Growth Hacker

14.9.2021
A1 Slovenija, d. d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji in pomemben del skupine Telekom Austria Group, vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah.

V A1 Slovenija vse od vstopa na trg leta 1999 ohranjamo položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepimo svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporabljamo za to, da svojim uporabnikom omogočamo oblikovanje doživetij, kot jih sami želijo živeti.

Družbena odgovornost je v A1 Slovenija globoko vpeta v jedro poslovanja. Živimo jo vsak dan in na vseh področjih našega delovanja.

Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako kot dejansko sami želijo.

Več informacij najdete na A1.si.

GLAVNE DEJAVNOSTI

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji.

VIZIJA IN CILJI

Odlična uporabniška izkušnja in digitalizacija sta naša strateška temelja za povezovanje ljudi, prostorov in stvari. Ustvarjamo edinstvene izkušnje v digitalnem svetu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato jo nenehno krepimo in spodbujamo njen razvoj. Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki spodbujajo inovativen način razmišljanja ter kreativnost pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Zaupanje, timsko delo, hitra odzivnost na spremembe so ključni elementi naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo vrednote A1.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Sodelavci A1 smo odprti za nove priložnosti, polni energije in željni novih znanj in te lastnosti pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Glavne kompetence, ki jih iščemo pri novih sodelavcih, so: inovativno razmišljanje, predanost, učinkovitost, sodelovanje in odgovornost. Delujemo v hitro se spreminjajoči panogi, kjer so spremembe nenehne. V takšnih okoliščinah so prav sodelavci tisti, ki morajo kot prvi razumeti, zakaj potrebujemo spremembe, v njih pa morajo videti priložnost za napredek, za izboljšave in nove predloge − tako na osebni ravni, kot tudi na ravni podjetja.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1. Na razgovorih izstopajo predvsem kandidati, ki pokažejo široko neukalupljeno razmišljanje izven okvirjev, obenem pa jim je pomembna proaktivnost in konstruktiven odnos do dela ter predanost izzivom. Prepričajo nas kandidati, ki pokažejo veliko mero odgovornosti in zaupanja - tako do sebe, sodelavcev, podjetja in okolja kot do družbe kot celote.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če želimo ustvarjati konkurenčno prednost pred drugimi podjetji v panogi, moramo biti v svojem poslu odlični. Odličnost izhaja iz sodelavcev in ne more obstajati brez ustreznih splošnih in strokovnih znanj ter izkušenj in veščin zaposlenih. Zato si prizadevamo za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto in transparentno komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.

Da smo na pravi poti, pričajo tudi mnoga prejeta priznanja. Velik ugled uživamo med iskalci zaposlitve, ki so podjetje prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Leta 2017 smo prejeli priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Predplačniška ponudba: A1 SIMPL, A1 Simpl Net

Ponudba za rezidenčne naročnike: A1 Go!, A1 Vajb za mlade, paket Dodatni, Kidz, Senior ponudba, paketi A1 Net, VoLTE, A1 Play, A1 Protekt, A1 Protekt +, nakup na obroke v Nakupovalnici

TV paketi: A1 Net+TV, A1 Brezžični net+TV 

Internet paketi: A1 Fix net, A1 Brezžični net

Ponudba za poslovne naročnike: A1 Go! Podjetni, A1 Poslovni Smart, A1 Poslovni Premium, A1 Podjetni zakup, paket Dodatni, A1 Podjetnik, A1 Xpert, A1 PBX, A1 PBX, A1 ITP, A1 080, A1 090, A1 DSL, A1 Optika, A1 Etherlink, A1 Poslovna optika, IP MPLS, pisarniške rešitve (A1 Fax, spletna domena …), tržne rešitve (A1 blagajna …), varnostne rešitve (F-Secure, A1 Protekt, najem strežnikov …), nakup na obroke v Nakupovalnici.  

Growth Hacker

Growth Hacker

Te navdušuje eksperimentiranje? Si analitičen/-a in usmerjen/-a v rezultate? Bi rad/-a delal/-a v dinamični in super ekipi? Če je tvoj odgovor »da« – potem imamo morda mesto prav zate!

Iščemo »Growth Hackerja«, ki bo tesno sodeloval z majhno ekipo v zanimivem projektu. Odgovoren/-na boš za izvajanje učinkovitih marketinških kampanj, ki bodo spodbujale prilagoditev, uporabo in monetizacijo digitalne izkušnje. Tesno boš sodeloval/-a z različnimi oddelki znotraj podjetja, z namenom uvajanja novih aktivnosti in kampanj, ki bodo imele pozitiven vpliv direktno na prihodke in promet prek digitalnih kanalov. 

Tvoje naloge bodo:

 • Izvedba in predstavitev tržnih raziskav in analiz,
 • Upravljanje lastnih in plačljivih medijev – povečati donosnost naložb s pomočjo obsežnega nabora trženjskih strategij, ki temeljijo na različnih testiranjih (na primer SEO in SEM, socialna omrežja, e-pošta, vsebinski marketing, PR, viralni marketing, vizualno oblikovanje, A/B testiranje, pisanje besedil, avtomatizacija kampanj itd.).
 • Kontinuirana optimizacija marketinških strategij za pridobivanje in ohranjanje uporabnikov.
 • Analiza, priprava predlogov in vodenje implementacije izboljšave procesov in aktivnosti na projektu.
 • Prevzeti odgovornost nad nakupnim lijakom ter njegovo optimizacijo. 
 • Načrtovanje, spremljanje in poročanje rezultatov vseh marketinških aktivnosti, optimizacij, testiranja itd.
 • Osredotočenje na prihodnje priložnosti za rast ter spremljanje trendov v industriji.

Ti si idealen/-na kandidat/-ka, če:

 • imaš izkušnje iz marketinga oz. izkušnje iz podobnih delovnih mest, 
 • si dober poznavalec spletne analitike, orodij za testiranje ter upravljanje celovitih digitalnih kampanj,
 • svoje odločitve sprejemaš analitično in se pri svojem delu zanašaš na podatke,
 • imaš zelo dobre sposobnosti reševanja izzivov,
 • si navdušen/-a nad nenehnim eksperimentiranjem,
 • imaš visoke standarde odličnosti in si pri delu natančen/-a.  

Ponujamo ti:

 • zaposlitev po dogovoru - za čas trajanja projekta,
 • delo v dinamičnem timu, ki omogoča pridobivanje mednarodnih izkušenj,
 • sodelovanje v raznolikem globalnem korporativnem svetu,
 • strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov,
 • ustvarjalno organizacijsko kulturo in ekipno vzdušje,
 • fleksibilen delovni čas z možnostjo dela izven pisarne, 
 • ekskluzivne ugodnosti in priložnosti za zaposlene,
 • pozornost na dobrem počutju sodelavcev (Employee Wellbeing),
 • družini prijazno okolje, ki omogoča dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Več o nas si lahko pogledate v videu.

Prijava

Če si se prepoznal/-a v opisu, te vabimo, da se prijaviš s CV v angleškem jeziku preko spletnega obrazca (prosimo uporabi Google Chrome) do 27.9.2021.

Ne odlašaj!
Še 5 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Growth Hacker
Te navdušuje eksperimentiranje? Si analitičen/-a in usmerjen/-a v rezultate? Bi rad/-a delal/-a v dinamični in super ekipi? Če je tvoj odgovor »da« – potem imamo morda mesto prav zate!
Iščemo »Growth Hackerja«, ki bo tesno sodeloval z majhno ekipo v zanimivem projektu. Odgovoren/-na boš za izvajanje učinkovitih marketinških kampanj, ki bodo spodbujale prilagoditev, uporabo in monetizacijo digitalne izkušnje. Tesno boš sodeloval/-a z različnimi oddelki znotraj podjetja, z namenom uvajanja novih aktivnosti in kampanj, ki bodo imele pozitiven vpliv direktno na prihodke in promet prek digitalnih kanalov.

Tvoje naloge:
- Izvedba in predstavitev tržnih raziskav in analiz,
- Upravljanje lastnih in plačljivih medijev – povečati donosnost naložb s pomočjo obsežnega nabora trženjskih strategij, ki temeljijo na različnih testiranjih (na primer SEO in SEM, socialna omrežja, e-pošta, vsebinski marketing, PR, viralni marketing, vizualno oblikovanje, A/B testiranje, pisanje besedil, avtomatizacija kampanj itd.).
- Kontinuirana optimizacija marketinških strategij za pridobivanje in ohranjanje uporabnikov.
- Analiza, priprava predlogov in vodenje implementacije izboljšave procesov in aktivnosti na projektu.
- Prevzeti odgovornost nad nakupnim lijakom ter njegovo optimizacijo.
- Načrtovanje, spremljanje in poročanje rezultatov vseh marketinških aktivnosti, optimizacij, testiranja itd.
- Osredotočenje na prihodnje priložnosti za rast ter spremljanje trendov v industriji.

Ti si idealen/-a kandidat/-ka če:
- imaš izkušnje iz marketinga oz. izkušnje iz podobnih delovnih mest,
- si dober poznavalec spletne analitike, orodij za testiranje ter upravljanje celovitih digitalnih kampanj,
- svoje odločitve sprejemaš analitično in se pri svojem delu zanašaš na podatke,
- imaš zelo dobre sposobnosti reševanja izzivov,
- si navdušen/-a nad nenehnim eksperimentiranjem,
- imaš visoke standarde odličnosti in si pri delu natančen/-a.

Ponujamo ti:
- zaposlitev po dogovoru - za čas trajanja projekta,
- delo v dinamičnem timu, ki omogoča pridobivanje mednarodnih izkušenj,
- sodelovanje v raznolikem globalnem korporativnem svetu,
- strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov,
- ustvarjalno organizacijsko kulturo in ekipno vzdušje,
- fleksibilen delovni čas z možnostjo dela izven pisarne,
- ekskluzivne ugodnosti in priložnosti za zaposlene,
- pozornost na dobrem počutju sodelavcev (Employee Wellbeing),
- družini prijazno okolje, ki omogoča dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.
Več o nas si lahko pogledaš v videu:
https://www.youtube.com/watch?v=zpaK-bUGvOA

Prijava:
Če si se prepoznal/-a v opisu, te vabimo, da se prijaviš s CV v angleškem jeziku preko spletnega obrazca (prosimo uporabi brskalnik Google Chrome) ter nam pošlješ življenjepis v angleškem jeziku do 27.9.2021.

Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

Izberi področje dela