Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
129 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Komerciala, prodaja

Želiš prejemati aktualna dela s področja Komerciala, prodaja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Zastopnik za terensko prodajo izdelkov za osebno nego m/ž Shrani Zastopnik za terensko prodajo izdelkov za osebno nego m/ž

terensko

Podjetje Sinkopa d.o.o. išče zastopnike in vodje skupin za terensko prodajo izdelkov iz lastnega prodajnega programa. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, delo v dopoldanskem času, proste vikende in nadpovprečen osebni dohodek.

Sinkopa d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Samostojni komercialist m/ž v Sloveniji in v tujini (ref. št.: SI2015121735) Shrani Samostojni komercialist m/ž v Sloveniji in v tujini (ref. št.: SI2015121735)

Slovenija, tujina

Prodajno naravnane in samostojne kandidate z dobrimi komunikacijskimi in pogajalskimi veščinami vabimo k prijavi na prosto delovno mesto Samostojni komercialist m/ž. Uspešno podjetje pričakuje kandidata, ki bo odgovoren za izvajanje prodajnih strategij tehnologije strojne obdelave v Sloveniji in v tujini.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Disponent z znanjem nemškega jezika m/ž Shrani Disponent z znanjem nemškega jezika m/ž

Ptuj

V podjetju Transport Frangež d.o.o. iščemo Disponenta m/ž . Vaše naloge bodo obsegale: iskanje potencialnih strank, spremljanje pošiljk in tovornih vozil, pripravljanje ponudb za stranke, prevzem in realizacija naročil s tovornimi vozili. Nudimo zaposlitev za določen čas, 12 mesecev, zanimivo in dinamično delo.

TRANSPORT FRANGEŽ d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Terenski predstavnik m/ž Shrani Terenski predstavnik m/ž

Teren

Za uspešno proizvodno podjetje s področja prehrambene industrije iščemo več terenskih predstavnikov (agentov) z obmejnih območij z Italijo, Avstrijo in Madžarsko, ki bodo v sosednjih državah razvijali sodelovanje B2B z manjšimi trgovci. Delo bo potekalo preko s.p.-ja, lahko tudi kot dodatna dejavnost.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Komerciala, prodaja  

Vodja komerciale m/ž Shrani Vodja komerciale m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: VI. stopnjo izobrazbe; 5 let delovnih izkušenj kot komercialist; triletno uspešno vodenje tima vsaj 5 ljudi; aktivno znanje angleškega jezika; računalniška znanja, obvladanje sodobnih tržnih poti in programskega paketa Microsoft Office; komunikativnost, samoiniciativnost, dinamičnost in motiviranost k doseganju zastavljenih ciljev; vozniški izpit B-kategorije.

Atama, agencija za zaposlovanje d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Prodajni inženir/svetovalec m/ž Shrani Prodajni inženir/svetovalec m/ž

Ljubljana

Ali ste prodajno in ciljno naravnani? Ste proaktiven in znate dobro poslušati stranko? Ste sposobni dosegati dobre dogovore s kupci in Vas odlikuje strast do prodaje? Naš naročnik je uspešno podjetje, ki je vodilni ponudnik PLM rešitev v jugovzhodni Evropi.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana I

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja  

Strokovni sodelavec za oceno tveganj in izterjavo dolgov m/ž Shrani Strokovni sodelavec za oceno tveganj in izterjavo dolgov m/ž

Ljubljana

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje, vodilno na področju uvoza in prodaje nafte, naftnih derivatov in njihovega lastnega kartičnega poslovanja. V svoje kroge vabijo izkušenega strokovnjaka na področju ocene tveganj in izterjave dolgov. Idealni kandidat izpolnjuje naslednje pogoje: visokošolska ali univerzitetna izobrazba ekonomske/finančne/poslovne ali podobne smeri...

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Bančništvo, finance   Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Prodajni inženir m/ž Shrani Prodajni inženir m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: VII. stopnjo ekonomske ali elektrotehniške smeri, 3-5 let delovnih izkušenj na področju prodaje programske opreme, zelo dobro znanje angleškega in hrvaškega jezika,poznavanje informacijskih tehnologij.

CADCAM Lab d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Komerciala, prodaja  

Gradbeni inženir m/ž Shrani Gradbeni inženir m/ž

Ljubljana

Imate zaključeno srednje, višje, visoko ali univerzitetno izobrazbo smer gradbeništvo in ustrezne delovne izkušnje na podobnem položaju. Poleg tega, obvladate nemški in priporočljivo tudi angleški jezik in delo z računalnikom. Odlikuje vas zanesljivost, fleksibilnost, timsko delo in predanost ter pogajalske in komunikacijske sposobnosti.

ISG Personalmanagement GmbH

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja  

Sales representative in Ljubljana (Consultant for International relocation service Slovenia) - Prodajni predstavnik v Ljubljani (Svetovalec za storitve mednarodnih selitev) Shrani Sales representative in Ljubljana (Consultant for International relocation service Slovenia) - Prodajni predstavnik v Ljubljani (Svetovalec za storitve mednarodnih selitev)

ni pisarne podjetja - delo na domu oz. na terenu s strankami (pretežno v Ljubljani)

Pričakujemo: Komunikativnost, strokovnost, zanesljivost, urejenost; Izkušnje v prodaji ali oglaševanju in komunikacijah, ali v novinarstvu ali v PR; Znanje slovenščine in angleščine tako v pisni kot v govorni obliki; Odprtost, prilagodljivost; Samostojnost, odlične medosebne, komunikacijske in prezentacijske sposobnosti, prodajna naravnanost.

AGS Zagreb d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Telefonsko trženje B2B m/ž Shrani Telefonsko trženje B2B m/ž

Od doma

Nudimo delo od doma preko telefona: pridobivanje izvoznih in turističnih podjetij za poslovni spletni katalog, ki je sestavni del največje kadarkoli narejene slovenske promocijske kampanje na globalnem trgu. Odlična priložnost in dober zaslužek za izkušene tržnike in prodajne teame.

Merat d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Sales Representative m/f - Prodajni predstavnik m/ž Shrani Sales Representative m/f - Prodajni predstavnik m/ž

Ljubljana

WebEye International Ltd. deluje na mednarodnem področju telematike (Mobile Resource Management). Naš glavni profil je na GPS/GRPS tehnologiji osnovana rešitev, ki smo jo razvili, in omogoča sledenje vozil 24/7 v realnem času. Za podružnico v Sloveniji iščemo motivirane in ambiciozne kandidate za delovno mesto Prodajni predstavnik m/ž

WebEye International d.o.o. Slovenia

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Skrbnik ključnih kupcev m/ž Shrani Skrbnik ključnih kupcev m/ž

Od doma

Uspešno mednarodno podjetje, eno izmed vodilnih na področju zagotavljanja asistence in zavarovanja v tujini/na poti, išče Skrbnika ključnih kupcev (m/ž).

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž Shrani Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž

Slovenija

Iščemo komunikativne tržnike za telefonsko trženje oglasnega prostora znotraj lastnih razvedrilnih TV-oddaj in za dogodke (evente). V prvi vrsti pričakujemo, da ste resni in da si službe res želite. Prihodek, osnovan od delovne učinkovitosti (realizacija prodaje), urejene delovne razmere (možno delo od doma // ali pisarna, telefon in prijetni sodelavci). Možnost dogovora glede delovnega časa.

PRODUKCIJA DGU d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Mediji  

Vodja poslovne enote v trgovini z gradbenim materialom m/ž Shrani Vodja poslovne enote v trgovini z gradbenim materialom m/ž

Škofljica

Vodenje maloprodajne trgovine z gradbenim materialom s približno sedmimi zaposlenimi.

TERRA-R.B., d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Trgovina  

Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž Shrani Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž

celotna Slovenija

Nudimo delo v mladem kolektivu, priložnost za razvoj kariere, saj iščemo prve prodajnike, ki bodo kasneje postali vodje prodajnikov, samostojno razporejanje sestankov in delovnega časa, pridobivanje komunikacijskih sposobnosti in učenje od "mojstrov prodaje", možnost podpisati letne pogodbe in kasneje le še "ohranjati stike" z že sklenjenimi klienti ter pridobivati plačila tudi za vnaprej.

FINANČNI TRGI, finančno svetovanje, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Komercialist - potnik z lastnim s.p. m/ž Shrani Komercialist - potnik z lastnim s.p. m/ž

področje Koroške, Celja, Slovenskih Konjic in Slovenske Bistrice

Pričakujemo, da imate lasten s.p., V. ali VI. stopnjo lesarske, strojne ali komercialne smeri in nekajletne izkušnje s podobnimi deli, vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz. Zaželeno je znanje nemškega jezika.

Odorfer d.o.o. Ljubljana

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo   Lesarstvo  

Komercialist za slovenski trg m/ž (ref. št.: SI2015291424) Shrani Komercialist za slovenski trg m/ž (ref. št.: SI2015291424)

Osrednja Slovenija

K prijavi vabimo kandidate za delovno mesto Komercialist (m/ž) za slovenski trg. Uspešno in rastoče podjetje s področja prodaje logističnih rešitev ponuja zaposlitev za nedoločen čas prodajno usmerjenim posameznikom z odličnimi komunikacijskimi in pogajalskimi sposobnostmi.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika