Interni trener - Mol Slovenija d.o.o.
Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Interni trener

27.7.2018
Mol Slovenija d.o.o.
Celotna Slovenija & Murska Sobota
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

GLAVNE DEJAVNOSTI

Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na slovenskem trgu na debelo in drobno.

MOL Slovenija d.o.o. je v 100% lasti Skupine MOL, ene največjih mednarodnih korporacij Srednje Evrope. Skupina MOL je vodilna mednarodna, integrirana naftna in plinska družba v Srednji in Vzhodni Evropi, ki je s svojo dejavnostjo prisotna na treh kontinentih v več kot 40 državah sveta, od Madžarske, Slovaške, Nemčije, Avstrije, Italije, Slovenije ter Hrvaške pa do Rusije, Jemna, Omana in Pakistana, s svojo maloprodajno dejavnostjo pa v 11 državah. V Skupini MOL deluje 5 strateških rafinerij ter dva obrata za proizvodnjo petrokemikalij, ki sodijo v sam evropski vrh.

Skupina vključuje madžarski MOL, d.d., največje slovaško naftno podjetje Slovnaft, vodilno petrokemično podjetje v Srednji Evropi TVK, zasebno severnoitalijansko podjetje za rafiniranje in trženje IES ter strateško partnerstvo z vodilno hrvaško naftno ter plinsko družbo INA, prav tako pa ima skupina delež v avstrijskem Roth oilu in v okviru konzorcija MOL-INA delež v podjetju Energopetrol iz Bosne in Hercegovine. Skupina vodi regionalno mrežo bencinskih servisov, v katero je vključenih več kot 1.700 prodajnih mest v 11 državah, v skladu s svojo strategijo pa upravlja tudi 8 blagovnih znamk. Poleg omenjenega regionalnega poslovanja se sodelavci Oddelka za raziskave in proizvodnjo osredotočajo na Bližnji vzhod, Srednjo Azijo in Severno Ameriko, v zadnjih letih pa beležijo tudi več pomembnih odkritij na Madžarskem, v Rusiji in Pakistanu. Skupina se ponaša z vrhunskim znanjem s področja rafiniranja; rafineriji podjetja, ki se nahajata v slovaški Bratislavi in madžarskem mestu Százhalombatti, spadata med najboljše rafinerije v Srednji Evropi.

Družba MOL Slovenija d.o.o., Članica Skupine MOL, je bila ustanovljena 1996. Prva bencinska servisa je podjetje odprlo v Rogaški Slatini (1996) in Kidričevem (1997). Leta 2009 je družba MOL Slovenija d.o.o. odprla svoj prvi avtocestni bencinski servis v Sloveniji, in sicer na AC odseku Lendava–Pince blizu madžarske meje. V začetku leta 2013 v mreži obratuje 32 (skupno z InterINO 37) bencinskih servisov Skupine MOL po Sloveniji, ki vključujejo tudi nakupovalne objekte, ponudbo trgovskega blaga, avtomatizirane ali ročne avtopralnice, ponudba na nekaterih bencinskih servisih je obogatena z barom lastne blagovne znamke »Coffee corner«, kavnim kotičkom, kjer se lahko naši kupci osvežijo med potovanjem.

VIZIJA IN CILJI

Skupina MOL ohranja ljudi v gibanju preko odkrivanja novih načinov zadovoljevanja njihovih potreb po energiji in ustvarjanja vrednot za prihodnje generacije.

Z delovanjem Skupine MOL v Centralni Evropi in drugod, Skupina MOL premaguje vse meje, z navdihom svojega vodstva in z opiranjem na strokovnost svojih zaposlenih.

Tako posamezniki kot ekipe soustvarjamo podjetje in si nenehno prizadevamo biti odločilen dejavnik v razvoju in izboljšavah našega poslovanja. Za temelj svoje konkurenčnosti smo si zastavili učinkovitost in predanost nenehnemu samoizpolnjevanju. Kot posameznice in posamezniki si skupno prizadevamo za uspeh Skupine. Sodelovanje je ključnega pomena za maksimiranje vrednosti našega integriranega podjetja.

