Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Inženir Razvoja Dobaviteljev

13.7.2018
MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
Šempeter pri Gorici
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina MAHLE je eden vodilnih svetovnih dobaviteljev v avtomobilski industriji. Okrog 77 000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih po vsem svetu ustvarja inovativne rešitve za mobilnost prihodnosti. Vsako drugo osebno vozilo ima vgrajeno kakšno MAHLE komponento, inovativni izdelki družbe pa se uporabljajo tudi izven cest (na primer v gradbeni in kmetijski mehanizaciji ter logistični opremi, pomorski, letalski in železniški mehanizaciji).

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. je proizvodna družba z lastno razvojno-raziskovalno dejavnostjo. Usmerjeni smo izdelke s področja mehatronike. Imamo sodobno opremljene laboratorije za raziskave in razvoj, pri proizvodnji pa uporabljamo visoko tehnološko opremo in moderne pristope. Smo družbeno odgovorno podjetje, saj sledimo trajnostnemu razvoju s stalnimi izboljšavami in najvišjo možno zaščito okolja ter zdravja in varnosti ljudi. Družba je bila ustanovljena leta 1960 in s trenutno okrog 1700 zaposlenimi sodi med največje slovenske izvoznike in zaposlovalce v regiji. Del skupine MAHLE smo postali po prevzemu v letu 2014.

Za več informacij o skupini pojdite na https://www.mahle.com/.

Spremljajte objave MAHLE Electric Drives Slovenija tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/mahleslovenia/

GLAVNE DEJAVNOSTI

Skupina MAHLE z izdelki za motorje z notranjim izgorevanjem in njihovimi preifernimi deli ter z rešitvami za električna vozila odgovarja na ključna vprašanja, vezana na tehnologijo pogonskih sistemov, klimatskih naprav, filtracije ter sistemov upravljanja toplote in mehatronike.

V MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici razvijamo, proizvajamo in tržimo zaganjalnike, alternatorje ter električne pogonske in druge mehatronske sisteme. Imamo lastno razvojno.raziskovalno dejavnost za področje mehatronike.

VIZIJA IN MISIJA

Skupina MAHLE želi prispevati k zmanjševanju emisij CO2 in tako k boljšemu okolju, zato ponuja inovativne rešitve, ki prispevajo k čistejšemu ozračju, manjši porabi goriva ter k užitku v vožnji. To vizijo zasledujemo pri oblikovanju vseh vrst pogonskih sistemov, ne glede na to, ali gre za motorje z notranjim izgorevanjem ali za električna vozila.

Naši cilji so zgrajeni na temeljih trajnih faktorjev, ki oblikujejo skupino MAHLE že od samega začetka: ne zadovoljimo se s tem, kar smo dosegli, ampak zaradi ljubezni do avtomobilov in tehnologije vedno stremimo k še boljšim rešitvam. Tako optimiziramo obstoječe tehnologije, razvijamo nove koncepte ter postavljamo vedno višje standarde v industriji.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naša kultura - uspešni skupaj.

Velikosit korporacije nam omogoča, da lahko povezujemo mednarodni prostor in priložnosti za večje posle s tradicijo in timskim delom lokalnega delovanja.

Inovacije zahtevajo ljudi, ki so sposobni razmišljati izven okvirov in skupaj najti prave ideje. V MAHLE naši zaposleni že od samih začetkov sodelujejo, da skupaj ustvarjajo uspeh. Tudi danes nas naprej še vedno poganja uspešnost. Kot vodilni na svetovnem trgu predstavljamo znanje, kakovost in mednarodno raznolikost - in cenimo dosežke vsakega posameznika. Sodelavcem omogočamo, da prevzamejo lastno odgovornost oziroma to od njih pričakujemo.

