Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
41 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Računalništvo, programiranje

Želiš prejemati aktualna dela s področja Računalništvo, programiranje na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Razvojni inženir (Design Verification Engineer) (m/ž) Shrani Razvojni inženir (Design Verification Engineer) (m/ž)

Ljubljana

Od kandidata pričakujemo: najmanj visokošolsko izobrazbo – elektrotehnika, smer telekomunikacije (ali elektronika), oziroma druga visoka izobrazba z ustreznimi izkušnjami na telekomunikacijskem področju, najmanj 5 let delovnih izkušenj v sistemskem testiranju kompleksnih produktov (ob prijavi prosimo za temeljit opis dosedanjih izkušenj), poznavanje omrežnih protokolov

REKRUTER jkps d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve  

Programer avtomatik za procesne sisteme m/ž Shrani Programer avtomatik za procesne sisteme m/ž

Medvode

Vaše poslanstvo bo programiranje avtomatizacije procesnih sistemov, ki so sprojektirani in izdelani v hiši, delno tudi testirani, v večji meri pa montaža in testiranje na lokacijah pri kupcih v farmacevtski in prehrambni industriji v tujini. Vaše naloge bodo design rešitev (dokumentacija, izdelava PLC imenika), programiranje, ...

Trescon d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

IT revizor m/ž Študenstsko delo Shrani IT revizor m/ž Študenstsko delo

Ljubljana

Pričakujemo: da imate solidno splošno znanje s področja IT in predvsem željo po nadaljnjem izobraževanju na področju informacijske varnosti, aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika (nivo C1, C2), dobro poznavanje Excela in ostalih MS Office programov, poznavanje relacijskih baz podatkov je prednost.

Ernst & Young d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Samostojni razvijalec m/ž za uporabniške vmesnike storitev v oblaku Shrani Samostojni razvijalec m/ž za uporabniške vmesnike storitev v oblaku

Ljubljana

Vas motivira delo z novimi tehnološkimi izzivi? Želite soustvarjati nove produkte za domači in tuji trg? Ste pripravljeni sodelovati pri uvajanju brezpapirnega poslovanja v domačih in mednarodnih korporacijah? Imate dobre izkušnje in znanje iz razvoja programske opreme? Potem vas vabimo, da se nam pridružite kot Samostojni razvijalec m/ž za uporabniške vmesnike storitev v oblaku.

SETCCE d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Samostojni razvijalec m/ž za razvoj storitve za enostavno integracijo poslovnih sistemov na področju brezpapirnega poslovanja Shrani Samostojni razvijalec m/ž za razvoj storitve za enostavno integracijo poslovnih sistemov na področju brezpapirnega poslovanja

Ljubljana

Vas motivira delo z novimi tehnološkimi izzivi? Želite soustvarjati nove produkte za domači in tuji trg? Ste pripravljeni sodelovati pri uvajanju brezpapirnega poslovanja v domačih in mednarodnih korporacijah? Imate dobre izkušnje in znanje iz razvoja programske opreme? Potem vas vabimo, da se nam pridružite kot Samostojni razvijalec m/ž.

SETCCE d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Sistemski administrator m/ž Shrani Sistemski administrator m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: odlično poznavanje okolij Windows in Linux; delo z Microsoft Exchange in SQL Server; poznavanje okolja VMWare; administriranje omrežij, omrežne opreme in strežnikov.

SETCCE d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Razvojni inženir Lotus Notes m/ž Shrani Razvojni inženir Lotus Notes m/ž

Ljubljana

Razvoj programske opreme na tehnologiji Lotus Notes/Domino. Pričakujemo: vsaj 3 leta delovnih izkušenj v razvoju programske opreme, izkušnje v razvoju na tehnologiji Lotus Notes/Domino...

SRC d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Software Engineer f/m/ Programski inženir m/ž Shrani Software Engineer f/m/ Programski inženir m/ž

Utrecht

Iščemo izkušenega programskega inženirja, ki je navdušen nad modernimi orodji in z ambicijami, da se izkaže v IT okolju. Na prejšnjih delovnih mestih je uspel zahtevnejše delovne naloge preoblikovati v primerne rešitve. Od kandidata pričakujemo, da bo upošteval končne roke in uspel korak za korakom razvijati IT rešitve; obvladal programska jezika JavaScript in Java,...

Bol.com

Področje: Računalništvo, programiranje  

Trženje oglasnega prostora m/ž Shrani Trženje oglasnega prostora m/ž

Ljubljana

Iščemo mlade kreativne, energične tržnike z stilom in polno mero intuziazma in sposobnostjo komuniciranja.

Alpress d. o. o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja   Znanost, tehnologija  

Inženir v IT podpori (m/ž) v Zasavju Shrani Inženir v IT podpori (m/ž) v Zasavju

Zasavje

Za našega naročnika iščemo novega sodelavca za delovno mesto inženir v IT podpori. Podjetje je pripravljeno tudi na priučitev začetnika.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Tehnik za izvedbo tolmaških dogodkov m/ž Shrani Tehnik za izvedbo tolmaških dogodkov m/ž

Ljubljana in teren

Imaš izkušnje iz tehnične podpore na konferenčnih dogodkih? Si po duši IT-jevec in zanesljiv tonski mojster, ki zna dogodke tudi ozvočevati? Te odlikuje komunikativnost in prijaznost ter veseli delo na terenu? Si visoko motivirana, odgovorna in organizirana oseba, ki ji količina dela ne predstavlja preglavic, tudi tedaj, ko je potrebno postavljati in prenašati tolmaške kabine?

