Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
5 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Kadrovanje, HR

Želiš prejemati aktualna dela s področja Kadrovanje, HR na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Vodja kadrovske službe m/ž Shrani Vodja kadrovske službe m/ž

okolica Ljubljane

Vaša naloga bo v skladu z globalnimi smernicami vodenje strateške in operativne kadrovske funkcije ob pomoči najprej le enega kadrovika. Ključna naloga bo podpora poslovanju podjetja v procesu rasti na 200 zaposlenih – proces upravljanja sprememb, kar pomeni skrb, da bo imelo podjetje pravo število ustreznih in dobro usposobljenih ter zavzetih zaposlenih.

Trescon d.o.o.

Področje: Kadrovanje, HR   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

HR manager (m/ž) v Gorenjski regiji (ref. št.: SI2015995628) Shrani HR manager (m/ž) v Gorenjski regiji (ref. št.: SI2015995628)

Gorenjska regija

Za večje proizvodno podjetje iščemo HR managerja. Nudimo pogodbo za nedoločen čas. Nastop dela je možen takoj. Pričakujemo: univerzitetno izobrazbo kadrovske, pravne ali ekonomske smeri (VI/2, VII), aktivno znanje angleškega jezika (pisno in ustno), poznavanje SAP HR modula...

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Kadrovanje, HR  

Vodja HR m/ž Shrani Vodja HR m/ž

Osrednjeslovenska regija

Pričakujemo: Vsaj štiri leta ustreznih delovnih izkušenj; Zelo dobre komunikacijske spretnosti; Zahteva se dobro znanje nemščine; Izkušnje na področju vodenja; Izkušnje s programom SAP (HR).

Michael Page Eastern Europe

Področje: Kadrovanje, HR  

Pomoč v kadrovski službi (m/ž) - študentsko delo Shrani Pomoč v kadrovski službi (m/ž) - študentsko delo

Ljubljana

Iščemo študenta (m/ž), zainteresiranega pridružiti se kadrovski ekipi mednarodne družbe. K prijavi vabimo kandidate, ki: so v fazi zaključevanja študija IMB programa ali sociologije – kadrovskega managementa, v sebi združujejo željo po delu z ljudmi in so nadpovprečno organizirani...

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Kadrovanje, HR  

Svetovalec za kadre za tehnične profile m/ž Shrani Svetovalec za kadre za tehnične profile m/ž

Irska (Dublin)

V kolikor želite razširiti svojo globalno miselnost in se pridružiti mednarodni ekipi na Irskem, ste pravi kandidat. Pričakujemo kandidate m/ž, ki imajo izkušnje in znanje na področju iskanja kadrov tehničnih ved.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Kadrovanje, HR