izobrazbe družboslovne ali tehnične smeri ali drugo ustrezno izobrazbo,
 • željo po razumevanju uporabnika ter razumevanju njegovih želja in potreb,
 • poznavanje telekomunikacijskih procesov je prednost,
 • motivacijo in pripravljenost na učenje,
 • sposobnost za delo v skupini,
 • visoke komunikacijske sposobnosti,
 • visoko stopnjo osebne in profesionalne integritete,
 • samostojnost in proaktivnost,
 • dobre organizacijske sposobnosti,
 • uporabniško znanje osebnega računalnika (Excel, Powerpoint),
 • tekoče znanje angleškega jezika.

Ti si idealen/-na kandidat/-ka, če:

 • si osredotočen/-a na ustvarjanje vrednosti za uporabnike in podjetje,
 • prepoznaš izzive in se samoiniciativno vključiš v reševanje,
 • stopaš izven okvirjev običajnega načina razmišljanja,
 • si sposoben/-a spoštovanja in sodelovanja z različnimi posamezniki,
 • s svojim delovanjem soustvarjaš pozitivno podobo podjetja.

Kaj lahko pričakuješ od nas?

 • delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
 • delo v čudoviti ekipi, kjer vlada pregovor »v slogi je moč«,
 • priložnost sodelovanja v mednarodni ekipi strokovnjakov za uporabniško izkušnjo,
 • možnost, da razviješ svoje strokovno znanje,
 • sodelovanje v ekipi zagnanih in dinamičnih sodelavcev,
 • možnost nenehnega izobraževanja znotraj skupine A1,
 • hibridni način dela (kombinacija dela v pisarni in izven pisarne),
 • različne ugodnosti za zaposlene (skrb za dobro počutje, skupina za šport, ukrepi iz programa Družini prijazno podjetje).

Več o nas si lahko ogledaš v videu.

Prijava

Če si se prepoznal/-a v opisu in čutiš strast do dela na omenjenem področju, se prijavi preko spletnega obrazca (prosim, uporabi brskalnik Chrome).
Ob prijavi priloži svoj življenjepis in na kratko zapiši, zakaj si ravno ti prava oseba za delo v Omnichannel program oddelku. Prijave zbiramo do torka, 26.10.2021.

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Mnenje naših uporabnikov nam je izjemno pomembno, zato odzive naših strank redno merimo in njihove predloge implementiramo v našo ponudbo in delovne procese. Potrebujemo novo moč, zato te vabimo, da postaneš del ekipe.

Tvoje naloge bodo:

- zbiranje izkušenj uporabnikov preko različnih kanalov, analiziranje kazalnikov zadovoljstva in oblikovanje izboljšav uporabniške izkušnje,

- razvijanje ukrepov za izboljšanje celostne uporabniške izkušnje,

- sooblikovanje produktov in procesov, da bi le-te karseda približali uporabnikom,

- sodelovanje pri oblikovanju nakupne poti uporabnikov,

- uvajanje sprememb pri notranjih procesih in produktih,

- uvajanje novih rešitev ali optimizacija eksternih procesov,

- tesno sodelovanje med skupinami, sektorji in drugimi organizacijskimi enotami.

Od tebe pričakujemo:

- VI. ali VII. stopnjo izobrazbe družboslovne ali tehnične smeri ali drugo ustrezno izobrazbo,

- željo po razumevanju uporabnika ter razumevanju njegovih želja in potreb,

- poznavanje telekomunikacijskih procesov je prednost,

- motivacijo in pripravljenost na učenje,

- sposobnost za delo v skupini,

- visoke komunikacijske sposobnosti,

- visoko stopnjo osebne in profesionalne integritete,

- samostojnost in proaktivnost,

- dobre organizacijske sposobnosti,

- uporabniško znanje osebnega računalnika (Excel, Powerpoint),

- tekoče znanje angleškega jezika.Ti si idealen/-na kandidat/-ka, če: - si osredotočen/-a na ustvarjanje vrednosti za uporabnike in podjetje,

- prepoznaš izzive in se samoiniciativno vključiš v reševanje,

- stopaš izven okvirjev običajnega načina razmišljanja,

- si sposoben/-a spoštovanja in sodelovanja z različnimi posamezniki,

- s svojim delovanjem soustvarjaš pozitivno podobo podjetja.Kaj lahko pričakuješ od nas?

- delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,

- delo v čudoviti ekipi, kjer vlada pregovor »v slogi je moč«,

- priložnost sodelovanja v mednarodni ekipi strokovnjakov za uporabniško izkušnjo,

- možnost, da razviješ svoje strokovno znanje,

- sodelovanje v ekipi zagnanih in dinamičnih sodelavcev,

- možnost nenehnega izobraževanja znotraj skupine A1,

- hibridni način dela (kombinacija dela v pisarni in izven pisarne),

- različne ugodnosti za zaposlene (skrb za dobro počutje, skupina za šport, ukrepi iz programa Družini prijazno podjetje).Več o nas si lahko pogledaš v videu.Prijava

Če si se prepoznal/-a v opisu in čutiš strast do dela na omenjenem področju, se prijavi preko spletnega obrazca (prosim, uporabi brskalnik Chrome).

Ob prijavi priloži svoj življenjepis in na kratko zapiši, zakaj si ravno ti prava oseba za delo v Omnichannel program oddelku. Prijave zbiramo do torka,
26.10.2021.

Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

Izberi področje dela