Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Informatik – administrator (m/ž) za podporo uporabnikom

12.6.2019
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Belimed d.o.o.
Spletna stran:PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

PROIZVODNJA 5
STROJNIŠTVO, METALURGIJA, RUDARSTVO 3
TRANSPORT, NABAVA, LOGISTIKA 4

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Naši bodoči sodelavci imajo predvsem strokovno znanje in ustrezne izkušnje, vedno so prednost izkušnje v proizvodnih podjetjih. Posebej smo ponosni, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj in tudi prve zaposlitve mladim, dijakom in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja po pridobivanju znanja v industriji medicinske tehnike, radovednost, spoznavanje novih kultur in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča. Glavne potrebe po novih kadrih imamo predvsem v proizvodnji, iščemo varilce, ki obvladajo varjenje po TIG postopku in elektromonterje. Vedno z veseljem sprejmemo tudi prijave tehnologov in CNC operaterjev.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ponujamo zaposlitev v mednarodnem podjetju, stimulativno plačilo, razgibano delo v urejenem in prijetnem okolju z veliko priložnostmi za druženje s sodelavci (smučanje, maratoni, obiski fitnesa, obdaritev otrok ob koncu leta…) in okolje kjer ima zaposleni ravnovesje med delom in zasebnim življenjem. Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja. Novim sodelavcem zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti, kar omogočamo z izobraževanji v Sloveniji in tujini. Pri tem sodelujemo s strokovnjaki z različnih področij ter uporabljamo najnovejše metode in tehnike za pridobivanja znanja in kompetenc, z različnimi projekti pa podpiramo tudi inovativnost naših zaposlenih. Vsako leto z zaposlenimi postavljamo cilje in s tem ponudimo možnosti za osebni in karierni razvoj ter dodatno izobraževanje. Ob izpolnitvi letnih ciljev so zaposleni tudi finančno nagrajeni.

Svojim zaposlenim želimo predvsem ponuditi okolje, kjer lahko dosežejo najboljše rezultate in uresničijo svoj potencial.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V podjetju Belimed načrtujemo in proizvajamo vrhunske, tehnološko dovršene pomivalne, dezinfekcijske in sterilizacijske naprave. Nabor proizvodov pokriva potrebe tako manjših klinik in laboratorijev, kot največjih bolnišnic in farmacevtskih podjetij. Več informacij lahko najdete na naši spletni strani http://www.belimed.com/en/ .


Tehnolog kakovosti

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev na področju medicinske tehnologije. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za farmacevtsko industrijo, laboratorije, klinike in bolnišnice. Prisotni smo na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem. 

Zahvaljujoč našemu prizadevanju za nenehne izboljšave več kot 1200 naših strokovnjakov spada med najboljše. Bi želeli postati eden izmed njih? Če da, vas vabimo, da se prijavite na odprto delovno mesto v Grosupljem:

Informatik – administrator (m/ž) za podporo uporabnikom 

Vaše naloge


Novi sodelavec bo odgovoren za podporo uporabnikom na področju IT infrastrukture. Glavne naloge zajemajo:

 • podpora končnim uporabnikom pri težavah s strojno ali programsko opremo, analiza ter odpravljanje težav,
 • vzdrževanje opreme uporabnikov, npr. računalnikov, tablic, zaslonov, tiskalnikov, telefonskega sistema, ipd.
 • ustvarjanje in vzdrževanje uporabniških računov (npr. za Office 365, Skype) ter dodeljevanje licenc, 
 • nameščanje in vzdrževanje standardne in dodatne programske opreme, npr. MS Office, antivirusni programi, itd.,
 • skrb za IKT sistem in sistem varnostnega kopiranja,
 • priprava in vzdrževanje dokumentacije,
 • vodenje seznama licenc.

