Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več
981 prostih delovnih mest za področje
981
delovnih mest
Prosta delovna mesta za področje

Vsa področja

Pravnika za področje skladnosti poslovanja

Iščemo sodelavca/ko, ki bo zadolžen za: zagotavljanje skladnosti postopkov z zakonodajo, politikami družbe in usmeritvami vodstva, pravno svetovanje v zvezi z izvajanjem dejavnosti delodajalca, kot je določena v ...

Družba za upravljanje terjatev bank d.d.
Danes
Družba za upravljanje terjatev bank d.d.
Ljubljana
m/ž

Konstrukter Marine žerjavov

Od vas pričakujemo: zaključen študij tehnične smeri strojništva (visoka šola ali univerzitetni študij), večletne delovne izkušnje pri konstruiranju so prednost, vendar niso pogoj, analitični pristop in sposobnost ...

Palfinger Marine d.o.o.
Danes
Palfinger Marine d.o.o.
Maribor
m/ž

Produktni vodja - junior

Z namenom širjenja mreže in omogočanja hitrejšega prenosa strokovnega znanja, skladno s strategijo podjetja, boste odgovorni za izvedbo marketinško-prodajnih aktivnosti na globalni ravni.

Doctrina d.o.o.
Včeraj
Doctrina d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Mercator d.d.

Mesar

Danes
Mercator d.d.
Primorska
m/ž

Če: imate zaključeno IV. stopnjo izobrazbe živilske ali druge ustrezne smeri, lahko pridobite potrdilo o nekaznovanosti, ste spretni pri pripravi mesa, vas veseli delo z ljudmi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, potem je ta priložnost kot nalašč za vas!

Trgotur d.o.o.

Strokovni sodelavec za marketing (Medicopharmacia d.o.o.)

Danes
Trgotur d.o.o.
Ljubljana
m/ž

Medicopharmacia d.o.o. je hitro rastoče manjše podjetje s sedežem v Ljubljani. Na območju regije zastopajo tuja farmacevtska podjetja, na primer Gilead Sciences. Njihovo poslanstvo je predvsem omogočiti bolnikom dostop do inovativnih zdravil, zlasti na področju infekcijskih in onkoloških bolezni.

Kadrovska asistenca

Strokovnjak na področju kadrovskega svetovanja

Danes
Kadrovska asistenca
Maribor
m/ž

Koga želimo sprejeti v naš strokovni tim? Osebo z vrhunskim strokovnim znanje in odličnim razumevanje ZDR-1 in drugih zakonskih in podzakonskih aktov na delovnopravnem področju, z dobrim poznavanjem delovnopravne in sodne prakse. Osebo, ki bo pripravljena na vsakodnevne izzive, motivirano za iskanje najoptimalnejših kreativnih rešitev in pripravljeno na medsebojno sodelovanje.

VTC, vrtnarsko trgovski center, d.o.o., Rajski vrt vrtnarija in drevesnica

Vrtnar - prodajalec zunanjih okrasnih rastlin

Danes
VTC, vrtnarsko trgovski center, d.o.o., Rajski vrt vrtnarija in drevesnica
Ljubljana
m/ž

Delovno področje zajema predvsem naslednja dela in naloge: vzdrževanje rastlin v vrtnariji (čiščenje, zalivanje, gnojenje, škropljenje, skrb za vrtnarsko orodje, stroje, naprave in vozila, prodaja rastlin in svetovanje kupcem pri izbiri rastlin, načrtovanju vrtov, delo na terenu in samostojno sajenje rastlin,...

odelo Slovenija d.o.o.

Delo v 3D merilnici

Danes
odelo Slovenija d.o.o.
Prebold
m/ž

Pričakujemo, da izpolnjujete naslednje pogoje: končana najmanj V. stopnja izobrazbe tehnične smeri, izkušnje na podobnem delovnem mestu so prednost, aktivno znanje nemškega ali angleškega jezika, poznavanje in uporaba računalniških orodij - znanje uporabe orodij MS Office (Word, Excel,…),

Slorest d.o.o.

Pomožni kuhar m/ž v Ljubljani

Danes
Slorest d.o.o.
Ljubljana
m/ž

Delo obsega: priprava sestavin za kuhanje (termična in mehanska obdelava), opravljanje kuharskih del po navodilih, deljenje hrane v restavraciji in delo na blagajni, pomoč pri distribuciji hrane, pomivanje in čiščenje.

BI4DYNAMICS d.o.o.

Vodja marketinga m/ž

Danes
BI4DYNAMICS d.o.o.
Ljubljana
m/ž

V podjetju imamo vzpostavljene vse prodajne in marketinške procese. Vaša naloga bo dvigniti marketing na »next level«. Vaša odgovornost bo da postavite strategijo in cilje marketinga, vodite vse marketinške procese in uvajate nove ideje. Ključen poudarek je na digitalnem marketingu: spletne strani, iskalniki, socialna omrežja, elektronska pošta, spletne predstavitve in drugimi digitalnimi kanali.

Deloitte d.o.o.

Višji svetovalec na področju skrbnih pregledov v oddelku finančnega svetovanja

Danes
Deloitte d.o.o.
Ljubljana
m/ž

Vaše naloge in odgovornosti: Priprava poglobljenih finančnih analiz podjetij in industrije za podporo projektom, sodelovanje na projektih finančnih skrbnih pregledov (analiza bilanc, delovanja podjetij, identifikacija tveganj, ipd.).