Kot članica ugledne mednarodne Skupine MOL družba MOL Slovenija dosega vse predpisane standarde in jih skuša tudi preseči. S prijaznostjo do naših potrošnikov, s kakovostjo goriv in profesionalnostjo naših storitev dosegamo visoko prepoznavnost in odličnost. Imamo jasno začrtano vizijo in sledimo strogim etičnim načelom, ki smo si jih zastavili. Skupina MOL si je v svoji poslovni strategiji zastavila tudi svojo predanost trajnostnemu razvoju. V obdobju do konca leta 2010 je Skupina MOL vstopila med 10 odstotkov najboljših podjetij v naftni in plinski industriji, kar se tiče trajnostnega razvoja. Ta potrditev nam je znova dokazala, da je trajnostni razvoj ne le standard, h kateremu stremita tako Skupina MOL kot MOL Slovenija, temveč predvsem eden najpomembnejših izzivov 21. stoletja in eno izmed pomembnih globalnih vprašanj. Trajnostni razvoj obsega še veliko več kot le etična in tržna vprašanja; enakovredno in sočasno namreč obravnava tri stebre – okolje, ekonomijo in družbo, ter si tako prizadeva zagotoviti, da bodo enake možnosti, kot jih imamo danes, uživali tudi prihodnji rodovi.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih zaposlenih pričakujemo predvsem, da pomembno prispevajo k uresničevanju naših vrednot, ustrezno strokovno znanje ter veselje do dela v mednarodnem koncernu, prav tako pa tudi pozitiven odnos in strast do področja dela in dela v teamih, iskrenost, pripravljenost za prevzemanje odgovornosti, fleksibilnost ter usmerjenost k rezultatom in k zadovoljstvu kupca.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

V družbi MOL Slovenija d.o.o., se v okviru celotne Skupine MOL redno izvajajo raziskave zadovoljstva zaposlenih in prav tako aktivnosti in akcije na podlagi rezultatov raziskav. Vseskozi se trudimo za karierni razvoj zaposlenih. Naši zaposleni so redno obveščeni o prostih delovnih mestih v celotni Skupini MOL, možnosti za napredovanja na delovna mesta v Skupini MOL pa izhajajo z zelo razvejanih področij in segmentov v katerih deluje Skupina, tako da imajo zaposleni na voljo tudi zelo širok spekter napredovanj. Skupaj z zaposlenimi se postavljajo tudi letni cilji po področjih, na podlagi katerih se izvaja nagrajevanje zaposlenih.

Odgovornost do zaposlenih

Zaposlenim zagotavljamo delovno okolje s poudarkom na zdravju in varnosti. Pri izvajanju dela je pomembno sodelovanje zaposlenih in skupno uresničevanje zastavljenih ciljev. Svojo odgovornost do zaposlenih nenehno izkazujemo tudi z vsakoletnimi prizadevanji in cilji na področju promoviranja zdravega življenjskega stila, tako se družba MOL Slovenija d.o.o. tradicionalno udeležuje programa Skupine MOL imenovanega STEP, katerega namen je osveščanje zaposlenih o pomenu kulture zdravja in varnosti ter motiviranje zaposlenih k sprejemu odločitev, ki pripomorejo k zdravemu načinu življenja. Svojo odgovornost do zaposlenih izkazujemo tudi z rednim obveščanjem vseh zaposlenih o pomembnejših dogodkih, načrtih podjetja ter novicah celotne Skupine preko internega glasila. Prav tako vse zaposlene spodbujamo k delitvi idej in najboljših praks, z namenom najboljšega sodelovanja med zaposlenimi.