Iščemo


K sodelovanju vabimo kandidata/-ko, ki bo izpolnjeval/-a naslednje pogoje: 

 • vsaj V. stopnja izobrazbe informacijske ali druge ustrezne tehnične smeri,
 • izkušnje na področju podpore končnim uporabnikom,
 • dobro znanje slovenskega in angleškega jezika,
 • izkušnje z IKT tehnologijo, poznavanje strojne opreme (računalniki, prenosniki, tablice, tiskalniki, mobilne naprave), omrežne infrastrukture, programske opreme in varnostnih načel, 
 • zaželeno poznavanje oblačnih storitev, npr. Microsoft Office 365 in Skype for Business,
 • nudenje hitre, strokovne in uporabnikom prijazne podpore ter dobre komunikacijske sposobnosti,
 • samostojen, zanesljiv način dela ter pripravljenost na učenje.

Nudimo

Ponujamo vam zaposlitev za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom v dinamičnem mednarodnem podjetju, urejeno delovno okolje ter stimulativen osebni dohodek z možnostjo nagrajevanja. 

Vaš življenjepis in motivacijsko pismo v slovenskem in angleškem jeziku, sprejemamo do nedelje, 7.7.2019,preko spodnje povezave:

>>> PRIJAVA NA DELOVNO MESTO

Belimed pomivalni sistemi d.o.o. obdeluje osebne podatke v skladu z Izjavo o varovanju osebnih podatkov dostopno na: http://www.belimed.com/Privacy-Statement.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev na področju medicinske tehnologije. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za farmacevtsko industrijo, laboratorije, klinike in bolnišnice. Prisotni smo na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem.

Zahvaljujoč našemu prizadevanju za nenehne izboljšave več kot 1200 naših strokovnjakov spada med najboljše. Bi želeli postati eden izmed njih? Če da, vas vabimo, da se prijavite na odprto delovno mesto v Grosupljem:

Informatik – administrator (m/ž) za podporo uporabnikom

Vaše naloge
- Novi sodelavec bo odgovoren za podporo uporabnikom na področju IT infrastrukture. Glavne naloge zajemajo:
- podpora končnim uporabnikom pri težavah s strojno ali programsko opremo, analiza ter odpravljanje težav,
- vzdrževanje opreme uporabnikov, npr. računalnikov, tablic, zaslonov, tiskalnikov, telefonskega sistema, ipd.
- ustvarjanje in vzdrževanje uporabniških računov (npr. za Office 365, Skype) ter dodeljevanje licenc,
- nameščanje in vzdrževanje standardne in dodatne programske opreme, npr. MS Office, antivirusni programi, itd.,
- skrb za IKT sistem in sistem varnostnega kopiranja,
- priprava in vzdrževanje dokumentacije,
- vodenje seznama licenc.

Kaj pričakujemo

- K sodelovanju vabimo kandidata/-ko, ki bo izpolnjeval/-a naslednje pogoje:
- vsaj V. stopnja izobrazbe informacijske ali druge ustrezne tehnične smeri,
- izkušnje na področju podpore končnim uporabnikom,
- dobro znanje slovenskega in angleškega jezika,
- izkušnje z IKT tehnologijo, poznavanje strojne opreme (računalniki, prenosniki, tablice, tiskalniki, mobilne naprave), omrežne infrastrukture, programske opreme in varnostnih načel,
- zaželeno poznavanje oblačnih storitev, npr. Microsoft Office 365 in Skype for Business,
- nudenje hitre, strokovne in uporabnikom prijazne podpore ter dobre komunikacijske sposobnosti,
- samostojen, zanesljiv način dela ter pripravljenost na učenje.

Kaj nudimo

Ponujamo vam zaposlitev za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom v dinamičnem mednarodnem podjetju, urejeno delovno okolje ter stimulativen osebni dohodek z možnostjo nagrajevanja.

Vaš življenjepis in motivacijsko pismo v slovenskem in angleškem jeziku, sprejemamo do nedelje, 7.7.2019, preko spodnje povezave:
>>> PRIJAVA NA DELOVNO MESTO

Belimed pomivalni sistemi d.o.o. obdeluje osebne podatke v skladu z Izjavo o varovanju osebnih podatkov dostopno na: http://www.belimed.com/Privacy-Statement.

Izberi področje dela