Finance Sales Manager – Slovenija, Hrvaška

1.6.2021
Spar Slovenija d.o.o.
Pretežno Švica
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Zgodba podjetja SPAR Slovenija se je začela s prvo trgovino SPAR v Ljubljani – bilo je poleti leta 1991, v času osamosvajanja Republike Slovenije. Na slovenski trg smo prinesli nakupovalno izkušnjo po zgledu sodobnih evropskih trgovin in si postavili jasne smernice delovanja, ki so še danes temelj našega dela: ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. S predanim delom in jasno strategijo smo ustvarili zgodbo o rasti z odpiranjem novih trgovin, zgodbo o razvoju z nenehnim uvajanjem novosti v ponudbi, zgodbo o zaupanju s posluhom za raznovrstne želje naših kupcev, zgodbo o partnerstvu z nešteto domačimi in tujimi dobavitelji, zgodbo o zanesljivem zaposlovalcu z več tisoč sodelavci in zgodbo o poslovnem ugledu z razvijanjem pravih vrednot. V 30 letih poslovanja so se zgodile številne tržne spremembe, spremenili so se nakupovalni trendi, povečala se je konkurenca in ne nazadnje so se spremenili tudi kupci in nakupovalne navade ter pričakovanja naših zvestih kupcev. Razvoj in inovativnost vsa ta leta vodita tudi nas, saj želimo našim kupcem ponuditi le najboljše in nekaj novega. Kako dobro nam to uspeva, lahko razberemo predvsem iz tržnih raziskav, ki nas že mnogo let zapored razveseljujejo in motivirajo vse zaposlene, saj nas kupci uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih, družbenega in naravnega okolja. S podjetjem SPAR Slovenija se dnevno srečujete v različnih vlogah kot naši kupci, dobavitelji, poslovni partnerji in zaposleni tako v Sloveniji kot v številnih drugih državah, kjer je prisotno naše podjetje. Naše ključne vrednote so pravičnost, človeku in okolju prijazno delovanje, modernost in preprostost. Te vrednote vsakodnevno uresničujemo na vseh segmentih našega poslovanja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija želimo še naprej graditi skupaj z vsemi deležniki, saj lahko le s skupnim delovanjem in vključenostjo vseh deležnikov hitreje dosežemo cilje za zmanjšanje negativnih vplivov na okolje, povečamo skupno blaginjo in živimo ter poslujemo v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse naše deležnike.  

VEČ O PODJETJU SPAR

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Bistveno je, da imajo naši sodelavci odgovoren in pozitiven odnos do dela. Pričakujemo, da so zavezani k uspehu in da so jim blizu vrednote, ki so del kulture podjetja SPAR: zaupanje, zanesljivost, prijaznost, pripadnost podjetju, odgovornost, strokovnost, medsebojno spoštovanje in odprta komunikacija. Ker se zavedamo, da sodelavci soustvarjajo uspeh podjetja in so ena izmed naših pomembnih konkurenčnih prednosti, želimo medse privabiti tiste, ki odražajo željo po učenju in sprejemanju izzivov.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Postanite del uspešnega in rastočega podjetja
V Sparu Slovenija se zavedamo, da so ljudje pomemben del, ki predstavlja uspeh podjetja, zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja izvirnost zaposlenih, jim omogoča napredovanje ter poslovni in osebni razvoj.
V Spar vabimo vse, ki imajo pozitiven odnos do dela, so samoiniciativni, komunikativni in ambiciozni in se veselijo izzivov, ki jih prinaša zaposlitev v uspešnem in rastočem podjetju.

Karierni razvoj

Želimo si, da se v naših trgovinah dobro počutijo tako kupci kot tudi sodelavci. Naša najpomembnejša vrednota je zaupanje, zato se nenehno trudimo, da zaposlenim nudimo  stabilno in spoštljivo delovno okolje, raznolike in zanimive naloge,  ustrezno plačilo in  možnosti za napredovanje.  
Zaposlenim nudimo široko paleto usmerjenih izobraževanj s katerimi spodbujamo njihovo učinkovitost in inovativnost. Vsak sodelavec nam je pomemben, zato vsakemu prisluhnemo ter njegovim potrebam ugodimo v okviru možnosti.

