Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Inženir za zagotavljanje kakovosti na strani kupcev (m/ž)

16.5.2019
Danfoss Trata d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom


SPLOŠNO O PODJETJU

Danfoss Trata je poslovni in tehnološki center za rešitve na področju regulacije prenosa toplote v ogrevalnih in hladilnih sistemih.

Naši izdelki zagotavljajo učinkovito rabo energije in pripomorejo k zniževanju emisij CO₂.

Od leta 1995 smo del mednarodne skupine Danfoss s sedežem na Danskem.

GLAVNE DEJAVNOSTI

V Danfoss Trati razvijamo in proizvajamo izdelke za regulacijo prenosa toplote v sistemu daljinskega ogrevanja in hlajenja, ki je daleč najučinkovitejši način oskrbe zgradb z ogrevanjem in hlajenjem v mestih.

Preko 5.700 različnih tipov izdelkov skrbi za to, da je sistem daljinskega ogrevanja in hlajenja še zanesljivejši, učinkovitejši in dostopnejši. Z njihovo uporabo občutno prihranimo pri energiji, zmanjšamo svoje stroške in prispevamo k varovanju okolja.

Danfoss Trata ponuja celovito paleto Danfossovih izdelkov na slovenskem trgu in deloma v regiji in ima na področju regulacije daljinskega ogrevanja in hlajenja največji tržni delež ter spada med vodilna podjetja na svetu.

Odlikuje nas enkratna kombinacija poznavanja prenosa toplote in regulacije sistemov, širok prodajni program in izjemno znanje o aplikacijah, kjer se uporabljajo naši izdelki. Vse to nam omogoča, da razvijamo izdelke, ki postavljajo prihodnje smernice v industriji in presegamo pričakovanja naših kupcev.

Skupine izdelkov, ki jih razvijamo in proizvajamo v Danfoss Trati:

 • regulatorji tlaka in pretoka brez pomožne energije, elektromotorni regulacijski ventili,
 • regulatorji temperature brez pomožne energije,
 • balansirni ventili in
 • prenosniki toplote.

VIZIJA IN CILJI

Danfoss Trata je vrhunski poslovni in tehnološki center za področje prenosa toplote in regulacije daljinskega ogrevanja ter hlajenja, z zaposlenimi, ki svoje znanje zavzeto širijo in soustvarjajo trajnostni razvoj Danfossa.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V Danfoss Trati že vrsto let stremimo k nenehni krepitvi poslovne uspešnosti, poslovne odličnosti in konkurenčnosti na trgu. Naše strategije in cilji stremijo k zadovoljstvu kupcev, zaposlenih, lastnikov in naših dobaviteljev. Skrbimo za stalen razvoj zaposlenih in še naprej spodbujamo interni prenos znanj, ki smo ga nadgradili z merjenjem učinkovitosti.

Ena izmed ključnih nalog je tudi ustrezno in pravočasno obveščanje vseh deležnikov o dogodkih in skrb za dolgoročne odnose z njimi. Danfoss Trata nudi zdravo, varno in urejeno delovno okolje. Zavezani smo tudi svoji okoljski politiki.KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V Danfoss Trati smo zaposleni visoko zavzeti in motivirani za delo. V delo vlagamo dodaten trud in s pozitivno naravnanostjo navdušujemo ostale. Visoko zavzetost in motiviranost pričakujemo tudi od novih sodelavcev, ne glede na to, za katero delovno mesto gre.

Želimo si novih sodelavcev, ki so vztrajni in osredotočeni na timske rezultate, usmerjeni k ljudem in imajo dobre komunikacijske sposobnosti, sposobnosti mreženja ter sodelovanja in so poslovno usmerjeni.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Vsa delovna mesta so sistemizirana, osnovne plače so določene. Skupaj z zaposlenimi oblikujemo ključne cilje podjetja, oddelkov in vsakega posameznika. Z rednim spremljanjem uresničevanja teh ciljev ugotavljamo uspešnost in učinkovitost vsakega posameznega zaposlenega. Od tega pa so odvisne tudi nagrade za zaposlene, ki jih izplačujemo za doseganje dogovorjenih kompetenc ali ciljev, kot so na primer produktivnost, dobave, dobiček. Osnovno plačo lahko tako na letni osnovi povečamo tudi za več kot enkrat.