Izobraževanje in usposabljanje

Nenehno si prizadevamo za izobraževanja svojih zaposlenih in njihov profesionalni razvoj. Veliko pozornosti namenjamo tudi implementaciji izobraževanj ostalih članic Skupine MOL, ki so se izkazala kot zelo pozitivna, delitev know-howa med članicami, je namreč za nas izrednega pomena z vidika implementacije najboljših praks. Za zaposlene pripravljamo tudi letne plane izobraževanj, želimo delovati predvsem usmerjeno k rasti vsakega posameznega zaposlenega.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Vseskozi se trudimo, da našim strankam, obiskovalkam in obiskovalcem bencinskih servisov MOL, ponudimo le najboljše: kakovostno gorivo, prijazno storitev in odličnost celotne ponudbe – to je usmeritev Skupine MOL in filozofija, ki jo izpolnjujemo tudi v MOL Slovenija. Zavedamo se, da se obiskovalke in obiskovalci vračajo zaradi kakovostne ponudbe, pa tudi zaradi prijaznosti zaposlenih.

Opisi produktov:

GORIVA:
Goriva MOL dajejo avtomobilom natanko tisto, kar avtomobili potrebujejo – dinamičnost, varnost, ekonomičnost in hitrost.

Bencinska goriva:
MOL trži svoji bencinski gorivi, ki so jima dodani najsodobnejši sintetični aditivi, pod blagovno znamko MOL Tempo Plus bencin. Na voljo sta: Neosvinčeni super bencin z oznako: EN 95 in Neosvinčeni super bencin z oznako: EN 98. V največji možni meri bencinska goriva MOL Tempo Plus ne le ustrezajo okoljevarstvenim zahtevam EU, temveč jih v marsičem presegajo, okolje ščitijo v največji možni meri. Bencinska goriva MOL Tempo Plus ne vsebujejo žvepla, poleg tega pa njihova uporaba zmanjšuje emisije izpušnih plinov, onesnaževanje okolja in nastanek smoga. Več informacij na: http://www.mol.si/si/vozite_z_nami/goriva/neosvin_eni_super_bencini/

Dizelsko gorivo:
MOL trži svoje dizelsko gorivo, izdelano s pomočjo najsodobnejših aditivov, pod blagovno znamko MOL Tempo Plus Diesel, ki je idealno gorivo tako za sodobne visokotlačne vbrizgalne sisteme kot tudi za tradicionalne dizelske motorje. Izpolnjuje vse zahteve za visokokakovostna goriva, ki so jih postavila mednarodna združenja proizvajalcev motorjev in vozil. Več informacij na: http://www.mol.si/si/vozite_z_nami/goriva/dizelska_goriva/

TRGOVINE MOL / dodatni asortiment na bencinskih servisih

Voznicam in voznikom želimo na slovenskih avtocestah ponuditi le najboljše. Zato smo ustvarili tudi prijazen trgovski prostor, znotraj katerega ustvarjamo pozitivno energijo in vzdušje, v katerem se bo vsaka obiskovalka in vsak obiskovalec bencinskega servisa MOL dobro počutil in se zato tudi vračal k nam.

Kurilno olje:

Sodobno in tradicionalno – dvoje v enem. Popolna rešitev za manjše industrijske in skupne ogrevalne sisteme na kurilno olje. MOL trži kurilno olje, obogateno s sodobnimi dodatki.

Bitumni:

Nudimo široko paleto bitumenskih izdelkov, namenjenih različnim področjem; izgradnji in popravilu cest, hidroizolaciji, proizvodnji briketov ter proizvodnji ovojnega papirja.

Maziva & avtomobilske kemikalije

Uporaba naših maziv zagotavlja vrhunsko zaščito bencinskih in dizelskih motorjev tako osebnih kot tudi gospodarskih vozil, prav tako učinkovita pa so tudi naša olja ter masti, namenjena uporabi na področju transporta, industrije, obdelave kovin itd.

KARTICE MOL:

Zlate in srebrne kartice MOL
Svojim strankam želimo zagotoviti udobje, varnost in hitro storitev. Zato smo razvili program zlatih in srebrnih kartic MOL (Gold in Silver), ki sta plačilno sredstvo in omogočata podjetjem točenje goriva z odloženim plačilom. Zlata in srebrna kartica MOL sta namenjeni poslovnim partnerjem. Kartici delujeta po principu kreditne kartice in podjetju omogočata zmanjšanje gotovinskega prometa in administrativnega dela ter večjo obvladljivost in transparentnost stroškov za gorivo.

