Hišnik/vzdrževalec objektov podjetja Avto Koletnik

28.12.2021
Avto Koletnik d.o.o.
Maribor in Koroška
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Avto Koletnik d.o.o.
Spletna stran:

Avtopralec in pripravljalec novih in rabljenih vozil

Podjetje Avto Koletnik d.o.o. je pooblaščen koncesionar za prodajo ter servisiranje blagovnih znamk RENAULT, NISSAN, SUBARU, DACIA. V sklopu popolnih storitev zagotavljamo tudi prodajo rabljenih vozil, zamenjavo staro za novo, financiranje nakupa ter seveda svetovanje.

Za vozila zagotavljamo celovit avtoservis, saj v lastnih prostorih nudimo vse mehanske storitve, storitve karoserije, vulkanizacijo, prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme, ročno avtopralnico ter lastno avtovleko.

HIŠNIK/VZDRŽEVALEC OBJEKTOV PODJETJA  AVTO KOLETNIK  m/ž

Podjetje Avto Koletnik d.o.o., z sedežem v Mariboru IN s poslovnimi enotami na Koroškem išče HIŠNIKA/VZDRŽEVALCA OBJEKTOV TER STROJNE OPREME V PODJETJU.

ZAHTEVA:

Delo dobi kandidat, ki ima dobre ročne spretnosti, ki mu ni težko poprijeti za vsako delo  ter  se spozna na različna vzdrževalna dela, katera so na objektih potrebna (pleskanje, čiščenje, obnova, vzdrževanje, drobna popravila opreme ter vzdrževanje orodja, ki je temu namenjeno, pomoč v skladišču, pomoč pri montažah nove opreme, pomoč pri  izvedbi pripravljalnih del za eventuelne nove investicije, čiščenje in urejanje okolice ter  zemljišč, razvrščanje kosovnih odpadkov  itd..).
Vso potrebno orodje, delovne pogoje, vozilo za prevoz med lokacijami za izvedbo zgoraj opisanih del zagotovi podjetje Avto Koletnik. 

Kandidat mora biti pripravljen  na delo na vseh lokacijah, ki jih ima podjetje AVTO KOLETNIK d.o.o. v lasti, kar pomeni, da mora imeti vozniško dovoljenje.  

Kandidati se morajo za navedeno delovno mesto prijaviti pisno. 

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Podjetje Avto Koletnik d.o.o., z sedežem v Mariboru IN s poslovnimi enotami na Koroškem išče HIŠNIKA/VZDRŽEVALCA OBJEKTOV TER STROJNE OPREME V PODJETJU.

Delo dobi kandidat,ki ima dobre ročne spretnosti, ki mu ni težko poprijeti za vsako delo ter se spozna na različna vzdrževalna dela, katera so na objektih potrebna (pleskanje, čiščenje, obnova, vzdrževanje, drobna popravila opreme ter vzdrževanje orodja, ki je temu namenjeno, pomoč v skladišču, pomoč pri montažah nove opreme, pomoč pri izvedbi pripravljalnih del za eventuelne nove investicije, čiščenje in urejanje okolice ter zemljišč, razvrščanje kosovnih odpadkov itd..). Vso potrebno orodje, delovne pogoje, vozilo za prevoz med lokacijami za izvedbo zgoraj opisanih del zagotovi podjetje Avto Koletnik.

Kaj pričakujemo

Kandidat mora biti pripravljen na delo na vseh lokacijah, ki jih ima podjetje AVTO KOLETNIK d.o.o. v lasti, kar pomeni, da mora imeti vozniško dovoljenje.

Kaj nudimo

Kandidati se morajo za navedeno delovno mesto prijaviti pisno.


Izberi področje dela