Condor Flugdienst GmbH

Letalski inženir z licenco B1

Danes
Condor Flugdienst GmbH
Frankfurt
m/ž

Delovne naloge bodo obsegale vzdrževanje vseh naših letal v skladu z ustreznimi predpisi in pridobljenimi kvalifikacijami, certificiranje pravilno vzdrževanih del, tehnična navodila, koordinacija in nadzor vzdrževalcev z nižjimi poklicnimi kvalifikacijami. Od kandidata pričakujemo zaključeno usposabljanje v letalski stroki ali primerljive dolgoletne izkušnje.

Condor Flugdienst GmbH

Letalski inženir z licenco B2

Danes
Condor Flugdienst GmbH
Frankfurt
m/ž

Delovne naloge bodo obsegale vzdrževanje letal znotraj našega podjetja, opravljanje tehničnih pregledov v okviru pridobljenih kvalifikacij, tehnično upravljanje letal, začasno nadomeščanje in opravljanje nalog drugim nemškim in tujim vzdrževalnim postajam. Od kandidata pričakujemo, da ima zaključeno usposabljanje v letalskem poklicu ali primerljive dolgoletne izkušnje.

Si.mobil d.d.

Terenski prodajni svetovalec (Štajerska in Osrednja Slovenija)

Danes
Si.mobil d.d.
Štajerska in Osrednja Slovenija
m/ž

Pričakujemo: delovne izkušnje na področju prodaje, IV. ali V. stopnjo izobrazbe ekonomsko - komercialne smeri ali podobne smeri, prodornost, prodajne in organizacijske sposobnosti, veselje do dela z ljudmi in vztrajnost, poznavanje regije in njenih značilnost.

PKK  d.o.o.

Merchandiser- pozicioner (Ribnica)

Danes
PKK d.o.o.
Ribnica
m/ž

Pričakujemo, da ima kandidat ODPRT in AKTIVEN S.P. (klasičen ali popoldanski), kvalitetno in kreativno opravljanje svojega dela, profesionalen nastop, zaželene delovne izkušnje s tega področja, smisel za delo s strankami, zanesljivost, natančnost, prilagodljivost,...

Ljubljanske mlekarne d.d.

Serviser

Danes
Ljubljanske mlekarne d.d.
Ljubljana
m/ž

Pričakujemo: V. ali VI. stopnjo strokovne izobrazbe elektro ali strojne smeri, izkušnje na elektro področju (poznavanje elektro elementov – elektromotorji, frekvenčni pretvorniki, senzorji… in poznavanje krmilno - regulacijskih sistemov), izkušnje na strojnem področju (poznavanje gradnikov procesnih sistemov – črpalke, ventili, pogonski sistemi...), ...

Spar Slovenija d.o.o.

Prodajalec

Danes
Spar Slovenija d.o.o.
Ajdovščina
m/ž

Od vas pričakujemo: IV. stopnjo izobrazbe trgovske ali druge smeri, poznavanje dela v trgovini, zaželene delovne izkušnje v trgovini, veselje do dela z ljudmi, komunikativnost.

AVS Informacije d.o.o.

Osebni kontakt s strankami za poravnavo neplačanih terjatev (s.p., z znanjem nemškega ali angleškega jezika)

Danes
AVS Informacije d.o.o.
teren po Sloveniji, bližina domače regije
m/ž

Delo obsega: Osebni kontakt s strankami za poravnavo neplačanih terjatev lizinga ali posojilnih pogodb, poizvedbe glede trenutnega stanja strank in v posameznem primeru tudi zaseg objektov. Pregled zalog pri prodajalcih osebnih vozil (revizije) v imenu bank in lizinških podjetij. Pregledi se izvajajo periodično po fiksni vnaprej določeni prodajni mreži. Potreben je lasten s.p. ali d,.o.o.

Novo-Tech d.o.o.

Sodelavec na terenu

Danes
Novo-Tech d.o.o.
Slovenija
m/ž

Si ustvarjate družino? Želite graditi kariero? Ste na začetku samostojne poti? Ali ste že mojster prodaje? Si želite večje plače? Ponujamo vam odlično začetno pozicijo! Z našim šolanjem, podporo pri delu in sodelovanjem s strokovnjaki.

Rutar Group

Vodja oddelka / prodaje

Včeraj
Rutar Group
Ljubljana, Maribor
m/ž

Naša pričakovanja: motiviranost, komunikativnost, lojalnost izkušnje z vodenjem in organizacijo dela izkušnje v prodaji pripravljenost na delo ob sobotah pripravljenost na dodatna izobraževanja

Priročnik za iskanje zaposlitve
Pomoč pri pripravi življenjepisa
Pripravi se na zaposlitveni razgovor
Kako ravnati z neprijetnim nadrejenim?

Nasveti

Delo s portalom Mojedelo.com je zelo enostavno, ob enem pa izjemno učinkovito. Zagotovljena je hitra in preprosta objava prostih delovnih mest, odziv kandidatov je hiter, omogočena je komunikacija s prijavljenimi kandidati preko portala.
Matej Kadliček,
direktor Trgotur, kadrovski outsourcing
Matej Kadliček - direktor Trgotur, kadrovski outsourcing