Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Fizioterapevt m/ž

12.9.2018
Istrabenz turizem d.d.
Portorož
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

VIZIJA IN CILJI

Naša vizija je postati sinonim za ponudnika dobrega počutja z najpopolnejšo ponudbo termalnih, wellness in medical wellness storitev na Jadranu z izrazito in edinstveno osebnostjo blagovne znamke in produkta ter vrhunsko osebno storitvijo prilagojeno posameznemu gostu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Mlad angažiran tim, ki ga krasijo ustvarjalnost, sveže ideje, odprtost in strokovna podkovanost. Vse to ustvarja pogoje za osebno rast in izpopolnitev na profesionalnem področju.

Osrednji fokus celotnega tima je zadovoljstvo gostov. Nasmeh je tisto prvo in najpomembnejše, kar podarimo našim gostom in sodelavcem. Zavedamo se, da le zadovoljstvo zaposlenih vodi k zadovoljstvu gostov. Izhajajoč iz tega, se organizacijska klima gradi na odprtih odnosih med zaposlenimi s poudarkom na spoštovanju sočloveka.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Ustrezno izobrazbo, voljo do dela ter dodatnega izobraževanja, samoiniciativnost, korektnost ter lojalnost podjetju.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Nadrejeni sproti spremljajo delo ter napredek zaposlenih in dvakrat letno predlagajo nagrade ali napredovanja v višje plačilne razrede.

Odgovornost do zaposlenih

Skladno z zakonodajo ter politiko podjetja.

Izobraževanje in usposabljanje

Vsi zaposleni imajo možnosti izobraževanja ter usposabljanj skladno z delom, ki ga opravljajo ter skladno s izobraževalno politiko podjetja.

Ugodnosti za delojemalce

 • Možnost nadaljnjega šolanja: Da
 • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

Druge ugodnosti:

Možnosti napredovanj, izobraževanj ter osebnostnega razvoja vsakega posameznika. Delo v hotelih najvišje kategorije. Možnost štipendiranja deficitarnih kadrov (natakar, kuhar).

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Hotelsko verigo LifeClass, katere del je tudi podjetje Istrabenz turizem d.d. odlikuje izvrstna ponudba hotelov s štirimi in petimi zvezdicami. Svojo ponudbo dopolnjujemo s termalno in welness ponudbo, ki je edinstvena pri nas.

Hoteli LifeClass

Hotelsko verigo LifeClass odlikuje izvrstna ponudba hotelov s štirimi in petimi zvezdicami, prežetimi z mediteranskim značajem, ne glede na to, na katerem koncu kontinenta se resort nahaja.

Če vas pot zanese v Portorož, lahko izbirate med ekskluzivnim Grand Hotelom Palace s petimi zvezdicami in hoteli Slovenija, Riviera, Apollo, Mirna in Neptun visoke kategorije štirih zvezdic.

Nedaleč stran od Postojne, ob vhodu v eno najlepših kraških jam na svetu, Postojnsko jamo, se v sklopu turističnega središča nahaja hotel Jama, ki bo predvidoma do leta 2008 prenovljen v sodoben hotel odlične kategorije štirih zvezdic.

V Opatiji pa boste dobrodošli v Grand Hotelu Adriatic, ki se pohvali s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv.

Terme in wellness

V termalnih in wellness centrih skupine LifeClass je skrb za dobro počutje naših gostov na prvem mestu. Gostje pri nas najdejo pot do sprostitve, harmonije duha in telesa ter si naberejo novih moči za življenjske izzive. Dobro počutje in sproščenost sta vir zdravja, ustvarjalnosti in optimizma, zato smo s posluhom oblikovali ponudbo in okolje, v katerem vam bodo prijaznost in strokovnost osebja, kakovost storitev in pravo vzdušje pomagali pozabiti na vsakodnevni stres.

Termalno in wellness ponudbo LifeClass sestavljajo: portoroški center Terme & Wellness Palace s specializiranimi centri za lepoto in dobro počutje, edinstveni Sauna Park, center za tradicionalno tajsko masažo Wai Thai ter bazeni z morsko in s termomineralno vodo. V Opatiji vas pričakuje Wellness center Grand Hotela Adriatic.

Kongresni centri

Kongresni centri hotelske verige LifeClass so pravi naslov za najrazličnejše tako poslovne kot svečane priložnosti. Naj si bo to manjši sestanek ali kongres, razkošna banketna ali poročna prireditev, ekskluzivne incentive nagrade – vsaka podrobnost je popolna. Prijetni delovni prostori, sodobna tehnična oprema in strokovna podpora osebja, ekskluzivna namestitev v hotelih s štirimi in petimi zvezdicami ter bogata dodatna ponudba so zagotovilo, da bodo vaša srečanja uspešna in nepozabna.

Kongresne centre LifeClass sestavljajo portoroški Kongresni center Portus, opatijski Kongresni center Grand Hotel Adriatic in Kongresni center Postojna.

Kuhar m/ž

Mednarodna hotelska veriga LifeClass Hotels & Spa združuje v srcu Portoroža prvovrstne hotelske, gastronomske, wellness in kongresne storitve v edinstven Svet zdravih užitkov. Ponosni na najcelovitejšo wellness, termalno in zdravstveno ponudbo v Evropi – Terme & Wellness LifeClass, si nenehno prizadevamo za zdravje in dobro počutje naših gostov ter zaposlenih. Z mediteranskim šarmom, zdravo mediteransko prehrano, lokalnimi naravnimi zdravilnimi dejavniki (termalno pramorje, fango, slanica, morje, klima) in s strokovnostjo zaposlenih dajemo gostom pozitivno energijo, uravnoteženost telesa in duha in vsakodnevno edinstveno doživetje.

