Ekspert za revizijo ICT (Governance, Risk and Compliance)

4.6.2021
A1 Slovenija, d. d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji in pomemben del skupine Telekom Austria Group, vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah.

V A1 Slovenija vse od vstopa na trg leta 1999 ohranjamo položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepimo svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporabljamo za to, da svojim uporabnikom omogočamo oblikovanje doživetij, kot jih sami želijo živeti.

Družbena odgovornost je v A1 Slovenija globoko vpeta v jedro poslovanja. Živimo jo vsak dan in na vseh področjih našega delovanja.

Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako kot dejansko sami želijo.

Več informacij najdete na A1.si.

GLAVNE DEJAVNOSTI

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji.

VIZIJA IN CILJI

Odlična uporabniška izkušnja in digitalizacija sta naša strateška temelja za povezovanje ljudi, prostorov in stvari. Ustvarjamo edinstvene izkušnje v digitalnem svetu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato jo nenehno krepimo in spodbujamo njen razvoj. Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki spodbujajo inovativen način razmišljanja ter kreativnost pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Zaupanje, timsko delo, hitra odzivnost na spremembe so ključni elementi naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo vrednote A1.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Sodelavci A1 smo odprti za nove priložnosti, polni energije in željni novih znanj in te lastnosti pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Glavne kompetence, ki jih iščemo pri novih sodelavcih, so: inovativno razmišljanje, predanost, učinkovitost, sodelovanje in odgovornost. Delujemo v hitro se spreminjajoči panogi, kjer so spremembe nenehne. V takšnih okoliščinah so prav sodelavci tisti, ki morajo kot prvi razumeti, zakaj potrebujemo spremembe, v njih pa morajo videti priložnost za napredek, za izboljšave in nove predloge − tako na osebni ravni, kot tudi na ravni podjetja.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1. Na razgovorih izstopajo predvsem kandidati, ki pokažejo široko neukalupljeno razmišljanje izven okvirjev, obenem pa jim je pomembna proaktivnost in konstruktiven odnos do dela ter predanost izzivom. Prepričajo nas kandidati, ki pokažejo veliko mero odgovornosti in zaupanja - tako do sebe, sodelavcev, podjetja in okolja kot do družbe kot celote.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če želimo ustvarjati konkurenčno prednost pred drugimi podjetji v panogi, moramo biti v svojem poslu odlični. Odličnost izhaja iz sodelavcev in ne more obstajati brez ustreznih splošnih in strokovnih znanj ter izkušenj in veščin zaposlenih. Zato si prizadevamo za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto in transparentno komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.

Da smo na pravi poti, pričajo tudi mnoga prejeta priznanja. Velik ugled uživamo med iskalci zaposlitve, ki so podjetje prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Leta 2017 smo prejeli priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Predplačniška ponudba: A1 SIMPL, A1 SIMPLnet

Ponudba za rezidenčne naročnike: A1 GO!, A1 Play, Senior ponudba, Paket Dodatni, A1 SmartHome, A1 All inclusiveA1 Domači net

Ponudba mobilnega interneta: A1 Domači net

Ponudba fiksnih TV-paketov: Trojčki A1 Kombo

Ponudba za poslovne naročnike: A1 GO! - poslovni, A1 Podjetni, A1 Poslovni Smart, A1 Poslovni Premium, A1 Podjetni zakup, A1 Dodatni, A1 Optika, A1 PBX, A1 blagajna, A1 Nadzor, A1 storitve v oblaku, A1 Podjetnik (Internet + fiksna telefonija), A1 DSL in A1 All inclusive.

Ekspert za revizijo ICT (Governance, Risk and Compliance)

Ekspert za revizijo ICT (Governance, Risk and Compliance)

(Lokacija dela: Ljubljana)

A1 Slovenija je podjetje, ki želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo povsod po Sloveniji. Imaš vrhunska tehnična znanja, nenehno iščeš razvojne priložnosti in si želiš soustvarjati v tehnologiji prihodnosti? Pridruži se nam!