Poleg finančnih nagrad pa poznamo celo vrsto bonitet, ki jih zagotavljamo našim zaposlenim. Spodbujamo zagotavljanje ravnovesja med službo in zasebnim življenjem, zato omogočamo delo od doma. Zaposlene dodatno motiviramo z nematerialnimi nagradami, kot so različni športni dnevi, piknik, novoletna zabava in ostala športno-kulturna druženja.

Odgovornost do zaposlenih

Zaposleni v našem podjetju spoznajo najnovejše tehnologije in prispevajo k nadaljnjemu inovativnemu razvoju podjetja. Nudimo dinamično mednarodno okolje s široko paleto izzivov in z odličnimi možnostmi za osebni ter strokovni razvoj. Spodbujamo usposabljanje na delovnem mestu, ki se začne z uvajalnim programom, nadaljuje pa skozi redno delo in stalne izboljšave. Razvojne poti zaposlenih so definirane med razvojnimi pogovori.

Zaposleni večkrat delimo dobre prakse z drugimi slovenskimi in tujimi sodelavci. Z gostovanji in odzivi na tovrstna vabila uresničujemo še eno naše poslanstvo prispevanja k širšemu družbenemu razvoju.

Izobraževanje in usposabljanje

Mednarodno okolje nam ponuja stalne priložnosti za učenje, kar je temelj strokovne rasti zaposlenih. Hkrati se vsak naš sodelavec (tako redno zaposleni, kot najeti in študentje) v povprečju dodatno usposablja več kot 17 ur letno. Skrbimo za stalen razvoj zaposlenih in še naprej spodbujamo interni prenos znanj.

Poleg sistema internih izobraževanj in usposabljanj izvajamo tudi uvajalna usposabljanja novozaposlenih. Za te pripravimo uvajalna usposabljanja iz različnih področij, ki se jih udeležijo v prvih nekaj tednih po dogovoru z neposredno nadrejenim.

Ugodnosti za delojemalce

 • Možnost nadaljnega šolanja: DA
 • Možnost opravljanja študentske prakse: DA

Druge ugodnosti:

Vpetost v mednarodno poslovanje omogoča ambicioznim kadrom nadaljnjo strokovno in osebno rast skozi globalne projekte.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Pred nami so številne nove razvojne priložnosti. Delujemo v segmentu, ki je povezan z učinkovito rabo energije in zmanjšanjem toplogrednih plinov. Na pomembnejših trgih imamo dobre pozicije, naša priložnost pa so predvsem projekti obnov in razširitev sistemov daljinskega ogrevanja in gradnja novih sistemov na biomaso.

Danfoss Trata ima največji tržni delež v regulaciji daljinskega ogrevanja. Imamo edinstveno kombinacijo znanja na področju toplotnih podpostaj, regulatorjev in prenosnikov toplote, širok prodajni program regulatorjev in izjemne izkušnje na področju uporabe naših izdelkov v različnih aplikacijah. Vse to nam omogoča razvijati izdelke, ki postavljajo prihodnje standarde in ki so usklajeni s proizvodnimi procesi. Izdelki, ki jih trenutno razvijamo v Danfoss Trati, sledijo najsodobnejšim standardom.

Opisi produktov:

V Danfoss Trati razvijamo, proizvajamo in vpeljujemo na trg naslednje skupine izdelkov:

 • izdelke za regulacijo prenosa toplote v podpostajah daljinskega ogrevanja.
 • balansirne ventile in kombinirane ventile za regulacijo ogrevalnih in klimatskih sistemov.
 • prenosnike toplote v ogrevalnih in hladilnih sistemih.
Danfoss Trata ponuja celovito paleto Danfossovih izdelkov na slovenskem trgu in deloma v regiji.
TESTIMONIALS

Sünje, Mechatronics Engineer

 
Jean-Sebastien, Manufacturing Engineer

 
Ana Maria, Global Sales Program & Processes

 
Mei, Business Controller

 

Inženir naprednega zagotavljanja kakovosti

Inženir za zagotavljanje kakovosti na strani kupcev (m/ž)

Ljubljana, Slovenija

Job Description

Vas zanima delo na področju kakovosti po najbolj zahtevnem avtomobilskem standardu ter z naprednimi orodji kakovosti, hkrati pa vas komunikacija s kupci izpopolnjuje? Vloga Inženirja za zagotavljanje kakovosti na strani kupcev v Danfossu pomeni zagotavljanje kakovosti izdelkov preko upravljanja s kupčevimi reklamacijami, kakor tudi sodelovanje pri izboljšavah procesov in izvajanje notranjih in zunanjih presoj.