Kot družba prevzemamo tudi socialno odgovornost. Trajnost je del naše tradicije, saj stremimo k ustvarjanju dolgoročnih vrednot.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo pozitivno naravnane in široko razgledane sodelavce, ki pri delu izkazujejo strokovnost, zavzetost, samoiniciativnost in samostojnost. Želimo sodelavce, polne energije in raziskovalce, ki so nad tehnologijo navdušeni tako kot mi. To so ljudje, ki vdihujejo življenje "timskemu duhu", "pripravljenosti pomagati" in "spoštovanju". Želimo, da novi člani družine MAHLE spoštujejo druge kulture ter so poleg tega zanesljivi in z nogami čvrsto na tleh. Na kratko: da so ljudje, ki želijo s svojim žarom sooblikovati prihodnost.

Velikost podjetja in raznolika področja dela nam omogočajo, da za vsakega kanidata najdemo ustrezno delovno mesto in mu tako ponudimo priložnost za oblikovanje kariere po njegovi meri.

Stopite na pot - skupaj z MAHLE

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V MAHLE vas čakajo izzivov polne naloge v mednarodnih ekipah. Lahko boste optimizirali obstoječe tehnologije z inovativnimi rešitvami in razvijali nove koncepte, ne glede na poslovno enoto, ki ji pripadate znotraj skupine MAHLE. Kajti za nas je timsko delo več kot le izraz. Z novimi sodelavci boste raziskovali nove smeri in postavljali nove standarde.

V MAHLE se zavedamo, da uspeh izhaja iz znanja, izkušenj in prizadevanj sodelavcev, zato si prizadevamo za stalen razvoj znanja in kompetenc v podjetju. V ta namen zaposlenim ponujamo možnost izobraževanj, ki pripomorejo k strokovnemu in osebnemu razvoju, poskušamo pa jim tudi olajšati usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Prve delovne izkušnje lahko v našem podjetju preko praktičnega usposabljanja ali študentskega dela pridobijo tudi dijaki in študenti, ki si tako oblikujejo osnovo za nadaljnji strokovni razvoj. Dijakom tehničnih šol ter študentom strojništva in elektrotehnike podeljujemo kadrovske štipendije.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

MAHLE izdelki so vgrajeni v vsakem drugem osebnem vozilu, sestavni deli in sistemi MAHLE pa že desetletja dosegajo uspehe tudi na dirkalnih stezah po svetu. Inovativni izdelki družbe se uporabljajo tudi izven cest.

Najbolj poznani izdelki MAHLE Electric Drives Slovenija so alternatorji, zaganjalniki in električni motorji oziroma pogonski sistemi. Smo nišni specialist in dobavitelj priznanim globalnim proizvajalcem kmetijske in gradbene mehanizacije (traktorji, kombajni, kopači), komercialnih vozil (kamioni, avtobusi), logistične opreme (viličarji) in električnih transportnih sredstev (golf vozički) ter v avtomobilski industriji (mehtronski sklopi za servo volane in druge mehatronske aplikacije).

BONITETE PODJETJA

Redna plača.

Stimulacija za dobro delo in inovativnost.

Božičnica in drugi dodatki.

Možnost izobraževanja.

Gradnja kariere v mednarodnem okolju.

Pozitivno delovno vzdušje.

Projektant kakovosti / Tehnolog kakovosti

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. V Sloveniji smo prisotni z družbo MAHLE, ki je priznani proizvajalec alternatorjev, zaganjalnikov in električnih pogonov za kmetijsko in gradbeno mehanizacijo, logistično in transportno opremo ter industrijska in komercialna vozila. 

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji. 
v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot 

Inženir Razvoja Dobaviteljev 1 - 4 – Področje za razvoj dobaviteljev v Direkciji Nabave (m/ž)
2 prosti delovni mesti

Ste pripravljeni sprejeti pomembne odgovornosti?