Tvoje naloge bodo:

 • zagotavljanje, da organiziranost IKT podpira poslovne potrebe, je skladna z zakonodajo in regulatornimi zahtevami ter zagotavlja zanesljivo izvedbo in sistemsko okolje,
 • izvajanje ITGC kontrole informacijskih sistemov in operativnih postopkov v skladu z uveljavljenimi korporativnimi standardi za učinkovitost, natančnost in varnost,
 • odgovornost za pravilno delovanje (uvedbo in izvedbo) revizije IKT ter s skladnostjo povezanih kontrol, ne glede na regulatorni vir,
 • izvajanje testiranja, dokumentiranje, ocenjevanje, sanacijo in izboljšanje kontrol ter procesov IKT za splošno učinkovitost,
 • prepoznavanje slabosti v sistemih IKT ter opredeljuje  ukrepe za preprečevanje pomanjkljivosti in kršitev,
 • uvajanje inovativne tehnike avtomatizacije nadzora in nudi podporo nenehnim izboljšavam skozi priporočila za izboljšavo procesov, zagotavljanje skladnosti, izboljševanje poslovanja, zniževanja stroškov revizij in zmanjševanje IKT tveganj. 
 • sodelovanje pri uvajanju zahtev UAM in SoD v ustreznih sistemih,
 • sodelovanje s sodelavci na različnih funkcijah in oddelkih v podjetju.

Od tebe pričakujemo:

 • VI. ali VII. stopnja izobrazbe tehnične ali poslovno informacijske smeri oz. druga ustrezna izobrazba,
 • angleški jezik – tekoče,
 • vsaj 1 leto delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih,
 • izkušnje v revizijah IT, razvoju programske opreme in/ali podpori aplikacijam in vzdrževanju
 • široko tehnično znanje, povezano z aplikacijami, podatkovnimi zbirkami in operacijskimi sistemi,
 • znanje o poslovnih in IT procesih ter poznavanje njihove uporabe za finančne transakcije,
 • splošno poznavanje ogrodij in/ali standardov ter zahtev ITIL, COBIT, COSO, GDPR, ISO27K,
 • analitičnost, zmožnost pridobiti hiter pregled nad situacijo in razumevanje kompleksnih razmerij,
 • uporabniško znanje uporabe osebnega računalnika, elektronske komunikacije, delo z urejevalniki besedil, delo s preglednicami, delo s podatkovnimi zbirkami – zahtevno.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki so s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1.

Idealen/-a kandidat/-a si, če:

 • si osredotočen/-a na ustvarjanje vrednosti za uporabnike in podjetje,
 • prepoznaš izzive in se samoiniciativno vključiš v reševanje,
 • stopaš izven okvirjev običajnega načina razmišljanja,
 • si sposoben/-a spoštovanja in sodelovanja z različnimi posamezniki,
 • s svojim delovanjem soustvarjaš pozitivno podobo podjetja.

Kaj lahko pričakuješ od nas?

 • delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
 • možnost razvoja tvojih potencialov in nadgradnjo kompetenc v okviru internih in eksternih programov (Amcham, Group young potential program),
 • izkušnje v mednarodnem sodelovanju v okviru A1 Skupine,
 • fleksibilen delovni čas z možnostjo dela izven pisarne,
 • sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki s področja Industrije 4.0 v Sloveniji in tujini,
 • pozornost na počutju sodelavcev (Employee Wellbeing),
 • družini prijazno okolje, ki omogoča dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Več o nas si lahko pogledate v videu.

Prijava:

Če si se prepoznal/-a v opisu, te vabimo, da se prijaviš preko spletnega obrazca (prosimo uporabi brskalnik Google Chrome) tako, da nam pošlješ življenjepis v slovenskem in angleškem jeziku do vključno 14. 06. 2021.