Objavljamo prosto delovno mesto: 

Fizioterapevt m/ž

Delovno mesto Fizioterapevt m/ž obsega:

 • Načrtovanje in izvajanje terapevtskih aktivnosti in programov;
 • Izvajanje fizioterapevtskih terapij oziroma programov v preventivne in kurativne namene;
 • Fizioterapevtska nega telesa za krepitev kondicije, vzdrževanje gibljivosti in zagotavljanje vitalnosti;
 • Izvajanje fizioterapevtskih vaj in telovadbe ter dihalnih vaj (skupinska in individualna);
 • Svetovanje skupinam in posameznikom o pravilni drži telesa pri delu ter o vajah in pravilnih gibih telesa, s katerimi se preprečuje nastajanje poškodb in krepi mišice;
 • Zdravljenje kostnih in mišičnih motenj ter delov krvnega obtoka ali živčnega sistema z metodami ročne masaže z uporabo ultrazvoka, ogrevalne, laserske in podobne tehnike;
 • Izvajanje fizioterapevtske masaže strankam ali bolnikom za izboljšanje cirkulacije, pomiritev ali stimulacijo živcev, za pospeševanje izločanja odpadnih snovi, za raztegovanje skrčenih kit ter za doseganje drugih terapevtskih učinkov ter ostale naloge, ki smotrno sodijo v delokrog delovnega mesta.

Od vas – kandidata za delovno mesto »Fizioterapevt m/ž« pričakujemo:

 • Zaključen visokošolski strokovni študijski program prve stopnje, smer fizioterapija (VS)
 • opravljen strokovni izpit, 
 • 2 leti delovnih izkušenj
 • znanje italijanskega in angleškega in/ali nemškega jezika

Ključna skrb LifeClass Hotels & Spa je zdravje in dobro počutje gostov ter zaposlenih, trajnostna naravnanost in ustvarjanje edinstvenih doživetij. 
Ob vstopu v naš Svet zdravih užitkov vam zato zagotavljamo:


 • osebni in profesionalni razvoj na področju zdravstvenega wellnessa
 • delo v strokovnem, sproščenem in inovativnem kolektivu z odlično organizacijo
 • možnost dodatnega izobraževanja
 • sproščeno vzdušje in veliko pozitivne energije
 • profesionalno in zdravo delovno okolje


Vabimo, da se na objavo prijavijo tudi kandidati pripravniki. Pričetek dela možen takoj.


Vaše prijave pričakujemo preko portala Mojedelo.com.


Ne odlašaj!
Še 7 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Objavljamo prosto delovno mesto:
Fizioterapevt m/ž

Delovno mesto Fizioterapevt m/ž obsega:
- Načrtovanje in izvajanje terapevtskih aktivnosti in programov;
- Izvajanje fizioterapevtskih terapij oziroma programov v preventivne in kurativne namene;
- Fizioterapevtska nega telesa za krepitev kondicije, vzdrževanje gibljivosti in zagotavljanje vitalnosti;
- Izvajanje fizioterapevtskih vaj in telovadbe ter dihalnih vaj (skupinska in individualna);
- Svetovanje skupinam in posameznikom o pravilni drži telesa pri delu ter o vajah in pravilnih gibih telesa, s katerimi se preprečuje nastajanje poškodb in krepi mišice;
- Zdravljenje kostnih in mišičnih motenj ter delov krvnega obtoka ali živčnega sistema z metodami ročne masaže z uporabo ultrazvoka, ogrevalne, laserske in podobne tehnike;
- Izvajanje fizioterapevtske masaže strankam ali bolnikom za izboljšanje cirkulacije, pomiritev ali stimulacijo živcev, za pospeševanje izločanja odpadnih snovi, za raztegovanje skrčenih kit ter za doseganje drugih terapevtskih učinkov ter ostale naloge, ki smotrno sodijo v delokrog delovnega mesta.

Kaj pričakujemo

Od vas – kandidata za delovno mesto »Fizioterapevt m/ž« pričakujemo:

- Zaključen visokošolski strokovni študijski program prve stopnje, smer fizioterapija (VS)
- opravljen strokovni izpit,
- 2 leti delovnih izkušenj
- znanje italijanskega in angleškega in/ali nemškega jezika

Kaj nudimo

Za naša pričakovanja Vam nudimo:

Ključna skrb LifeClass Hotels & Spa je zdravje in dobro počutje gostov ter zaposlenih, trajnostna naravnanost in ustvarjanje edinstvenih doživetij.
Ob vstopu v naš Svet zdravih užitkov vam zato zagotavljamo:
- osebni in profesionalni razvoj na področju zdravstvenega wellnessa
- delo v strokovnem, sproščenem in inovativnem kolektivu z odlično organizacijo
- možnost dodatnega izobraževanja
- sproščeno vzdušje in veliko pozitivne energije
- profesionalno in zdravo delovno okolje

Vabimo, da se na objavo prijavijo tudi kandidati pripravniki.

Prijave sprejemamo preko portala Mojedelo.com.

Izberi področje dela