Globalni vodja poslovnih procesov za načrtovanje oskrbne verige (m/ž)

18.10.2019
LEK farmacevtska družba d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V naši družbi iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalne družbe je prav gotovo lahko pomemben korak k uspehu. Vpetost v velik sistem omogoča veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne sposobnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Študentsko delo

Če ste študent višjih letnikov ali tisti z absolventskim statusom, s področja farmacije, kemije, medicine, kemijske tehnologije, informatike, strojništva in mehatronike lahko svojo predstavitev oddate preko spodnje povezave.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Lek je član Skupine Sandoz, Novartisove generične divizije, pionirja na področju podobnih bioloških zdravil in drugega največjega proizvajalca generičnih zdravil na svetu.

Smo slovenska, evropska in svetovna farmacevtska generična družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost.

Prizadevamo si, da bi bilo zdravje dosegljivo vsem.

Razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila od standardnih generičnih do sodobnih podobnih bioloških zdravil.

Naša zdravila preprečujejo in zdravijo bolezni. Z njimi želimo prispevati k ohranjanju in izboljševanju življenj.

Delimo skupno vizijo

Soustvarjamo Sandozov položaj vodilnega dobavitelja visokokakovostnih in dostopnih zdravil. Tako pomagamo zagotavljati dolgoročen dostop do zdravstvene oskrbe za ljudi po vsem svetu.

Kot del skupine Sandoz želimo voditi generično farmacevtsko industrijo, pri tem pa postavljati nova merila kakovosti.

Zavzemamo se za vpeljevanje inovativnih tehnologij in distribucijskih načinov na generičnem trgu.

Kupcem, bolnikom in skupnosti želimo prenesti zavzetost in predanost naših zaposlenih.

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

• Opredelitev vizije in skrb za oblikovanje procesov za načrtovanje zalog, vodenje izboljšav in njihove izvedbe.
• Nadzorovanje in zagotavljanje ustrezne učinkovitosti načrtovanja zalog.
• Odgovornost za ocenjevanje, določanje prednosti, odobritev ali zavrnitev zahtev za spremembe / izboljšave v okviru poslovnega področja.
• Izvajanje skrbništva nad procesom v skladu s standardi, ki veljajo za področje načrtovanja zalog, pri čemer še zagotavlja, da se odgovornosti znotraj organizacije Novartisove Tehnične dejavnosti (NTO) ustrezno prenesejo in da se vzpostavi mreža strokovnjakov za procese, ki medsebojno izmenjujejo najboljše prakse.
• Zagotovljanje ustreznega strokovnega znanja o procesih, povezanih s področjem za načrtovanje zalog, pri večjih programih za spremembe, kot sta SHAPE UP in enoten sistem za načrtovanje sredstev v podjetju (ERP).

Kaj pričakujemo

• Univerzitetno stopnjo izobrazbe iz upravljanja s poslovanjem ali povezane discipline.
• Najmanj 10 let izkušenj v vodstveni vlogi v Tehničnih operacijah za mednarodne organizacije, v farmacevtski / zdravstveni dejavnosti.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Dobre komunikacijske sposobnosti, proaktivnost, samoiniciativnost.
• Zmožnost delovanja v globalnem okolju.

Kaj nudimo

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas, s 6 mesečno poskusno dobo, delo v dinamičnem okolju, sodelovanje z različnimi timi ter izmenjavo znanj in izkušenj znotraj globalnega sistema Novartis.

Prošnjo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter opisom delovnih izkušenj oddajte preko spletne strani www.lek.si/zaposlitev/ najkasneje do 17. 11. 2019.

Zakaj bi se pridružili Novartisu? 750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, se moramo v svetu digitalnih in tehnoloških sprememb vprašati: Kako lahko še naprej izboljšujemo in podaljšujemo še več življenj?

Verjamemo, da se odgovori najdejo takrat, ko lahko vedoželjni, pogumni in sodelovanja željni posamezniki – kot si ti – zastavijo nova vprašanja, sprejemajo pogumnejše odločitve in se odločajo tvegati pametneje.

Izberi področje dela