Zelene kartice MOL
Zelena kartica MOL GREEN je predplačniška kartica. Kartični račun se lahko hitro in preprosto napolni s pologom gotovine na blagajni na bencinskih servisih MOL v Sloveniji. Katerakoli MOL GREEN kartica lahko koristi vplačano dobroimetje že takoj po opravljenem vplačilu. Prav tako se lahko kartični račun napolni z nakazilom na transakcijski račun; v tem primeru se dobroimetje lahko uporabi po prejemu nakazanih sredstev, odvisno od hitrosti prejema bančnega nakazila.

Strokovni sodelavec za marketing

MOL Slovenija d.o.o. je članica Skupine MOL, mednarodne integrirane naftne in plinske družbe z ekipo več kot 25.000 zaposlenih ter mrežo blizu 2.000 bencinskih servisov v 11 državah Srednje in Jugovzhodne Evrope, ki delujejo pod okriljem 8 blagovnih znamk. Zaposleni z nenehnim iskanjem novih priložnosti povečanja zadovoljstva naših kupcev, skupno prispevamo k uspehom našega stalno rastočega podjetja. 
Kot članica Skupine MOL je družba MOL Slovenija d.o.o. na slovenskem trgu prisotna vse od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na debelo in drobno prek maloprodajne mreže 46 bencinskih servisov MOL po Sloveniji. Če ste se pripravljeni pridružiti naši ekipi, lahko več informacij najdete tudi na naši spletni strani www.mol.si ali na LinkedIn strani podjetja.

MOL Slovenija d.o.o. vabi ambiciozne kandidate/-ke k prijavi na delovno mesto: 

INTERNI TRENER (M/Ž) 


Kraj opravljanja dela:

CELOTNA SLOVENIJA & MURSKA SOBOTA

Iščemo motiviranega sodelavca za terensko izvajanje izobraževanj ter razvoja zaposlenih na bencinskih servisih z namenom doseganja želene ravni kompetenc. 
Sodelavec bo pokrival celotno Slovenijo ter okvirno 1x na teden opravljal delo na sedežu družbe v Murski Soboti.

Glavna dela in naloge:

 • razvoj, priprava in izvedba izobraževanj zaposlenih z namenom doseganja želene ravni kompetenc, doseganja najvišje ravni zadovoljstva strank, standarda storitev in uslug nudenih na bencinskih servisih v skladu s strategijo Skupine MOL;
 • priprava kvalitetnih materialov za izobraževanje v skladu s standardi in navodili Skupine MOL in v skladu s specifičnimi potrebami zaposlenih in vodij na bencinskih servisih;
 • ocenjevanje kakovosti in učinkovitosti izobraževanj, spremljanje rezultatov, priprava korekcijskih ukrepov, priprava poročil;
 • sodelovanje s področnimi vodji in zaposlenimi za namen identifikacije specifičnih potreb izobraževanja;
 • sodelovanje z zunanjimi izvajalci izobraževanj.

Kandidatom ponujamo:

 • odgovorno in dinamično delo v mednarodnem podjetju;
 • delo v mladem in prijaznem kolektivu, kjer smo vsi na ti; 
 • za začetek pogodbo o zaposlitvi za določen čas 1 leta s 3 - mesečnim poskusnim delom;
 • službeni avtomobil za službene namene;   
 • nagrajevanje v skladu z uspešnostjo; 
 • možnost mednarodnega razvoja kariere; 
 • izobraževanje za osebno in profesionalno rast; 
 • pridobitev certifikata.

Pričakujemo:

 • najmanj V. stopnjo izobrazbe;
 • najmanj 2 leti delovnih izkušenj;
 • tekoče pisno in ustno izražanje v slovenskem in angleškem jeziku;
 • napredno zanje uporabe MS Office;
 • vozniški izpit B-kategorije.

Prednost bodo imeli kandidati: 

 • z usmerjenostjo in izkušnjami v prodaji;
 • z odličnimi komunikacijskimi in pogajalskimi sposobnostmi; 
 • hitri in odzivni na zahteve strank;
 • z izraženo skrbnostjo, ažurnostjo in natančnostjo pri izvajanju nalog;
 • s smislom za delo z ljudmi;
 • s fleksibilnim in prilagodljivim pristopom;
 • proaktivni in usmerjeni k rezultatom; 
 • ki lahko opravljajo delo na terenu celotne Slovenije in z občasnimi potovanji/izobraževanji v tujini.

Prijavo s priloženim življenjepisom ter dokazila o izpolnjevanju pogojev pošljite preko portala Mojedelo.
Rok za prijavo: 20. avgust 2018

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

MOL Slovenija d.o.o. vabi ambiciozne kandidate/-ke k prijavi na delovno mesto:
INTERNI TRENER

Kraj opravljanja dela:
CELOTNA SLOVENIJA & MURSKA SOBOTA

Iščemo motiviranega sodelavca za terensko izvajanje izobraževanj ter razvoja zaposlenih na bencinskih servisih z namenom doseganja želene ravni kompetenc.

Sodelavec bo pokrival celotno Slovenijo ter okvirno 1x na teden opravljal delo na sedežu družbe v Murski Soboti.

Glavna dela in naloge:
• razvoj, priprava in izvedba izobraževanj zaposlenih z namenom doseganja želene ravni kompetenc, doseganja najvišje ravni zadovoljstva strank, standarda storitev in uslug nudenih na bencinskih servisih v skladu s strategijo Skupine MOL;
• priprava kvalitetnih materialov za izobraževanje v skladu s standardi in navodili Skupine MOL in v skladu s specifičnimi potrebami zaposlenih in vodij na bencinskih servisih;
• ocenjevanje kakovosti in učinkovitosti izobraževanj, spremljanje rezultatov, priprava korekcijskih ukrepov, priprava poročil;
• sodelovanje s področnimi vodji in zaposlenimi za namen identifikacije specifičnih potreb izobraževanja;
• sodelovanje z zunanjimi izvajalci izobraževanj.

Kaj pričakujemo

Pričakujemo:
• najmanj V. stopnjo izobrazbe;
• najmanj 2 leti delovnih izkušenj;
• tekoče pisno in ustno izražanje v slovenskem in angleškem jeziku;
• napredno zanje uporabe MS Office;
• vozniški izpit B-kategorije.

Prednost bodo imeli kandidati:
• z usmerjenostjo in izkušnjami v prodaji;
• z odličnimi komunikacijskimi in pogajalskimi sposobnostmi;
• hitri in odzivni na zahteve strank;
• z izraženo skrbnostjo, ažurnostjo in natančnostjo pri izvajanju nalog;
• s smislom za delo z ljudmi;
• s fleksibilnim in prilagodljivim pristopom;
• proaktivni in usmerjeni k rezultatom;
• ki lahko opravljajo delo na terenu celotne Slovenije in z občasnimi potovanji/izobraževanji v tujini.

Kaj nudimo

• odgovorno in dinamično delo v mednarodnem podjetju;
• delo v mladem in prijaznem kolektivu, kjer smo vsi na ti ;
• za začetek pogodbo o zaposlitvi za določen čas 1 leta s 3 - mesečnim poskusnim delom;
• službeni avtomobil za službene namene;
• nagrajevanje v skladu z uspešnostjo;
• možnost mednarodnega razvoja kariere;
• izobraževanje za osebno in profesionalno rast;
• pridobitev certifikata.

Prijavo s priloženim življenjepisom ter dokazila o izpolnjevanju pogojev pošljite preko portala Mojedelo.
Rok za prijavo: 20. avgust 2018

Izberi področje dela