Preko metode 8D in sodelovanja z internimi strokovnjaki, ki so vključeni v proces upravljanja z reklamacijami, boste razvijali in uvajali izboljšave kakovosti za produktno skupino. Na ta način boste skrbeli za ustreznost vseh materialov, polizdelkov in končnih izdelkov s tehničnimi specifikacijami, kakor tudi za doseganje standardov zanesljivosti delovanja ter ustreznost s predpisanimi regulacijami in certifikati. Vaš delovni dan bo sestavljen tudi iz priprave kompleksnejših, rednih in ad-hoc analiz kakovosti izdelkov v produktni skupini. Prav tako boste prispevali k standardizaciji dela na tem področju s pripravo in vzdrževanjem delovnih navodil ter opisov postopkov iz področja vaše odgovornosti. Nenazadnje pa boste v okviru timskega in med-oddelčnega sodelovanja skrbeli za prenos znanja politike, konceptov in orodij kakovosti, ter implementacijo aktivnosti, procesov ali metod za izboljšanje kakovosti in delovanja izdelkov iz pilotnih projektov.

Strokovno ozadje in izkušnje

V selekcijski proces boste vključeni, če ste zaključili najmanj dodiplomsko stopnjo študija strojništva ali elektrotehnike, imate vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju kakovosti in dela s kupci v proizvodnem podjetju, ter aktivno govorite angleško. Prednost bodo imeli kandidati, ki:

 • Poznajo standarde za zagotavljanje kakovosti (ISO 9001, avtomobilski standard IATF)
 • Poznajo orodja kakovosti (FMEA, CP, MSA, SPC, APQP, PPAP, 8D)
 • Imajo izkušnje z vodenjem internih presoj
 • So usmerjeni v iskanje neprestanih izboljšav
 • Imajo željo po delu v skupini ter so učinkoviti v komunikaciji z različnimi oddelki in zunanjimi deležniki
 • So ciljno usmerjeni, samostojni, vztrajni, proaktivni in analitični.

Ponujamo vam dinamično, mednarodno delovno okolje in delo z inovativnimi izdelki, ter številne možnosti za strokovni in osebnostni razvoj v nenehno spreminjajočem se delovnem okolju. Izpostavljeni boste priložnostim za učenje in mreženje, še posebej, če ste radovedni in bi radi vedeli več.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostega delovnega mesta oz. dokler je mesto še objavljeno.

Mi smo Engineering Tomorrow

Svet se sooča z naraščanjem prebivalstva, hitro urbanizacijo in še hitrejšimi podnebnimi spremembami. V Danfossu smo razvili rešitve, s katerimi odgovarjamo na te globalne trende. Ustvarjamo energetsko učinkovite izdelke in aplikacije, ki zmanjšujejo odpad hrane in ohranjajo mesta bolj zelena – z uporabo naših digitalnih rešitev, s katerimi so Danfossovi sistemi pametnejši in bolj povezani – in ustvarjamo inovativne načine za varčevanje z energijo ter prehod k bolj čisti energiji, ki pripomore k varovanju našega okolja.

Pridružitev Danfossu

Danfoss ponuja unikatno priložnost za sodelovanje, kjer boste lahko uporabili in nadalje razvijali vaša znanja in sposobnosti – z vplivom na razvoj rešitev in spreminjanje globalnih trendov, ter s tem oblikovali vznemirljiv karierni razvoj. Zaposlene spodbujamo k prevzemajo iniciativ in odgovornosti, preseganju pričakovanj in vsakdanjemu delu in odločanju, kot da bi bil Danfoss vaše podjetje. Danfoss je vodilno tehnološko podjetje, kjer delate in sodelujete s strokovnjaki različnih strokovnih in kulturnih ozadij. Pridružite se nam in postanite član/-ica svetovne družine več kot 27.000 zaposlenih v 56 državah, ki ustvarjajo boljši jutri in gradijo boljšo prihodnost.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Inženir za zagotavljanje kakovosti na strani kupcev (m/ž)
Ljubljana, Slovenija

Job Description

Vas zanima delo na področju kakovosti po najbolj zahtevnem avtomobilskem standardu ter z naprednimi orodji kakovosti, hkrati pa vas komunikacija s kupci izpopolnjuje? Vloga Inženirja za zagotavljanje kakovosti na strani kupcev v Danfossu pomeni zagotavljanje kakovosti izdelkov preko upravljanja s kupčevimi reklamacijami, kakor tudi sodelovanje pri izboljšavah procesov in izvajanje notranjih in zunanjih presoj.