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

A1 Slovenija je podjetje, ki želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo povsod po Sloveniji. Imaš vrhunska tehnična znanja, nenehno iščeš razvojne priložnosti in si želiš soustvarjati v tehnologiji prihodnosti? Pridruži se nam!

Tvoje naloge bodo:

- zagotavljanje, da organiziranost IKT podpira poslovne potrebe, je skladna z zakonodajo in regulatornimi zahtevami ter zagotavlja zanesljivo izvedbo in sistemsko okolje,

- izvajanje ITGC kontrole informacijskih sistemov in operativnih postopkov v skladu z uveljavljenimi korporativnimi standardi za učinkovitost, natančnost in varnost,

- odgovornost za pravilno delovanje (uvedbo in izvedbo) revizije IKT ter s skladnostjo povezanih kontrol, ne glede na regulatorni vir,

- izvajanje testiranja, dokumentiranje, ocenjevanje, sanacijo in izboljšanje kontrol ter procesov IKT za splošno učinkovitost,

- prepoznavanje slabosti v sistemih IKT ter opredeljuje  ukrepe za preprečevanje pomanjkljivosti in kršitev,

- uvajanje inovativne tehnike avtomatizacije nadzora in nudi podporo nenehnim izboljšavam skozi priporočila za izboljšavo procesov, zagotavljanje skladnosti, izboljševanje poslovanja, zniževanja stroškov revizij in zmanjševanje IKT tveganj. 

- sodelovanje pri uvajanju zahtev UAM in SoD v ustreznih sistemih,

- sodelovanje s sodelavci na različnih funkcijah in oddelkih v podjetju.Od tebe pričakujemo:

- VI. ali VII. stopnja izobrazbe tehnične ali poslovno informacijske smeri oz. druga ustrezna izobrazba,

- angleški jezik – tekoče,

- vsaj 1 leto delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih,

- izkušnje v revizijah IT, razvoju programske opreme in/ali podpori aplikacijam in vzdrževanju

- široko tehnično znanje, povezano z aplikacijami, podatkovnimi zbirkami in operacijskimi sistemi,

- znanje o poslovnih in IT procesih ter poznavanje njihove uporabe za finančne transakcije,

- splošno poznavanje ogrodij in/ali standardov ter zahtev ITIL, COBIT, COSO, GDPR, ISO27K,

- analitičnost, zmožnost pridobiti hiter pregled nad situacijo in razumevanje kompleksnih razmerij,

- uporabniško znanje uporabe osebnega računalnika, elektronske komunikacije, delo z urejevalniki besedil, delo s preglednicami, delo s podatkovnimi zbirkami – zahtevno.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki so s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1.Idealen/-a kandidat/-a si, če:

- si osredotočen/-a na ustvarjanje vrednosti za uporabnike in podjetje,

- prepoznaš izzive in se samoiniciativno vključiš v reševanje,

- stopaš izven okvirjev običajnega načina razmišljanja,

- si sposoben/-a spoštovanja in sodelovanja z različnimi posamezniki,

- s svojim delovanjem soustvarjaš pozitivno podobo podjetja.

-

Kaj lahko pričakuješ od nas?

- delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,

- možnost razvoja tvojih potencialov in nadgradnjo kompetenc v okviru internih in eksternih programov (Amcham, Group young potential program),

- izkušnje v mednarodnem sodelovanju v okviru A1 Skupine,

- fleksibilen delovni čas z možnostjo dela izven pisarne,

- sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki s področja Industrije 4.0 v Sloveniji in tujini,

- pozornost na počutju sodelavcev (Employee Wellbeing),

- družini prijazno okolje, ki omogoča dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.Več o nas si lahko pogledaš v videu.

 
Prijava


 

Če si se prepoznal/-a v opisu, te vabimo, da se prijaviš preko spletnega obrazca (prosimo uporabi brskalnik Google Chrome) tako, da nam pošlješ življenjepis v slovenskem in angleškem jeziku do vključno
14. 06. 2021.Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

Izberi področje dela