VEČ O ZAPOSLOVANJU

Dober delodajalec je podjetje, ki nudi stabilno zaposlitev, primerno plačilo in normalne delovne razmere. Še boljši pa je tisti, ki poleg tega razmišlja o zaposlenih in jim nudi še več. V Sparu našim zaposlenim nudimo številne ugodnosti, ki jih s pridom izkoriščajo in v njih uživajo. Tudi tako se zaposlenim zahvalimo za njihovo dobro delo.SKRBIMO ZA VARNO PRIHODNOST
Naše misli so vedno usmerjene na jutri. Za vse naše sodelavce vplačujemo dodatno pokojninsko zavarovanje, zaradi česar bodo ob upokojitvi upravičeni do višje pokojnine.
PONUJAMO NEPOZABNE IZKUŠNJE
Kot sponzor in partner mnogih športnih dogodkov svojim zaposlenim omogočamo, da so del teh nepozabnih izkušenj.
RAZVESELJUJEMO DRUŽINE NAŠIH ZAPOSLENIH
Prvošolčke naših zaposlenih na prvi šolski dan razveselimo s paketom šolskih potrebščin, ob rojstvu otroka naše zaposlene obdarimo s paketom uporabnih izdelkov, v decembru pa vsi otroci zaposlenih v starosti od 1 do 9 let prejmejo darilni Miklavžev paket.
SPODBUJAMO NEFORMALNO DRUŽENJE
Skrbimo za dober kolektivni duh, saj omogočamo organizacijo kolektivnih druženj in zabav, na katerih lahko zaposleni ustvarijo skupne spomine.
NUDIMO DODATNA IZOBRAŽEVANJA
Dodatna izobraževanja so temelj odlične kakovosti naših storitev, zato jih organiziramo za najrazličnejše profile zaposlenih, hkrati pa so tudi odskočna deska za napredovanja pri delu.
NUDIMO UGODNOSTI NAŠIH PARTNERJEV
V sklopu našega SPAR plus kluba so za naše zaposlene na voljo številne dodatne ugodnosti, ki jih lahko preverjajo preko posebnega portala za zaposlene.

Kuhar - Interspar Vič

Finance Sales Manager – Slovenija, Hrvaška

ASPIAG Management AG je mednarodno upravljalsko podjetje s sedežem v Švici (Widnau), ki upravlja z lokalnimi organizacijami Spara na severovzhodu Italije, v Sloveniji, na Hrvaškem in na Madžarskem. Za omenjena podjetja ASPIAG Management AG izvaja plačila vsem dobaviteljem blaga. Skozi leta je podjetje ASPIAG Management AG razvilo širok nabor storitev, ki dobaviteljem Spara zagotavlja potrebno varnost in zanesljivost plačilnega prometa, dodatno pa storitve omogočajo tudi boljšo preglednost plačil.

Za potrebe trženja storitev podjetja ASPIAG dobaviteljem Spar Slovenije in Spar Hrvaške, vabimo v svojo sredino Finance Sales Managerja.

Zaposlitev v Švici
Finance Sales Manager – Slovenija, Hrvaška

Obseg delovnih nalog:

 • Kompetentno in profesionalno trženje storitev podjetja ASPIAG
 • Načrtovanje prodajnih aktivnosti in strategije prilagojene posameznemu tržišču
 • Analitična priprava, organizacija in izvedba pogajanj z dobavitelji
 • Priprava in sklepanje pogodb
 • Poprodajna komunikacija z dobavitelji
 • Izdelava prodajnih poročil
 • Projektno delo in razvoj storitev v povezavi s storitvenim paketom ASPIAG-a
 • Komuniciranje z bankami in povezovalnimi službami znotraj koncerna