Preko metode 8D in sodelovanja z internimi strokovnjaki, ki so vključeni v proces upravljanja z reklamacijami, boste razvijali in uvajali izboljšave kakovosti za produktno skupino. Na ta način boste skrbeli za ustreznost vseh materialov, polizdelkov in končnih izdelkov s tehničnimi specifikacijami, kakor tudi za doseganje standardov zanesljivosti delovanja ter ustreznost s predpisanimi regulacijami in certifikati. Vaš delovni dan bo sestavljen tudi iz priprave kompleksnejših, rednih in ad-hoc analiz kakovosti izdelkov v produktni skupini. Prav tako boste prispevali k standardizaciji dela na tem področju s pripravo in vzdrževanjem delovnih navodil ter opisov postopkov iz področja vaše odgovornosti. Nenazadnje pa boste v okviru timskega in med-oddelčnega sodelovanja skrbeli za prenos znanja politike, konceptov in orodij kakovosti, ter implementacijo aktivnosti, procesov ali metod za izboljšanje kakovosti in delovanja izdelkov iz pilotnih projektov.

Kaj pričakujemo

Strokovno ozadje in izkušnje
V selekcijski proces boste vključeni, če ste zaključili najmanj dodiplomsko stopnjo študija strojništva ali elektrotehnike, imate vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju kakovosti in dela s kupci v proizvodnem podjetju, ter aktivno govorite angleško. Prednost bodo imeli kandidati, ki:
- Poznajo standarde za zagotavljanje kakovosti (ISO 9001, avtomobilski standard IATF)
- Poznajo orodja kakovosti (FMEA, CP, MSA, SPC, APQP, PPAP, 8D)
- Imajo izkušnje z vodenjem internih presoj
- So usmerjeni v iskanje neprestanih izboljšav
- Imajo željo po delu v skupini ter so učinkoviti v komunikaciji z različnimi oddelki in zunanjimi deležniki
- So ciljno usmerjeni, samostojni, vztrajni, proaktivni in analitični.

Kaj nudimo

Ponujamo vam dinamično, mednarodno delovno okolje in delo z inovativnimi izdelki, ter številne možnosti za strokovni in osebnostni razvoj v nenehno spreminjajočem se delovnem okolju. Izpostavljeni boste priložnostim za učenje in mreženje, še posebej, če ste radovedni in bi radi vedeli več.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostega delovnega mesta oz. dokler je mesto še objavljeno.


Mi smo Engineering Tomorrow
Svet se sooča z naraščanjem prebivalstva, hitro urbanizacijo in še hitrejšimi podnebnimi spremembami. V Danfossu smo razvili rešitve, s katerimi odgovarjamo na te globalne trende. Ustvarjamo energetsko učinkovite izdelke in aplikacije, ki zmanjšujejo odpad hrane in ohranjajo mesta bolj zelena – z uporabo naših digitalnih rešitev, s katerimi so Danfossovi sistemi pametnejši in bolj povezani – in ustvarjamo inovativne načine za varčevanje z energijo ter prehod k bolj čisti energiji, ki pripomore k varovanju našega okolja.

Pridružitev Danfossu
Danfoss ponuja unikatno priložnost za sodelovanje, kjer boste lahko uporabili in nadalje razvijali vaša znanja in sposobnosti – z vplivom na razvoj rešitev in spreminjanje globalnih trendov, ter s tem oblikovali vznemirljiv karierni razvoj. Zaposlene spodbujamo k prevzemajo iniciativ in odgovornosti, preseganju pričakovanj in vsakdanjemu delu in odločanju, kot da bi bil Danfoss vaše podjetje. Danfoss je vodilno tehnološko podjetje, kjer delate in sodelujete s strokovnjaki različnih strokovnih in kulturnih ozadij. Pridružite se nam in postanite član/-ica svetovne družine več kot 27.000 zaposlenih v 56 državah, ki ustvarjajo boljši jutri in gradijo boljšo prihodnost.

Izberi področje dela