Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več
90 prostih delovnih mest za področje
90
delovnih mest
Prosta delovna mesta za področje

Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije

Tridonic Jennersdorf GmbH

Inženir elektrotehnike / Junior engineer electronics

23.9.2015
Tridonic Jennersdorf GmbH
Avstrija, Jennersdorf
m/ž

Tridonic Jennersdorf GmbH išče Inženirja elektrotehnike za delovno mesto v Avstriji. Vaše odgovornosti bodo pomoč vodilnemu inženirju, delo na LED modulih in analiziranje konceptov vezja. Pričakujemo ustrezno izobrazbo v elektrotehniki. Nudimo odlično plačilo. Prijavite se lahko v angleškem jeziku preko spodaj navedene spletne strani do 23.10.2015.

Siliko d.o.o.

Nastavljalec/pripravljalec strojev

23.9.2015
Siliko d.o.o.
Vrhnika
m/ž

Izkušnje NISO POGOJ - na delovno mesto se kandidat lahko tudi priuči - s postopnim napredovanjem iz proizvodnje. Lahko je tudi druga izobrazba, zaželeno tehnične usmeritve. Pričakujemo mlajše osebe, ki imajo delovne navade; voljo do dela in si želi napredovati ter delati v proizvodnji. Pogoj je splošna praktičnost in tehnična razgledanost ter delovne navade kandidata.

Agencija M Servis, kadrovske storitve, d.o.o.

Vodja projektov

22.9.2015
Agencija M Servis, kadrovske storitve, d.o.o.
obmejni pas Goriške
m/ž

Za uspešno visoko tehnološko in razvojno naravnano podjetje, ki se ukvarja z avtomatizacijo strojev in drugih sistemov ter deluje na globalnih trgih, iščemo Projektnega vodjo (m/ž) za testiranje in zagon varnostnega sistema na objektu. Delovno mesto se nahaja v obmejnem pasu Goriške.

BAGERKOM, montaže in gradbena mehanizacija, Matej Justinek s.p.

Električarji-elektroinštaleterji m/ž

16.9.2015
BAGERKOM, montaže in gradbena mehanizacija, Matej Justinek s.p.
Nemčija - okolica Frankfurta
m/ž

Zaradi povečanega obsega dela zaposlimo večje število električarjev - elektroinštalaterov za delo v Nemčiji. Delo kandidatov bo zajemalo branje elektro načrtov, polaganje kabeljskih tras, polaganje kablov, mehanske montaže naprav, vezave in priklopi elektro omar, motorjev, robotov in ostalih elementov.

BAGERKOM, montaže in gradbena mehanizacija, Matej Justinek s.p.

Elektromonterji m/ž za industrijo (Nemčija)

16.9.2015
BAGERKOM, montaže in gradbena mehanizacija, Matej Justinek s.p.
Nemčija
m/ž

Takoj zaposlimo večje število samostojnih elektroinštalaterjev za delo v Nemčiji. Delo kandidatov bo zajemalo branje elektro-načrtov, polaganje kabeljskih tras, polaganje kablov, mehanske montaže naprav, vezave in priklopi elektro-omar, motorjev, robotov in ostalih elementov.

Metaling d.o.o.

Tehnolog

15.9.2015
Metaling d.o.o.
Ljubljana
m/ž

Tehnolog je odgovoren za sprejem, evidentiranje in oddajo materialov ter sodelovanje v tehnološkem procesu toplotne obdelave in končnih meritev.

EMA d.o.o.

Vodilni razvijalec elektronskih sklopov in naprav – Senior Electronic Hardware Designer (m/ž)

15.9.2015
EMA d.o.o.
Celje
m/ž

Vodilni razvijalec elektronskih sklopov in naprav – Senior Electronic Hardware Designer (m/ž), minimalno VII. stopnja izobrazbe tehnične smeri, predvsem elektronike ali računalništva, dobro znanje angleškega jezika – pisno in govorno, vsaj 5 let delovnih izkušenj pri načrtovanju zahtevnih analognih in digitalnih elektronskih vezij, dobro poznavanje orodij MS Office, izpit B kategorije.

EMA d.o.o.

Inženir za razvoj podatkovnih skladišč in poslovne inteligence (m/ž)

15.9.2015
EMA d.o.o.
Celje
m/ž

Opis del in nalog: administriranje podatkovne baze, implementacija podatkovnih skladišč, modeliranje podatkov, izdelovanje poročil, načrtovanje rešitev za poslovno inteligenco, izdelava specifikacije zahtev (»Requirements Specification«) za nove aplikacije. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom 6 mesecev in stimulativno plačilo.

EMA d.o.o.

Razvijalec programskih aplikacij na področju vgrajenih elektronskih sistemov - Firmware Developer (m/ž)

15.9.2015
EMA d.o.o.
Celje
m/ž

Opis del in nalog: rewrite in refactoring obstoječih mikroprocesorskih aplikacij, razvoj novih programskih aplikacij na področju M2M (Machine to Machine) in IoT (Internet of Things), načrtovanje in dokumentiranje programske opreme v smislu MDA (Model Driven Architecture) pristopa z Unit testi in Integracijskimi testi, izdelava »Requirements Specification« za nove aplikacije,...

EMA d.o.o.

Pomočnik vodje razvoja in raziskav (m/ž)

15.9.2015
EMA d.o.o.
Celje
m/ž

Vaše delo bo: pomoč pri koordiniranju treh oddelkov: razvoj programskih aplikacij (RPA), Razvoj vgrajene programske opreme (RFW) in Razvoj elektronike (RHW), načrtovanje in usmerjanje vsakodnevnih raziskovalnih in razvojnih dejavnosti družbe, pomoč pri vodenju in upravljanju zaposlenih ter priprava razvojne strategije v sektorju razvoja in raziskav, upravljanje večprojektnega okolja,...