Zahteve delovnega mesta:

 • Kompetentno in profesionalno zastopanje podjetja
 • Aktivno znanje slovenskega, hrvaškega, nemškega in angleškega jezika
 • Dobro poznavanje trgovinske branže
 • Ciljna usmerjenost in samostojnost
 • Izkušnje na področju prodaje in pogajanj
 • Pripravljenost na službena potovanja (30 %)
 • Analitične sposobnosti
 • Dobro poznavanje programov MS Office, poznavanje SAP in programov za poslovno analitiko

Nudimo:

 • Zaposlitev v velikem, stabilnem in uspešnem mednarodnem podjetju
 • Samostojno in dinamično delo v prijetnem delovnem okolju
 • Zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom do 6 mesecev
 • Možnost izobraževanja in strokovnega usposabljanja

Če menite, da za objavljeno delovno mesto izpolnjujete pogoje vas vabimo, da nam do vključno 30.06.2021 pošljete pisno ponudbo s kratkim življenjepisom

Kontaktna oseba:
G. Janez Zajc
ASPIAG Management AG
Industriestrasse 64
CH-9443 Widnau
janez.zajc@aspiag.com

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Zaposlitev v Švici

Finance Sales Manager – Slovenija, Hrvaška

ASPIAG Management AG je mednarodno upravljalsko podjetje s sedežem v Švici (Widnau), ki upravlja z lokalnimi organizacijami Spara na severovzhodu Italije, v Sloveniji, na Hrvaškem in na Madžarskem. Za omenjena podjetja ASPIAG Management AG izvaja plačila vsem dobaviteljem blaga. Skozi leta je podjetje ASPIAG Management AG razvilo širok nabor storitev, ki dobaviteljem Spara zagotavlja potrebno varnost in zanesljivost plačilnega prometa, dodatno pa storitve omogočajo tudi boljšo preglednost plačil.

Za potrebe trženja storitev podjetja ASPIAG dobaviteljem Spar Slovenije in Spar Hrvaške, vabimo v svojo sredino Finance Sales Managerja.

Obseg delovnih nalog:
- Kompetentno in profesionalno trženje storitev podjetja ASPIAG
- Načrtovanje prodajnih aktivnosti in strategije prilagojene posameznemu tržišču
- Analitična priprava, organizacija in izvedba pogajanj z dobavitelji
- Priprava in sklepanje pogodb
- Poprodajna komunikacija z dobavitelji
- Izdelava prodajnih poročil
- Projektno delo in razvoj storitev v povezavi s storitvenim paketom ASPIAG-a
- Komuniciranje z bankami in povezovalnimi službami znotraj koncerna

Kaj pričakujemo

Zahteve delovnega mesta:
- Kompetentno in profesionalno zastopanje podjetja
- Aktivno znanje slovenskega, hrvaškega, nemškega in angleškega jezika
- Dobro poznavanje trgovinske branže
- Ciljna usmerjenost in samostojnost
- Izkušnje na področju prodaje in pogajanj
- Pripravljenost na službena potovanja (30 %)
- Analitične sposobnosti
- Dobro poznavanje programov MS Office, poznavanje SAP in programov za poslovno analitiko

Kaj nudimo

- Zaposlitev v velikem, stabilnem in uspešnem mednarodnem podjetju
- Samostojno in dinamično delo v prijetnem delovnem okolju
- Zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom do 6 mesecev
- Možnost izobraževanja in strokovnega usposabljanja

Če menite, da za objavljeno delovno mesto izpolnjujete pogoje vas vabimo, da nam do vključno 30.06.2021 pošljete pisno ponudbo s kratkim življenjepisom

Kontaktna oseba: G. Janez Zajc

ASPIAG Management AG Industriestrasse 64 CH-9443 Widnau janez.zajc@aspiag.com

Izberi področje dela