Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

GLS pogodbeni partner z lastnimi vozili - Gorenjska

16.5.2019
General Logistics Systems d.o.o. - GLS Slovenija
Gorenjska
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
General Logistics Systems d.o.o. - GLS Slovenija
Spletna stran:

GLS pogodbeni partner

GLS pogodbeni partner m/ž - Gorenjska

Prilagodljivost, povezovanje in zaupanje so besede, ki najbolje povzamejo vizijo in cilje poslovanja podjetja GLS. Naša prednostna naloga je kakovost dostavnih storitev. V Sloveniji smo najhitreje rastoče in drugo največje podjetje v paketni distribuciji. Zaradi hitre rasti iščemo nove pogodbene sodelavce, ki bodo vodili logistični posel v imenu podjetja in za blagovno znamko GLS v svoji regiji.

Video predstavitev GLS: https://youtu.be/ovWXj-egz8k

Opis delovnega mesta:

Zaradi povečanega obsega dela in stalne 20% rasti podjetjaiščemo novega pogodbenega partnerja za Gorenjsko področje za vodenje ekipe GLS kurirjev. Iščemo podjetnika, ki bo opravljal storitve razvoza in pobiranja paketnih pošiljk. Pogodbeni partner GLS samostojno vodi manjšo skupino zaposlenih in je odgovoren za kvalitetno opravljanje storitev prevzema paketov v distribucijo od pošiljateljev na regijskem območju in dostave paketnih pošiljk prejemnikom na regijskem območju.

Ob pregledu lastnosti, ki odlikujejo najuspešnejše GLS partnerje, izstopajo:

  • Optimizem in pozitiven odnos do sodelavcev in strank,
  • Sposobnost vodenja in usmerjanja zaposlenih,
  • Natančnost, poslovodno znanje, podjetniško razmišljanje,
  • Prizadevnost, poštenost.

Pogodbeni partner bo potreboval od pet do sedem gospodarskih vozil za paketno distribucijo. Sestavil in vodil bo skupino vsaj šestih kurirjev. Deloval in koordiniral bo dostavo/prevzem paketov na regijsko omejenem področju. Pričakujemo zavzetost za posel in odgovornost za uspeh. Od vsakega posameznika v GLS se pričakuje spoštovanje predpisanih smernic in postopkov mednarodne skupine.

Več o sodelovanju na https://gls-group.eu/SI/sl/splosni-pogoji-poslovanja.

Osebi, ki želi samostojno voditi manjšo skupino zaposlenih in si zagotoviti samozaposlitev za daljši čas, ponujamo varen in stabilen posel, redno plačilo in operativno podporo.

Ponudbe za sodelovanje sprejemamo preko portala ali na e-pošto: operativa@gls-slovenia.com.


O podjetju

Prilagodljivost, povezovanje in zaupanje so besede, ki najbolje povzamejo vizijo in cilje poslovanja podjetja GLS Slovenia. S strankami vsakodnevno gradimo zaupanje. Zaupanje, ki traja. Zaupanje v storitev, ki posamezniku omogoča povezavo s svetom, trženje blaga v mednarodnem okolju in odpiranje novih tržišč. Zaupanje v storitev , ki se na prvi pogled zdi enostavna - dostavljanje paketov: na pravi naslov, ob pravem času, varno in zanesljivo…
Za na prvi pogled enostavno storitvijo pa stojijo številni ljudje, ki si ne glede na morebitne prepreke dnevno  prizadevajo za en in edini cilj: da s potrebnimi sredstvi in postopki, z razvojem in vpeljavo novih rešitev zadovoljijo pošiljatelje in njihove prejemnike. 
Ker zadovoljstvo vodi v zaupanje in zaupanje je skupni imenovalec našega poslovanja povsod po Evropi. Hkrati pa smo v poslovanju prilagodljivi, saj se zavedamo, da na svetu ni dveh držav, v katerih bi veljala ista pravila.
V GLS uresničujemo evropske distribucijske povezave med poslovnimi pošiljatelji in njihovimi prejemniki. GLS zagotavlja hitro in nemoteno dostavo za standardno in ekspresno paketno distribucijo.
V Sloveniji smo zavezani, da podpiramo posel naših poslovnih partnerjev in strankam nudimo popolno storitev. Kot takšni nenehno dosegamo zastavljeni izziv: da pridobimo in ohranimo zaupanje svojih strank. Če se pojavijo kakršnakoli vprašanja, smo dosegljivi. Tudi osebno. Ponosni smo, da ponujamo popolne storitve.
Na koncu je pomembno le eno: Mi dostavimo!

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Prilagodljivost, povezovanje in zaupanje so besede, ki najbolje povzamejo vizijo in cilje poslovanja podjetja GLS. Naša prednostna naloga je kakovost dostavnih storitev. V Sloveniji smo najhitreje rastoče in drugo največje podjetje v paketni distribuciji. Zaradi hitre rasti iščemo nove pogodbene sodelavce, ki bodo vodili logistični posel v imenu podjetja in za blagovno znamko GLS v svoji regiji. Video predstavitev podjetja GLS: https://youtu.be/ovWXj-egz8k

Opis delovnega mesta:
Zaradi povečanega obsega dela in stalne 20% rasti podjetja iščemo novega pogodbenega partnerja za Gorenjsko področje za vodenje ekipe GLS kurirjev. Iščemo podjetnika, ki bo opravljal storitve razvoza in pobiranja paketnih pošiljk. Pogodbeni partner GLS samostojno vodi manjšo skupino zaposlenih in je odgovoren za kvalitetno opravljanje storitev prevzema paketov v distribucijo od pošiljateljev na regijskem območju in dostave paketnih pošiljk prejemnikom na regijskem območju.

Ob pregledu lastnosti, ki odlikujejo najuspešnejše GLS partnerje, izstopajo:
· Optimizem in pozitiven odnos do sodelavcev in strank,
· Sposobnost vodenja in usmerjanja zaposlenih,
· Natančnost, poslovodno znanje, podjetniško razmišljanje,
· Prizadevnost, poštenost

Kaj pričakujemo

Pogodbeni partner bo potreboval od pet do sedem gospodarskih vozil za paketno distribucijo. Sestavil in vodil bo skupino vsaj šestih kurirjev. Deloval in koordiniral bo dostavo/prevzem paketov na regijsko omejenem področju. Pričakujemo zavzetost za posel in odgovornost za uspeh. Od vsakega posameznika v GLS se pričakuje spoštovanje predpisanih smernic in postopkov mednarodne skupine.
Več o sodelovanju na https://gls-group.eu/SI/sl/splosni-pogoji-poslovanja

Kaj nudimo

Osebi, ki želi samostojno voditi manjšo skupino zaposlenih in si zagotoviti samozaposlitev za daljši čas, ponujamo varen in stabilen posel, redno plačilo in operativno podporo.
Ponudbe za sodelovanje sprejemamo preko portal ali na e-pošto: operativa@gls-slovenia.com.

Izberi področje dela