Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
42 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Računalništvo, programiranje

Želiš prejemati aktualna dela s področja Računalništvo, programiranje na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Oracle DBA m/ž Shrani Oracle DBA m/ž

Ljubljana

V imenu naročnika k sodelovanju vabimo strokovnjaka s področja upravljanja podatkovnih baz ORACLE, katerega delo bo obsegalo: načrtovanje informacijskih rešitev (podatkovna skladišča, varnostne kopije, DR… ), svetovanje pri razvoju podatkovnih struktur, vodenje projektov in sodelovanje pri projektih, analiza učinkovitosti delovanja baz podatkov, ...

S&T Effective HRM

Področje: Računalništvo, programiranje  

Razvijalec programske opreme m/ž Shrani Razvijalec programske opreme m/ž

Kranj

Iščemo kandidata za delovno mesto: Razvijalec programske opreme m/ž. Naloge bodo temeljile na delu z orodji: Backend: Java, Frontend: JavaScript (plus je poznavanje AngularJS), Mobile: iOS. Če si ekspertni razvijalec programske opreme, oziroma si to želiš postati, si pripravljen trdo delati in si želiš za svoje delo biti ustrezno nagrajen, se pogumno javi.

KARISMO d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Samostojni strokovni sodelavec VII/2-II (J017103) m/ž (Programer) Shrani Samostojni strokovni sodelavec VII/2-II (J017103) m/ž (Programer)

Ljubljana

Pogoji za opravljanje dela: Specializacija po visokošolski izobrazbi (prejšnja) ali univerzitetna izobrazba (prejšnja) ali magistrska izobrazba (2. bolonjska stopnja) informacijske, računalniške, organizacijske, oz. druge družboslovne smeri; aktivno znanje vsaj enega svetovnega jezika, znanje za uporabo računalniških programov, poznavanje predpisov s področja dela,...

UNIVERZA V LJUBLJANI, FAKULTETA ZA UPRAVO

Področje: Računalništvo, programiranje  

Samostojni razvojni inženir m/ž Shrani Samostojni razvojni inženir m/ž

Ljubljana

Naša pričakovanja: VI. ali VII. stopnja strokovne izobrazbe tehnične smeri (FRI, FE, FMF), aktivno znanje angleškega jezika, izkušnje na področju razvoja programske opreme na mikrokrmilnikih, poznavanje programskih jezikov C/C++, poznavanje operacijskega sistema Linux, sposobnost sistematične analize in samostojnega reševanja problemov,...

Solvera Lynx d.d.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Matematika, fizika in naravoslovje  

Poslovni tehnolog m/ž Shrani Poslovni tehnolog m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: VI. ali VII. stopnja izobrazbe informacijske, računalniške oziroma druge naravoslovne smeri, računalniška pismenost (poznavanje Windows okolja in MS Office programov), dobro pisno in ustno izražanje v slovenskem in angleškem jeziku (aktivno znanje angleškega jezika), poznavanje principov programiranja in delovanja podatkovnih baz,...

S&T Effective HRM

Področje: Računalništvo, programiranje  

Samostojni koordinator splošno poslovnih in računovodskih del m/ž Shrani Samostojni koordinator splošno poslovnih in računovodskih del m/ž

Ljubljana

Podjetje Univerzal commerce je uveljavljen zastopnik prehrambenih blagovnih znamk v Sloveniji in ima razvejano mrežo oskrbe in distribucije v Sloveniji. Zaradi spremembe organizacije nudimo delo v s.p. ipd. obliki za nepolni delovni čas, strokovno izkušeni osebi na področju opravljanja splošno-prodajno nabavno računovodskih poslov v obliki koordinacije z znanjem računalniškega programa Pantheon.

Univerzal Commerce Ljubljana d.o.o.

Področje: Administracija   Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja  

Razvijalec mobilnih aplikacij iOS, ANDROID m/ž v Podravju Shrani Razvijalec mobilnih aplikacij iOS, ANDROID m/ž v Podravju

Podravje

Mlado, kreativno in razvojno naravnano podjetje, z rešitvami prisotno na globalnem trgu, v svoj kolektiv vabi sodelavca z izkušnjami na področju razvoja mobilnih aplikacij. V kolikor ste navdušenec nad mobilnimi napravami in rešitvami zanje ter radi svoje znanje nenehno nadgrajujete in s tem prispevate v dobrobit podjetja, vas vabimo da se nam predstavite.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Podpora proizvodnemu procesu - študentsko delo m/ž Shrani Podpora proizvodnemu procesu - študentsko delo m/ž

Ljubljana

K prijavi vabimo študente/ke: ki izkazujejo zanimanje za proizvodne in IT procese ter delo s strankami, ki so na voljo za začetek dela v avgustu.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Administracija   Farmacija, kemija   Računalništvo, programiranje  

Programer Siemensovih procesov (krmilniki) S7 m/ž Shrani Programer Siemensovih procesov (krmilniki) S7 m/ž

Nemčija-ZDA

Programer Siemensovih procesov S7, z zaželjenim predhodnim znanjem, znanjem enega tujega jezika (DE, ENG) ter predhodnimi delovnimi izkušnjami. Delavec bo zaposlen v Slovenskem podjetju, delo pa se bo opravljalo v Nemčiji in ZDA.

Pro monting d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve  

SQL razvijalec m/ž Shrani SQL razvijalec m/ž

Ljubljana

Odgovorni boste za razvoj rešitve BI4Dynamics in delo na BI projektih. Pri delu boste uporabljali najnovejše Microsoftove tehnologije. Razvoj produkta za svetovni trg zahteva samostojnost in kreativnost. Pričakujemo poznavanje MS SQL (T-SQL), zaželene pa so izkušnje pri delu s poslovnimi rešitvami.

BI4DYNAMICS d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Backend PHP Developer m/f / Backend PHP razvijalec m/ž Shrani Backend PHP Developer m/f / Backend PHP razvijalec m/ž

Malta

Ta položaj zahteva ambicioznega, nadarjenega in izkušenega strokovnjaka (m/ž) , ki je strasten v igrah in vse stvari kar so povezane z igro!

PlatinGaming Ltd

Področje: Računalništvo, programiranje  

Front End Developer m/f / Front End razvijalec m/ž Shrani Front End Developer m/f / Front End razvijalec m/ž

Malta

Kot Front End razvijalec m/ž, je vaša glavna odgovornost izdelava, spreminjanje in vzdrževanje uporabniških vmesnikov v različnih platformah. To vključuje ne samo spletnih strani in spletnih aplikacij, temveč tudi vmesnike spletne igre. Tesno boste morali sodelovati z našimi oblikovalci za pretvorbo Photoshop modelov v brskalnik združljive spletne strani, tako za mobilno in spletno verzijo.

PlatinGaming Ltd

Področje: Računalništvo, programiranje  

Quality Assurance Specialist m/f / Quality Assurance specialist m/ž Shrani Quality Assurance Specialist m/f / Quality Assurance specialist m/ž

Malta

Kot Assurance Specialist kakovosti m/ž, bo vaše poročanje neposredno CTO. Vaša glavna naloga bo vključevala, da boste opravili teste na računalniških aplikacijah in najdli rešitve.

PlatinGaming Ltd

Področje: Računalništvo, programiranje  

C# razvijalec m/ž Shrani C# razvijalec m/ž

Ljubljana

Iščemo razvijalca programske opreme v jeziku C#. Prednost imajo kandidati, ki imajo izkušnje z multithreaded aplikacijami, windows servisi in programiranjem backend sistemov.

Etrel d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Razvijalec m/ž Shrani Razvijalec m/ž

Ljubljana

Spletni razvijalec (ka) bo odgovoren za nadgradnjo spletnega sistema Eurosender. Sodelovanje na projektih s priznanimi mednarodnimi podjetji. Delovno mesto je na sedežu podjetja v Ljubljani.

Eurosender d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Tehnik za izvedbo tolmaških dogodkov m/ž Shrani Tehnik za izvedbo tolmaških dogodkov m/ž

Ljubljana in teren

Imaš izkušnje iz tehnične podpore na konferenčnih dogodkih? Si po duši IT-jevec in zanesljiv tonski mojster, ki zna dogodke tudi ozvočevati? Te odlikuje komunikativnost in prijaznost ter veseli delo na terenu? Si visoko motivirana, odgovorna in organizirana oseba, ki ji količina dela ne predstavlja preglavic, tudi tedaj, ko je potrebno postavljati in prenašati tolmaške kabine?

Alkemist, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Razvijalec v okolju Microsoft .NET m/ž Shrani Razvijalec v okolju Microsoft .NET m/ž

Ljubljana

Prednost imajo kandidati, ki so vešči načrtovanja in programiranja uporabniških aplikacij, objektnega usmerjenega razvoja, že poznajo Microsoftova razvojna orodja (Visual Studio.NET), programske jezike (C#, Delphi), razvoj spletnih rešitev (ASP.NET, XML, jQuery, MVC, AJAX, SignalR, HTML, JScript, CSS, ActiveX), načrtovanje in izvedbo podatkovnih zbirk,...

CREA d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Primorska in Notranjska

Od kandidatov pričakujemo: dinamičnost, samoiniciativnost, reprezentativnost in komunikativnost, osebno urejenost in sposobnost samostojnega organiziranja dela, najmanj višjo izobrazbo ekonomske ali ustrezne tehnične smeri, najmanj 3 leta delovnih izkušenj na področju prodaje, znanje angleškega jezika in priporočljivo italijanskega jezika,...

Parcom d.o.o. Nova Gorica

Področje: Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Tržnik v marketinško-promocijskih storitvah m/ž Shrani Tržnik v marketinško-promocijskih storitvah m/ž

Ljubljana

Iščemo tržnika v marketinško-promocijskih storitvah, ki pozna področje tiska, računalniške priprave (DTP) ter spletnih aplikacij. Zahtevano je poznavanje osnovnih računalniških programov (Microsoft Office) in spletnega okolja in programskih orodij (Android, iOS).

Mobinet d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja   Mediji  

Inženir v IT podpori (m/ž) v Zasavju Shrani Inženir v IT podpori (m/ž) v Zasavju

Zasavje

Za našega naročnika iščemo novega sodelavca za delovno mesto inženir v IT podpori. Podjetje je pripravljeno tudi na priučitev začetnika.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje