Full-stack razvijalec (Node.js + React) (m/ž)

11.10.2019
Comtrade d.o.o.
Ljubljana, Maribor, Nova Gorica
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

ComTrade je mednarodno podjetje, specializirano za informacijske tehnologije in ima več kot 300 miljonov dolarjev letnih prihodkov. Podjetja v skupini poslujejo na področjih razvoja informacijskih rešitev, sistemske integracije in distribucije informacijskih tehnologij ter strankam zagotavljajo poslovne rešitve z dodano vrednostjo, s katerimi lahko znižajo stroške in povečajo dobičkonosnost.

ComTrade zaposluje več kot 1500 strokovnjakov v 10 državah, z več kot 1000 razvijalci programske opreme pa podjetje zagotavlja vrhunsko strokovno znanje v panogah upravljanja shranjevanja podatkov, vgradnih sistemov, igralništva in razvoja prilagojenih aplikacij.

ComTrade ima 3 najsodobnejše tehnološke centre v Ljubljani, Beogradu in Sarajevu, 10 razvojnih kampusov in največji center računalništva v oblaku z več kot 10.000 virtualnimi serverji. V Sloveniji ComTrade posluje na treh lokacijah, v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici in zaposluje okoli 450 strokovnjakov.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Podjetje ComTrade je prepoznano kot ponudnik vrhunskih, celovitih IT storitev in rešitev za ponudnike telekomunikacijskih storitev, finančni, javni in zdravstveni sektor ter srednja in velika podjetja. Svojim strankam nudi ComTrade vrhunsko ekspertizo na področju razvoja aplikacij po meri in e-rešitev, poslovne integracije in storitveno usmerjene arhitekture z računalništvom v oblaku, upravljanja IT storitev in nadzornih orodij, poslovne inteligence in upravljavskega svetovanja.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Zaposlovati želimo ambiciozne posameznike, ki so pripravljeni svojo energijo usmeriti v doseganje vizije, strategije in ciljev podjetja. Od novih sodelavcev pričakujejo predvsem kreativnost, dinamičnost, inovativnost in profesionalnost. Mednarodno okolje, tehnološko visoka razvita organizacija in delo na svetovnem trgu čaka na vas.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Kot storitvenemu podjetju so zaposleni naša največja vrednota. V želji, da bi k sodelovanju privabili najboljše ljudi, znotraj celotne skupine vzgajamo kulturo profesionalnega razvoja.

Vzporedno s širitvijo in z rastjo podjetja si prizadevamo za ohranitev in nadgrajevanje dobre prakse, predpogoj za to pa je ustvarjanje stimulativnega delovnega okolja, ki zagotavlja predanost zaposlenih ter spodbuja in nagrajuje njihovo inovativnost.

Kot mednarodno podjetje zaposlenim ponujamo širok spekter znanj in obširno področje za pridobivanje izkušenj, tudi delo v tujini. Visoka tehnološka razvitost pa zagotavlja okolje, kjer lahko udejanjajo vse inovativne ideje in v celoti izkoristijo svoj potencial.

Karierne poti

Na razvoj kariere v ComTradu imajo velik vpliv mednarodna vloga podjetja, naša ključna dejavnost − razvoj IT rešitev in programske opreme − ter naše stranke: proizvajalci visoke tehnologije, telekomunikacijska podjetja, finančne institucije, javni in zdravstveni sektor in druga podjetja.

Interdisciplinarnost projektov v ComTradu odpira priložnost posameznikom različnih profilov. Tako so v naših timih poleg inženirjev, matematikov in fizikov tudi ekonomisti, psihologi, pravniki, komunikologi. Široka paleta projektov ponuja tudi široko paleto priložnosti za posameznika. Svojo kariero lahko zaposleni razvijajo v managerski ali strokovni smeri in tako prevzamejo različne vloge in naloge:

 • Razvojni inženir
 • Sistemski inženir
 • Vodilni inženir
 • Vodja tima
 • Vodja projekta
 • Vodja programa
 • Vodja ekspertne skupine
 • Tester
 • Pisec dokumentacije
 • Administrator
 • Poslovni analitik
 • Arhitekt rešitev
 • Ambasador podjetja
 • Tehnična pomoč prodaji
 • Vodja zagotavljanja kakovosti
Delovanje podjetja v mednarodnem okolju ponuja posebno priložnost vsem, ki jih zanima delovanje v medkulturnih timih in delo izven Slovenije.

ComTrade spodbuja svoje zaposlene k nenehnemu razvoju in izmenjavi znanja. Zato je podjetje že pred leti razvilo lastne kompetenčne centre, ki s svojim delovanjem prispevajo k razvijanju kulture znanja in dokazujejo, da podjetje vlaga v razvoj zaposlenih.

Vlaganje v skupnost

Velik pomen dajemo razvoju potencialov mladih v skupnosti, kjer smo prisotni. Za vzpodbujanje znanja o tehnologijah in veščinah vodenja projektov ComTrade vsako leto organizira poletno šolo računalništva za najbolj nadarjene IT študente v jadranski regij. Prav tako redno sponzoriramo študijske obiske velikih IT podjetij z vsega sveta. V skladu s širitvijo poslovanja ta izobraževalni program vpeljujemo tudi v druge skupnosti.

Družini prijazno podjetje

Podjetje se ponaša s polnim certifikatom Družini prijazno podjetje, ki ga podeljuje Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve. S pridobljenim certifikatom smo se pridružili skupini družbeno ozaveščenih podjetij, ki posedujejo certifikat DPP. Z ukrepi, ki jih prinaša izpolnjevanje zahtev certifikata, podjetje izboljša delovne procese in kakovost delovnega okolja za usklajevanje poklicnega in družinskega življenja pri zaposlenih. Kot družbeno odgovorno podjetje se namreč zavedamo, da so zaposleni najpomembnejši del organizacije. Njihova mnenja, stališča, predlogi in tudi težave so pomembni. S skupnim prizadevanjem za uresničevanje zaposlenim prijazne organizacijske politike bomo zagotovili pogoje za lažje usklajevanje družinskih in poslovnih obveznosti vseh nas.

Zavezanost kakovosti, inovativnosti in družbeni odgovornosti

Zavezanost kakavosti, inovativnost in družbena odgovornost so vgrajene v celotno organizacijsko kulturo podjetja, zato določajo tudi način delovanja – od upravljanja in nadgrajevanja poslovnih procesov in sistemov do odnosa do strank in zaposlenih.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

ComTrade kot največji ponudnik IT storitev v Sloveniji zagotavlja kakovostne rešitve in storitve v različnih segmentih poslovanja. Več kot 20 letne izkušnje in odlično domensko znanje sta zagotovilo za celovito ponudbo za finančne institucije, ponudnike telekomunikacij, javni sektor in zdravstvo ter srednja in večja podjetja. Svojim strankam nudi ComTrade vrhunsko ekspertizo na področju razvoja aplikacij po meri in e-rešitev, poslovne integracije in storitveno usmerjene arhitekture z računalništvom v oblaku, upravljanja IT storitev in nadzornih orodij, poslovne inteligence in upravljavskega svetovanja.

Podjetje kar 70% prihodkov ustvari na trgih zahodne Evrope in ZDA, kjer se je uveljavilo predvsem kot nišni ponudnik razvoja programske opreme in IT rešitev. ComTrade se lahko pohvali z zvestimi strankami na področju igralništva in telekomunikacij, mednarodni ugled pa dosega tudi med ponudniki sistemov za shranjevanje podatkov (storage) in drugimi visokotehnološkimi podjetji (hi-tech vendors).

Razvoj programske opreme obsega tudi področje vgradnih sistemov (embedded systems) zlasti za stranke iz avtomobilske industrije, ponudnike medicinske in telekomunikacijske opreme ter merilnih instrumentov. ComTrade ima lastno linijo proizvodov za nadzor aplikacij (Smart Plug-Ins in Management Packs), ki jih vsakodnevno uporabljajo največja svetovna podjetja. ComTrade se ponaša s prestižnim seznamom strank na različnih področjih.

Full-stack programer (Node.js + React) (m/ž)

I


Full-stack programer (Node.js + React) (m/ž)

Comtrade je vodilno IT podjetje, s 25-letnimi izkušnjami na področju inovacij in razvoja najnaprednejše programske opreme. Z visokotehnološko infrastrukturo in kampusi v desetih državah, omogočamo podjetjem iz različnih panog (finančne tehnologije, mobilnost in potovanja, medicina, energetika itd.) hitrejši razvoj in digitalno preoblikovanje poslovnih modelov z uporabo agilnih razvojnih metodologij in inovativnih tehnologij.

Iščemo zelo izkušenega Full-stack programerja (m/ž), ki bi se lahko pridružil in bil del naše dinamične in hitro rastoče ekipe, ki dela na kompleksnem projektu za naročnika, največje svetovno Blockchain podjetje.

ZAHTEVE IN ZAŽELJENE SPOSOBNOSTI:


Tehnično znanje: 

 • Vsaj 5+ let izkušenj z razvojem spletnih aplikacij. 
 • HTML/CSS z dobrim znanjem UI/UX.
 • Izkušnje s front-end razvojem z React in Redux.
 • Ekspertne spretnosti v Javascript in Node.js. 
 • Razvoj in uporaba API-jev ter dobro poznavanje podatkovnih baz (SQL ali noSQL).
 • Izkušnje z razvojem Blockchaina predstavljajo prednost. 
 • Delo z operacijskimi sistemi, ki temeljijo na UNIX/Linuxu.

Zaželeno: 

 • Univerzitetna izobrazba iz elektrotehnike, računalništva ali informacijske tehnologije.
 • Tekoče znanje angleškega jezika, ustno in pisno.
 • Dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti. 
 • Analitičen in strukturiran pristop.

NUDIMO VAM:

 • Priložnost za delo z izjemno ekipo ljudi.
 • Odlično okolje za osebni in strokovni razvoj.
 • Priložnosti za dodatno strokovno usposabljanje in certificiranje.
 • Stabilne in dobro organizirane delovne razmere z možnostjo dela na različnih zanimivih projektih.
 • Dinamično okolje v tehnološko napredni organizaciji.
 • Veliko ugodnosti, ki podpirajo vaše zasebno življenje: fleksibilen delovni čas, družini prijazno podjetje, športne in kulturne dejavnosti.
 • Spodbujanje inovativnosti ter izmenjava idej in znanja.
 • Delo v mednarodnem okolju.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Iščemo izkušenega Full-stack razvijalca (m/ž), ki bi se lahko pridružil našim dinamičnim in hitro rastočim ekipam v Ljubljani, Mariboru ali Novi Gorici.

Kaj pričakujemo

KAJ PRIČAKUJEMO:
• diploma iz računalništva, programiranja, upravljanja informacijskih sistemov ali informacijskih tehnologij ali enakovredna kombinacija izobraževanj in izkušenj,
• Vsaj 3+ let izkušenj z razvojem spletnih aplikacij,
• HTML/CSS z dobrim znanjem UI/UX,
• Izkušnje s front-end razvojem z React,
• Ekspertne spretnosti v Javascript in Node.js,
• Razvoj in uporaba API-jev ter dobro poznavanje podatkovnih baz,
• Tekoče pisno in ustno sporazumevanje v angleščini,
• sposobnost dela v ekipi,
• pripravljenost na kratka potovanja v tujino.

Kaj nudimo

KAJ NUDIMO:
• Priložnost za delo z izjemno ekipo ljudi,
• Odlično okolje za osebni in strokovni razvoj,
• Priložnosti za dodatno strokovno usposabljanje in certificiranje,
• Stabilne in dobro organizirane delovne razmere z možnostjo dela na različnih zanimivih projektih,
• Dinamično okolje v tehnološko napredni organizaciji,
• Veliko ugodnosti, ki podpirajo vaše zasebno življenje: fleksibilen delovni čas, družini prijazno podjetje, športne in kulturne dejavnosti,
• Spodbujanje inovativnosti ter izmenjava idej in znanja,
• Delo v mednarodnem okolju.

Izberi področje dela