Virtualni hekaton MojeDelo.com

POSTANI KRALJ KODE!


Virtualni IT-hekatonMojeDelo.com skupaj s pokrovitelji organizira največji virtualni IT hekaton v Sloveniji! Si želiš sodelovati, se potegovati za privlačne nagrade in ostalim sotekmovalcem pokazati, da si najboljši? 

Kaj je virtualni IT hekaton?

Verjetno ste že slišali ali celo sodelovali v hekatonih, kjer so udeleženci dan ali dva v kreativno nabitem okolju reševali zastavljene izzive. Virtualni hekaton zasleduje enak princip, le da poteka na spletu. Prijavljeni sodelujejo pri reševanju zastavljenega izziva v določenem časovnem okviru na drugačen in kreativen način ter se potegujejo za privlačne nagrade.

 

Virtualni hekaton MojeDelo.com poteka prek spleta, na preizkušeni platformi Ideascale, razviti za izvedbo tovrstnih dogodkov.

 

Posebnost tega hekatona je, da bomo pokrivali več programskih jezikov in da bo nagradni sklad, zaradi več sponzorjev, še posebej bogat.


Kakšne izzive pripravljamo za vas?

Hekaton bo potekal v dveh fazah.

Prvi izziv bo enoten za vse tekmovalce in bo od vas zahteval, da pokažete dovolj znanja in veščin, da se boste lahko uvrstili v drugi krog. V tem delu tekmovanja si boste vaš najljubši jezik programiranja izbrali sami!


Prva faza, uvodni izziv virtualnega IT hekatona bomo zastavili mi (MojeDelo.com) in bo univerzalen za vse. Izziv bo splošen in rešljiv v različnih programskih jezikih, zasnovan na način, ki omogoča algoritmično rešitev.


  

Glavna nagrada za zmagovalca je prenosni računalnik MACBOOK PRO 13" TB QC I5 1.4GHZ/8GB/128GB/SG/CRO.


Druga faza bo potekala pod pokroviteljstvom podjetij SymphonyEYC, računalniški sistemi in programske rešitve, d.o.o., KRKA, tovarna zdravil, d.d., Novo mesto in MojeDelo.com. 

  • Za podjetje SymphonyEYC, boste rešitev oddali v programskem jeziku Pythonu, 
  • Za podjetje Krka, boste rešitev oddali v programskem jeziku C#
  • Za podjetje MojeDelo.com, boste rešitev oddali v več frontend jezikih.

Glavna nagrada vsakega izmed pokroviteljski izzivov, bo 5.000,00 € BRUTO.*


Ostali pokrovitelji IT virtualnega hekatona MojeDelo.com so:

  • Poslovni sistem Mercator d.d.,
  • Zavarovalnica Triglav, d.d.,
  • Špica International d.o.o.,
  • Etrel d.o.o.,
  • Navteh d.o.o.,
  • WideLabs d.o.o..


Zakaj so hekatoni odlično orodje za zaposlovanje?

Zaposleni in delodajalci so najbolj zadovoljni, ko se njihove potrebe in pričakovanja ujemajo. Hekatoni so odlična priložnost, da podjetja spoznajo zanimive kandidate, ki jih privlačijo tako vsebina dela kot vrednote v podjetju, kandidati pa se preizkusijo na dejanskih izzivih delodajalca. V virtualnih hekatonih MojeDelo.com poleg nagrade, ki jo podjetje ponudi najboljšim rešitvam izziva, delodajalec prejme tudi življenjepise sodelujočih, si tako zgradi bazo zanimivih kandidatov in komu izmed njih morda ponudi celo zaposlitev.

* Obdavčitev nagrade
Dobitek v nagradni igri je obdavčen le, če njegova vrednost presega 42 EUR. V tem primeru se akontacija dohodnine izračuna in plača po stopnji 25 % od vrednosti dobitka. Izračun in plačilo akontacije dohodnine je za davčnega zavezanca dolžan opraviti plačnik davka (to je izplačevalec dohodka) na podlagi davčnega obračuna. Če je nagrada izplačana v denarju, je davčna osnova vrednost nagrade.

Izberi področje dela