LOGICDATA Electronic & Software Entwicklungs GmbH

Senior Firmware Inženir m/ž

14.9.2015
LOGICDATA Electronic & Software Entwicklungs GmbH
Wirtschaftspark
m/ž

Zahtevane izkušnje in znanja: Zaključena univerzitetna izobrazba (VS ali UNI) elektronike, elektrotehnike, telematike ali avtomatizacije, minimalno 3 leta Delovnih izkušenj, dobro znanje na področju programiranja C, C++ in Assembler, izkušnje na področju System- in Software-Architectur kot tudi Test-Driven Development...

BELVI MONT, d.o.o.

Električar na terenu

14.9.2015
BELVI MONT, d.o.o.
Nemčija (Hannover)
m/ž

Družba BELVI MONT d.o.o. v svoje vrste išče Električarja na terenu m/ž. Naloge bodo: hišne elektroinštalacije, vlečenje kablov, montaža luči, vezava in priklop elektro omaric, razna elektromontažna dela.

BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje

Višji tehnik v vzdrževanju

11.9.2015
BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje
Nazarje
m/ž

V svojo sredino vabimo izkušenega sodelavca za področje elektro vzdrževanja. Nudimo odlične delovne pogoje v uspešnem in stabilnem mednarodnem podjetju.

Naton d.o.o.

Telefonist za izterjavo (delo v Izoli)

9.9.2015
Naton d.o.o.
Osrednjeslovenska
m/ž

Za našega naročnika iščemo telefonista za izterjavo. Vaše delo bo: opravljanje klicev v italijanskem jeziku, administrativna dela, vnos podatkov, kontaktiranje strank, telefonska izterjava, upravljanje in vodenje CRM, poročanje. Pričakujemo: znanje italijanskega jezika, komunikativnost kandidatov, sposobnost hitrega učenja in reševanja nastalih situacij, poznavanje dela z računalnikom (Ms Office).

Naton d.o.o.

Operativni tehnolog m/ž

7.9.2015
Naton d.o.o.
Ljubljana, Kamnik
m/ž

Zaposlimo operativnega tehnologa za uspešno mednarodno proizvodno podjetje iz Ljubljane z dolgoletno tradicijo dela. Opis dela: vodenje manjših in večjih skupin v proizvodnji plastičnih mas. Delo poteka v treh ali štirih izmenah. Pričakujemo: izkušnje z delom v proizvodnji in vodenjem ljudi. Redno delovno razmerje z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Kranos d.o.o.

Električarji za delo v tujini

7.9.2015
Kranos d.o.o.
Švedska, Italija
m/ž

Zaposlimo 4 električarje z izkušnjami za delo na Švedskem za daljše obdobje (minimalno 4 mesece). Po končanem delu na Švedskem, se nadaljuje z delom v Italiji. Delo se opravlja na hišnih elektroinštalacijah. Dodaten info na 040 982 170.

FOOD.com 2 d.o.o.

Tehnična podpora prodaji in servisu

7.9.2015
FOOD.com 2 d.o.o.
Ljubljana
m/ž

Iščemo sodelavca za tehnično podporo prodaje in servisa. Stopnja izobrazbe: VI, VII, izkušnje niso potrebne, lahko študent zadnjega letnika faxa ali v fazi zaključka elektrotehnike, strojništva, informatike; znanja: poznavanje okolja Windows in Linux, programiranje vzdrževanje podatkovnih baz; jezik: angliščina aktivno; zaposlimo kader, ki si želi nadaljnega izobraževanja in izpopolnjevanja.

Iskra, d.d.

Samostojni razvijalec vgrajenih mikroprocesorskih in linux sistemov

4.9.2015
Iskra, d.d.
Ljubljana
m/ž

K sodelovanju vabimo sodelavce/ke, katerih osnovne naloge in odgovornosti bodo vezane na: razvoj in vzdrževanje aplikacij in sistemov na osnovi vgrajenih lastnih linux platformah ali mikrokontolerjih, ki so integrirani v napredne naprave za merjenje, zaščito in vodenje v elektroenergetskem sistemu, testiranje, razvoj in vzdrževanje razvojnih orodij,...

Iskra, d.d.

Vodja programa termoenergetike

4.9.2015
Iskra, d.d.
Kranj
m/ž

K sodelovanju vabimo sodelavce/ke, katerih osnovne naloge in odgovornosti bodo vezane na: vodenje in koordinacija programa termoenergetika, izdelovanje analiz energetskih potreb ter ekonomskih analiz, svetovanje, optimizacija in modernizacija energetskih postrojev, trženje energetskih sistemov in storitev, vodenje inženiringa pri naložbah v nove energetske sisteme,...

Trenkwalder d.o.o.

Elektrikar (m/ž) v Celjski regiji

1.10.2015
Trenkwalder d.o.o.
Celje
m/ž

Aktiviraj svoj karierni profil

  • Hitreje do boljšega delovnega mesta
  • Najprimernejši oglasi vedno na dosegu
  • Shrani zanimive oglase
  • Prejemaj nova delovna mesta
Priročnik za iskanje zaposlitve
Pomoč pri pripravi življenjepisa
Pripravi se na zaposlitveni razgovor
Kako ravnati z neprijetnim nadrejenim?

Nasveti

Delo s portalom Mojedelo.com je zelo enostavno, ob enem pa izjemno učinkovito. Zagotovljena je hitra in preprosta objava prostih delovnih mest, odziv kandidatov je hiter, omogočena je komunikacija s prijavljenimi kandidati preko portala.
Matej Kadliček,
direktor Trgotur, kadrovski outsourcing
Matej Kadliček - direktor Trgotur, kadrovski outsourcing