Virtualni hekaton MojeDelo.com


Dobrodošli, ponovno je čas za virtualni hekaton! 


Tokrat za vas pripravljamo kar 4 nagradne hekatone z skupnim bogatim denarnim skladom 9.000 evrov neto.


Izkoristite priložnost, pokažite svoje znanje in postanite zmagovalci posameznih izzivov:


  1. HEKATON za študente in dijake na temo »Kako bi mladim približal uporabo spletne platforme MojeDelo.com za iskanje zaposlitve in karierno svetovanje?« (pokrovitelj MojeDelo.com)

  2. IT HEKATON na temo »informacijska varnost« (pokrovitelj Banka Slovenije)

  3. IT HEKATON na temo »poslovna inteligenca« (pokrovitelj Triglav)

  4. HEKATON za eletrotehnike na temo »elektronika« (pokrovitelj MAHLE)


IT HEKATON
 na temo »podatkovne baze« (pokrovitelj NLB) se prestavlja na december 2020.


Predstavitve izzivov za vse hekatone bodo potekale v sklopu 18. Kariernega sejma MojeDelo.com, ki se bo odvil v četrtek, 22. oktobra, med 10. in 19. uro. Ne odlašajte in si zagotovite svoje mesto na sejmu že danes - vsak hekaton ima namreč svojo stojnico z več informacijami!

Navodila za sodelovanje na hekatonih

Se vam zdi prijava in udeležba na naših virtualnih hekatonih kot zapleteni labirint? Spodaj najdete navodila, kako se prijaviti in se potegovati za super denarne nagrade.

 

1.       Prijavite se na Karierni sejem MojeDelo.com (www.kariernisejem.com)


2.       V izbrani dvorani za razstavljavce izberite stojnico hekatona, ki vas zanima:

       - oba IT hekatona najdete v dvorani IT-jevci,

       - elektotehniki najdete hekaton v dvorani Naravoslovci,

       - mladi pa obiščite dvorano Mladi.


3.       Na stojnici vsakega hekatona najdete obrazec za prijavo, ki ga izpolnite – ne pozabite označiti strinjanje s splošnimi pogoji (preberete si jih lahko na desni strani)


4.       22.10. 2020 se na Kariernem sejmu MojeDelo.com udeležite webinarja za predstavitev izziva, ki vas zanima. Tam izveste vse informacije; kako bodo hekatoni potekali, kakšni bodo izzivi in kaj si pokrovitelji želijo kot rešitve izzivov.  


5.       Oddate nalogo in zmagajte! Časa imate do 08. 11. 2020 do 23.59 ure!

Kaj so o hekatonu povedali udeleženci in sponzorji preteklih hekatonov?

Nagrajenec prvega izziva Janez Kolar, je o izkušnji z virtualnim hektonom povedal: "Hekaton mi je predstavljal predvsem izziv za zabavo in razvedrilo. Vem, da je v tujini tega veliko, ampak se nikoli nisem odločil za sodelovanje. Ko sem dobil od MojeDelo.com vabilo, da se udeležim hekatona, nisem niti malo razmišljal«.

Vsi nagrajenci bi udeležbo na hekatonih priporočili. Gal Meznarič je povedal: »klasičen nasvet se glasi, da (če imaš čas,) poskusi, ker boš v najslabšem primeru na istem kot če ne bi. Poleg nagrad, so takšni izzivi tudi dobra vaja za vzdrževanje in nadgrajevanje tehničnih spretnosti«.

Žan Ožbot je na vprašanje, če bi se še enkrat udeležil hekatona v izvedbi zaposlitvenega portala MojeDelo.com odgovoril; »Seveda. Če v kratkem organizirate še kakšnega, mi sporočite!«.


Izberi področje dela