Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
107 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja Komerciala, prodaja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Zavarovalni zastopniki m/ž Shrani Zavarovalni zastopniki m/ž

Ljubljana

Od kandidatov pričakujemo: najmanj IV. stopnjo izobrazbe, dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja je zaželeno, ni pa obvezno; izkušnje pri prodaji v zavarovalništvu ali v podobnih panogah; samoiniciativnost, samostojnost in kreativnost pri delu; poznavanje dela z računalnikom; vozniški izpit B-kategorije.

SOP - Sklad obrtnikov in podjetnikov

Področje: Komerciala, prodaja   Zavarovalništvo  

Vodja izobraževalnih skupin m/ž Shrani Vodja izobraževalnih skupin m/ž

Ljubljana

Iščemo mlado ambiciozno osebo za delo na področju izobraževanja prodajnih skupin, ki jim delo z ljudmi ni tuje . Hkrati pa bi radi: z znanjem in delom uspeli, sprejemali nove izzive in oblikovali svojo prihodnost. Kandidati naj imajo vozniški izpit B kategorije ter lasten prevoz.

ELEKTROTEHNA Interset d.d.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Delo v prodaji m/ž Shrani Delo v prodaji m/ž

Ljubljana z okolico

V naše delovno okolje vabimo kader, ki je z delom, motiviranostjo, mogoče tudi inovativnostjo pripravljen prispevati k viziji podjetja. Delo je pisano na kožo tistim, ki verjamejo vase, so vztrajni pri svojih odločitvah, hkrati pa jim posel omogoča, da se osebnostno in poslovno razvijejo. Znanje, ki ga potrebujete za uspeh ne zahteva visoke stopnje izobrazbe.

ELEKTROTEHNA Interset d.d.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Marketing, PR  

Telefonski tržnik m/ž Shrani Telefonski tržnik m/ž

Maribor

Iščemo komercialista za trženje naših storitev preko telefona. Delovne izkušnje niso potrebne. Pričakujemo kandidate, ki jim telefonsko trženje predstavlja izziv.

Dental-medical d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Prodajalec pohištva – kuhinj m/ž Shrani Prodajalec pohištva – kuhinj m/ž

Slovenska Bistrica oz. Ptuj

V svoj kolektiv vabimo kreativno in ambiciozno osebo. Ponujamo vam zaposlitev in zanesljivo delovno razmerje ter nagrajevanje na podlagi delovne uspešnosti. Od kandidata pričakujemo poznavanje programa KPS ali CARAT in znanje vsaj enega tujega jezika (nemško ali angleško).

Šmigoc d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Operativni nabavnik m/ž Shrani Operativni nabavnik m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: zagnanost in samoiniciativni pristop; organiziranost in natančnost pri delu s podatki; aktivno znanje angleškega jezika; vsaj 2 leti delovnih izkušenj na področju nabave, zaželjeno v mednarodnem okolju.

EKWB d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika   Tehnične storitve  

Tržnik - Specialist za marketing m/ž Shrani Tržnik - Specialist za marketing m/ž

Ljubljana

Iščemo mlade komunikativne in urejene ljudi za delo v našem podjetju. Nudimo šolanje oz. dodatno izobraževanje, veliko možnosti za napredovanje, mobilni telefon, moderno in prijetno delovno okolje, mlad in dinamičen kolektiv. Želimo si sodelavce z izrazito željo po nadpovprečnem zaslužku.

FORO CM d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR