Kako zadovoljni so zaposleni v slovenskih podjetjih?

Kako zadovoljni so zaposleni v slovenskih podjetjih


Kandidati pred prijavo na delovno mesto vedno bolj temeljito preučijo potencialnega delodajalca. Poleg spletne strani podjetja, kandidati pridobivajo informacije tudi na zaposlitvenih portalih in družbenih omrežjih. Po raziskavah sodeč, naj bi bilo takšnih kandidatov v tem trenutku že 60 odstotkov.


Ena od informacij, ki bi mnoge prepričala oziroma odvrnila k prijavi na delovno mesto, je zagotovo ocena zadovoljstva tistih, ki so trenutno zaposleni v podjetju. Ker je zaveza spletnega portala MojeDelo.com iskalcem zaposlitve zagotoviti verodostojne informacije o delodajalcih, smo se odločili da izvedemo raziskavo o zadovoljstvu, motivaciji in zavzetosti zaposlenih v podjetjih na slovenskem trgu dela.  


Raziskava, ki smo jo premišljeno izbrali je HappyIndex AtWork. Verjamemo, da je francoska raziskava, ki od leta 2011, letno vključuje več kot 500 podjetji, ki so prisotna v več kot desetih državah, prava izbira.


Vam podjetje omogoča karierni razvoj? Lahko svoje delovne obveznosti brez težav usklajujete z zasebnim življenjem? Ste deležen kakšnih dodatnih ugodnosti? Uživate v vsakdanjem delu? Bi trenutnega delodajalca priporočili svojim prijateljem?


Sodelujte v raziskavi splošnega zadovoljstva zaposlenih na slovenskem trgu dela in izpolnite spodnji vprašalnik! J

Izberi področje dela