 • Skupaj z dobavitelji sodelovati na razvoju novih projektiov
 • Skrb za razvoj dobaviteljev in zagotavljanje kakovosti dobaviteljev
 • Sistematsko spremljanje razvoja novih delov in izvajanje presoj procesov pri dobaviteljih 
 • Sodelovanje na raznih timih v zvezi s kakovostjo dobaviteljev
 • Iskanje potencialnih prihrankov z izkoriščanjem sinergijskih učinkov ter optimizacijo
 • Izvajanje analiz tujega in domačega nabavnega trga, 
 • Redne mesečne obiske dobaviteljev
 • Vam delo s poslovnimi partnerji po svetu predstavlja izziv.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

 • VI/1, VII ali VII/1 stopnja strokovne izobrazbe smeri strojništva / elektrotehnike ali druga ustrezna tehnična smer
 • Znanje angleškega jezika, želeno znanje še enega tujega svetovnega jezika 
 • Znanje in poznavanje standardov avtomobilskega sektorja 
 • Poznavanje dokumentacije in zahtev iz dokumentacije 
 • Obvladovanje IT orodij ( MS Office, SAP R3)
 • Obvladovanje sistema kakovosti IATF 16949, ISO 9001, Problem solving, FMEA, SPC, MSA, APQP, VDA 6.3 
 • Sposobnost  timskega dela in sprejemanja odločitev
 • Samostojnost pri delu, samoiniciativnost, pripravljenost za dodatna usposabljanja, ustvarjalnost, komunikativnost in pozitivna naravnanost.

Poleg dela v prijetnem kolektivu nudimo tudi:

 • zanimivo in dinamično delo v v novoustanovljeni skupini, 
 • stimulativno plačilo na podlagi delovne uspešnosti, 
 • strokovna izobraževanja doma in v tujini, 
 • možnost zaposlitve v naših podjetjih v tujini.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 03. 08. 2018 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Inženir razvoja dobaviteljev 1-4«.

jobs.mahle.com


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji.
v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot

Inženir Razvoja Dobaviteljev 1 - 4 – Področje za razvoj dobaviteljev v Direkciji Nabave (m/ž)
2 prosti delovni mesti
Ste pripravljeni sprejeti pomembne odgovornosti?
• Skupaj z dobavitelji sodelovati na razvoju novih projektiov
• Skrb za razvoj dobaviteljev in zagotavljanje kakovosti dobaviteljev
• Sistematsko spremljanje razvoja novih delov in izvajanje presoj procesov pri dobaviteljih
• Sodelovanje na raznih timih v zvezi s kakovostjo dobaviteljev
• Iskanje potencialnih prihrankov z izkoriščanjem sinergijskih učinkov ter optimizacijo
• Izvajanje analiz tujega in domačega nabavnega trga,
• Redne mesečne obiske dobaviteljev
• Vam delo s poslovnimi partnerji po svetu predstavlja izziv.

Kaj pričakujemo

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.
• VI/1, VII ali VII/1 stopnja strokovne izobrazbe smeri strojništva / elektrotehnike ali druga ustrezna tehnična smer
• Znanje angleškega jezika, želeno znanje še enega tujega svetovnega jezika
• Znanje in poznavanje standardov avtomobilskega sektorja
• Poznavanje dokumentacije in zahtev iz dokumentacije
• Obvladovanje IT orodij ( MS Office, SAP R3)
• Obvladovanje sistema kakovosti IATF 16949, ISO 9001, Problem solving, FMEA, SPC, MSA, APQP, VDA 6.3
• Sposobnost timskega dela in sprejemanja odločitev
• Samostojnost pri delu, samoiniciativnost, pripravljenost za dodatna usposabljanja, ustvarjalnost, komunikativnost in pozitivna naravnanost.

Kaj nudimo

Poleg dela v prijetnem kolektivu nudimo tudi:
• zanimivo in dinamično delo v v novoustanovljeni skupini,
• stimulativno plačilo na podlagi delovne uspešnosti,
• strokovna izobraževanja doma in v tujini,
• možnost zaposlitve v naših podjetjih v tujini.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Prijavite se zdaj.
Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 03. 08. 2018 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Inženir razvoja dobaviteljev 1-4«.

Izberi področje dela