Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Inženir mehatronike oz. strojništva

8.3.2018
CHR Partners d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Lenze je podjetje v stalni ekspanziji s centralo v Nemčiji, ki je v mednarodnem merilu dejavno kot ponudnik celostnih rešitev na področju proizvodnje mehanskih in elektronskih komponent pogonske tehnike. Z uspešno tržno aktivnostjo, kvalitetnimi produkti in širokim naborom storitev kontinuirano povečuje svoj obseg poslovanja.

Inž. mehatronike oz. strojništva / tehnično - svetovalna podpora (m/ž)

Za okrepitev ekipe v Sloveniji iščemo inženirja mehatronike ali strojništva katerega naloge bodo usmerjene predvsem v analizo povpraševanja klientov ter posredovanja celostne strokovne rešitve kot odgovora na potrebo kupca. Odgovornosti bodo zajemale tudi nadzor in vodenje vseh obstoječih projektno – administrativnih in komercialnih aktivnosti, obvladovanje povpraševanj klientov s pripravo ustreznih predlogov tehničnih rešitev ter sestavljanje ponudb s kalkulacijami v proaktivnem sodelovanju z ostalimi oddelki in centralo podjetja.

Kaj pričakujemo

Prednost imajo osebe z delovnimi izkušnjami v primerljivi industriji prav tako pa so zaželeni tudi začetniki, ki so ravnokar diplomirali in jim omenjeno delovno mesto predstavlja priložnost za začetek kariere. Kandidati morajo obvladati osnove angleškega in/ali nemškega jezika ter imeti primerno visokošolsko izobrazbo s področja strojništva ali mehatronike. Zaželene so visoke tehnične kompetence, analitičnost, sistematičnost, samoiniciativnost, organizacijske sposobnosti, samostojnost ter sposobnost uveljavitve in reševanja problemov ter dobre komunikacijske spretnosti.

Kaj nudimo

Če ustrezate navedenim zahtevam in v tej priložnosti vidite izziv, vas prosimo da nam pošljete Vaš življenjepis s sliko ter vsemi
priloženimi dokazili na naslov CHR Partners d.o.o., Beethovnova 6, 1000 Ljubljana ali e-mail: register@chr-partners.com

Izberi področje dela