Alkemist, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

SCADA ekspert m/ž Shrani SCADA ekspert m/ž

Kranj

Uspešno mednarodno podjetje v svoje vrste vabi izkušenega SCADA strokovnjaka (m/ž). Pozicija zajema zagotavljanje inženirskih storitev s področja SCADA in nadzornih sistemov, v povezavi z distribucijo električne energije in/ali plina ter prometne infrastrukture.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana I

Področje: Računalništvo, programiranje  

Razvijalec sistemov iOS m/ž Shrani Razvijalec sistemov iOS m/ž

Šempeter pri Gorici

Vaše delo bo: delo v in skupaj z celotno ekipo, proizvajanje programskih kod skladno s standardi industrije, oblikovanje, razvoj, testiranje in proces stalne integracije aplikacij, proces upravljanja ocen/objav v App Store. Ponujamo delovno mesto s polnim delovnim časom. Kandidat mora imeti zanimanje za spremljanje najnovejših trendov razvojnih tehnologij mobilnih aplikacij in mobilnega dizajna.

Hadriae Tau d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Front-end razvijalec za mobilno telefonijo in splet m/ž Shrani Front-end razvijalec za mobilno telefonijo in splet m/ž

Šempeter pri Gorici

Vaše delo bo: kreiranje in vzdrževanje hibridnih mobilnih aplikacij, JS modulov, internetnih strani, kreiranje tem za bloge in e-prodajo, delo z različnimi razvojnimi ekipami, upoštevanje skupinski določeni arhitekturnih vidikov, po potrebi učenje in vključevanje novih knjižnic in tehnologij. Ponujamo delovno mesto v našem tehničnem centru v Šempetru in s polnim delovnim časom.

Hadriae Tau d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Backend spletni razvijalec m/ž Shrani Backend spletni razvijalec m/ž

Ljubljana

Httpool, največja centralno in vzhodno evropska spletna oglaševalska mreža storitev, s prisotnostjo v Aziji in z obširnim mednarodnim dosegom, ponuja delovno mesto Backend spletni razvijalec m/ž.

Httpool, Internet Marketing, d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Elektro projektant-programer m/ž Shrani Elektro projektant-programer m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanega obsega dela zaposlimo: Elektro projektant-programer za projektiranje električnih in signalnih instalacij in izdelava druge tehnične dokumentacije, konfiguriranje sistemov, izdelava in spuščanje v pogon aplikativne programske opreme PLC in DCS, na opremi Yokogawa, Siemens.

Colbyco d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Zdravstvo, nega  

Razvijalec mobilnih aplikacij iOS, ANDROID m/ž v Podravju Shrani Razvijalec mobilnih aplikacij iOS, ANDROID m/ž v Podravju

Podravje

Mlado, kreativno in razvojno naravnano podjetje, z rešitvami prisotno na globalnem trgu, v svoj kolektiv vabi sodelavca z izkušnjami na področju razvoja mobilnih aplikacij. V kolikor ste navdušenec nad mobilnimi napravami in rešitvami zanje ter radi svoje znanje nenehno nadgrajujete in s tem prispevate v dobrobit podjetja, vas vabimo da se nam predstavite.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Spletni programer Shrani Spletni programer

Ljubljana

Iščemo spletnega programerja za izdelavo in urejanje spletnih strani v CMS sistemu Joomla. Delo lahko poteka od doma ali v naših prostorih v Ljubljani. Nudimo redno plačilo z možnostjo kasnejše redne zaposlitve. Povabljeni na razgovor bodo morali opraviti preizkus znanja.

Mobinet d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Razvijalec v okolju Microsoft .NET m/ž Shrani Razvijalec v okolju Microsoft .NET m/ž

Ljubljana

Prednost imajo kandidati, ki so vešči načrtovanja in programiranja uporabniških aplikacij, objektnega usmerjenega razvoja, že poznajo Microsoftova razvojna orodja (Visual Studio.NET), programske jezike (C#, Delphi), razvoj spletnih rešitev (ASP.NET, XML, jQuery, MVC, AJAX, SignalR, HTML, JScript, CSS, ActiveX), načrtovanje in izvedbo podatkovnih zbirk,...

CREA d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Operater računalniško vodene linije m/ž Shrani Operater računalniško vodene linije m/ž

Dolenjska

Za uspešno in rastoče podjetje iščemo Operaterje računalniško vodene linije. Podjetje je pripravljeno zainteresiranega kandidat priučiti za omenjeno delo. Kandidat bo opravljal naslednje naloge: izvajanje operaterskih del na liniji, nastavitve in programiranje računalniško vodene linije.

ADECCO H.R. Poslovalnica NOVO MESTO

Področje: Računalništvo, programiranje   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo